Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• F5 f5 f5!:d

Yorum

• Toplanıyoruz burda haberler için

Yorum

• 7 cubuklu forma süper

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu hafta sonu saat 17'de yeni formalarımız ve ürünlerimizle ilgili çok özel bir defile düzenlenmesi planlanıyor.

Hep kızılan Nike ta olaya ajans desteği vermiş. İstanbul'dan defile için mankenler de gelecek, futbolcularımız da olacak defilede.

Yeni gri formamızda dahil 5 formamız da hazır şu anda. Defileden sonra pazartesinden itibaren satışa sunulması planlanıyor.

Defilede camiamızı onure edecek hoş sürprizler hazırlanıyor.

Yeni formalarımızın kumaş kaliteleri artırıldı ve geçen senenin çok üzerinde. Özellikle 7 çubuklu formamız 7. şampiyonluk yolunda herkesin beğenisini kazanacak.

Forma numaraları ile ilgili sürpriz ve yeniliklere de hazırlıklı olun.

Şunun surasında ne kaldı.
          Ah bee kalın çubuklu olmasını bekliyordum ben 3 çubuk bize çok giderdi ama olsun güzeldir güzeldir. Bir de keşke 5 forma olmasaydı hangi birinden alacağımı şaşırıyorum

Yorum

• griformayı çok merak ediyorum , pazartesi çıkarsa salı alıyorum formamı
            ..

Yorum

• 7 Çubuklu forma . Şampiyonluk için hazır.

uvvvvvv, çok ince düşünülmüş, beklemeye devam o zaman.

Yorum

• a f s abi, gri forma demişken, sayfalar sayfalar önce bir bayanın üstünde gri bir forma olan fotoğraf görmüştük. Gri formamız o değil dimi?

Yorum

• Bu hafta sonu tanıtılacak da umarım eş zamanlı olarak diğer TSClub'larda da satışa sunulur

Yorum

• Helal olsun Nayk'a eğer formalar da güzel olursa bizimkiler opsiyonuda kullanır...

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ah bee kalın çubuklu olmasını bekliyordum ben 3 çubuk bize çok giderdi ama olsun güzeldir güzeldir. Bir de keşke 5 forma olmasaydı hangi birinden alacağımı şaşırıyorum
                      3 çubukluyu 3. yıldızı aldığımızda yapacaklarmış

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        a f s abi, gri forma demişken, sayfalar sayfalar önce bir bayanın üstünde gri bir forma olan fotoğraf görmüştük. Gri formamız o değil dimi?
                        Sorduğumda hayır demişlerdi. Gri forma Trabzon'a daha yeni ve en son gelen ürün. İdman ürünleri ve yeni ürünler var.

Defile herkese açık olmayacak "seni davet ediyoruz" dediler ama işlerimi toplantılarımı programlamalayım.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Hadi bakalım heyecanlandık valla
                          50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Heyecan artıyor git gide

Günler de geçmez şimdi..

Yorum

• Herkese açık olmaması kötü ya gidemeyeceğiz.

Yorum

• 7 cubuklu formamiz sanirim bu

.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X