Türk bayrağımızın olması çok çok güzel olmuş.Hep derim keşke TS logosunun içinde ay yıldız olsa diye.En azından formada olması güzel oldu.Trabzonlunun ay yıldıza olan bağlılığı ortada.Kim düşündüyse helal olsun.Bir de şu tek renk formaları pazar malı gibi dümdüz yapmasalar çok iyi olur. En azından bordo mavi şerit falan geçirsinler bir yerinden çok mu zor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüm formaların yakalarında Trabzonspor yazıyor mu?Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak EmRe-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk bayrağımızın olması çok çok güzel olmuş.Hep derim keşke TS logosunun içinde ay yıldız olsa diye.En azından formada olması güzel oldu.Trabzonlunun ay yıldıza olan bağlılığı ortada.Kim düşündüyse helal olsun.Bir de şu tek renk formaları pazar malı gibi dümdüz yapmasalar çok iyi olur. En azından bordo mavi şerit falan geçirsinler bir yerinden çok mu zor.
lig ve kupa şampiyonu Türk bayrağını taşıyor.
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse düşünmedi
lig ve kupa şampiyonu Türk bayrağını taşıyor.
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben yapdim onu, altinada yazdigimi okusan anlarsinTrabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezonun son dönemindeki gibi.
''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım kalıtelı olur ama pek umudum yok.
Bu yönetım bıze umutsuz olmayı ıyıce ögrettı.
Ayrıca ilgili başlığı takip etseydin forma hakkında umudun olurdu...
Ama takip etmeden direk eleştirmek de daha güzel değil mi ?Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizde nasil armalar kopar anlamiyorum... ?
Formayi Camasir makinesine atdinizmi, ters cevirip atmalisiniz. Bende hicbi formada daha arma cikmadi bu zamana kadar.Astım duvara duruyor öyle
50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kişide iki kişide çıkmıyorki. Forumda %90ı aynı şeyden şikayetçi. Ben bi kere makinede yıkattım. Ters çevirerek. Armanın kenarları açıldı. O günden beri elde yoıkıyorum. Şimdi logodaki toptan 2 çizgi varAstım duvara duruyor öyle
BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekumaş kalitesi daha iyi olacakmış ,peki fiyatlar nekadar olacak ?...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Forma tanıtımında futbolcular olacak mı ki diye merak edenler vardı:
Sağlık kontrolleri 26 Hazıranda
24 Haziran 2010 / 12:33
İzinli olan Selçuk dışında tüm futbolcular 26 Haziranda Trabzon’da olacaklar
Trabzonspor'un Pazar günü Davraz'da başlayacak olan ilk etap kampı öncesi futbolcular yarın toplanmaya başlıyor.
Bordo-Mavili ekibin futbolcuları Kulüp doktoru Hakan Ayaz eşliğinde gruplar halinde 26 Haziranda İmperial Hastanesinde sağlık kontrolünden geçecek .
Bordo - mavililerde izinli olan Selçuk dışında tüm futbolcuların kampa gününde katılması bekleniyor.
EGEMEN KAPTAN OLACAK
Trabzonspor’da kaptanlık Egemen’e veriliyor. Bordo Mavili ekipte Song’un ayrılması ile birlikte takım kaptanlığına Egemen yeniden getiriliyor. Daha önce takım kaptanlığı görevi verilen ancak takımın kötü gidişatından sorumlu tutularak bu görevi elinden alınan Egemen’e yeniden takım kaptanlığı yolu gözüktü.
Takımın 2. kaptanı Umut ,3. kaptanı Selçuk ve 4.kaptanı da Tolga olacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum