F5 f5 f5!:d
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hafta sonu saat 17'de yeni formalarımız ve ürünlerimizle ilgili çok özel bir defile düzenlenmesi planlanıyor.
Hep kızılan Nike ta olaya ajans desteği vermiş. İstanbul'dan defile için mankenler de gelecek, futbolcularımız da olacak defilede.
Yeni gri formamızda dahil 5 formamız da hazır şu anda. Defileden sonra pazartesinden itibaren satışa sunulması planlanıyor.
Defilede camiamızı onure edecek hoş sürprizler hazırlanıyor.
Yeni formalarımızın kumaş kaliteleri artırıldı ve geçen senenin çok üzerinde. Özellikle 7 çubuklu formamız 7. şampiyonluk yolunda herkesin beğenisini kazanacak.
Forma numaraları ile ilgili sürpriz ve yeniliklere de hazırlıklı olun.
Şunun surasında ne kaldı.
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh bee kalın çubuklu olmasını bekliyordum ben 3 çubuk bize çok giderdi ama olsun güzeldir güzeldir. Bir de keşke 5 forma olmasaydı hangi birinden alacağımı şaşırıyorum
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülea f s abi, gri forma demişken, sayfalar sayfalar önce bir bayanın üstünde gri bir forma olan fotoğraf görmüştük. Gri formamız o değil dimi?
Defile herkese açık olmayacak "seni davet ediyoruz" dediler ama işlerimi toplantılarımı programlamalayım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum