Görüntüyü kulüp yetkililerine ve avukatına gönderdim hemen. Gelişmeleri paylaşırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
-
İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületerbiyesiz utanmaz adam !!!!!!!!!!!!!Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu düz bordo formayi hic giydikmi ?
Yoksa bu sene yenimi olacak ?
Hatirliyamadim ben..
Kappa zamanında da vardı.
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni çıkacak olan formaların sızmış olması mümkün mü?
Birli kişilere soruyorum.
Çünkü az önce birinin sırtında gördüm.
1-)Sızmış Olabilir
2-)Korsanlar işbaşında
Yorum
-
İlk olarak Emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 İhtimal Var ;
1-)Sızmış Olabilir
2-)Korsanlar işbaşında
Hatta iki kişi yanyana yürüyordu.Birinin üzerinde geçtiğimiz yılın çubuklusu , diğerinin üzerinde bahsettiğim forma.Burda sözü geçtiği gibi ince çubukluydu.
Formanın sırt kısmı aynıydı.Yani numara kısmı yine bordo bir zemindi.
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız korsan malı bakışta bir ihtimal anlarız ama korsan değildi yav.Zaten korsan olsa böyle bir mesaj yazmazdım.
Hatta iki kişi yanyana yürüyordu.Birinin üzerinde geçtiğimiz yılın çubuklusu , diğerinin üzerinde bahsettiğim forma.Burda sözü geçtiği gibi ince çubukluydu.
Formanın sırt kısmı aynıydı.Yani numara kısmı yine bordo bir zemindi.
Eğer Varsa Yeni Formadır.
Cumartesi Tanıtım Yapılacağınız Düşünürsek Sızmıştır İşte.En son Emre tarafından düzenlendi; 23.06.2010, 19:51.
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni çıkacak olan formaların sızmış olması mümkün mü?
Bilir kişilere soruyorum.
Çünkü az önce birinin sırtında gördüm.
foto çekseydin barinasil güzel mi?
Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike'ın ilk sezonu vardı ama kısa bir süre sonra kayboldu.
Kappa zamanında da vardı.
iho istifa.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum