Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni ürünler çok hoşuma gitti...
    Hamiş

Yorum

• Biz yeni transferleri yeni formalarla göreceğiz sanarken ;

Yorum

• ççç ççç adamlar yenı degıl 2 sezon onceyı gıydırmısler.
        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• LA yeni formayı biz göremedik siz futbolcunun elinde bekliyorsunuz Puma giydirmediler şükredin
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz yeni transferleri yeni formalarla göreceğiz sanarken ;

çççççç bari çizgili formayı verselermiş yeni formayıda geçtim yav

Yorum

• Arsenal deplasman forması BMN farkı ile:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 2 Ağustos'ta çıkar yeni ürünler.
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Kendimce fiyatlar konusunda sıkıntım var. Örneğin düz mavi yakası bordo olan tişörtten bir tane sipariş ettim, büyük ihtimal bugün elimde olacak. Ama fiyatı 40 lira. Kimse kusura bakmasın, Balıkesirde (genelde böyledir) De Facto ve LW 10 liraya tişört satıyor. Alın 10 tane yıkamayın çöpe atın isterseniz. Geçen sene düz beyeaz tişörte 75 lira verdim. Bu sene 40 lira şimdiden verdim. ALLAH bilir bir iki tane daha alacağım, hatta çıkacak formalardan da. Şimdi bir düşünüyorum, kimsenin benim cebimi bu kadar yormaya hakkı yok.

Sevgimiz sonsuz, almadan vermeye razıyım, ama hoşuma giden ürünü bu saatten sonra sırf parası nedeniyle almamayı düşünüyorum.

40 liraya 1000 tane (atıyorum) tişört satacağınıza, 20 liraya 5000 tane satmak daha iyi değil mi ?

İkinci bir örneği ise bugün yaşadım.

İş yerimde çalışan bir abim (Balıkesirli ama hasta Trabzonsporlu) küçük çocuğuna Trabzonspor forması almak istiyormuş. Hiçbir yerde bulamamış, Balıkesirde pazarları bile gezmiş, ama bulamamış. Aklına ben gelmişim, bana geldi yardım istedi. Formaları ve fiyatları internetten çıkardım, formalar 40-50 lira arası (çocuk formaları). Görünce içi buruldu. (Bu abim 600 lira maaş alıyor, 250 lira kirası var, geriye kalan ile nasıl geçinilir siz hesap edin) Kardeşim işte falan demeye başladı. Ne yapayım, bir kısmını ben vereceğim galiba. Küçük kardeşime kıyağımız olsun.

Bu şekilde olan binlerce aile olduğundan adım gibi eminim. Her zaman zengin kesme hitap edemezsiniz.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biz yeni transferleri yeni formalarla göreceğiz sanarken ;

Bir taraftar veya gazeteci eline tutuşturmuştur.
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Taraftar forması olması imkansız baksanıza amblemde en ufak bir bozulma bile yok.

Yorum

• Recep abi

Çok güzel yazmışsın.

Aynen öyle , haddinden pahalı satıyorlar.

Yorum

• Fiyatların çok uçuk olduğu konusunda ben de hem fikirim fazla demiyorum uçuk.Şu bizim Kupa tişörtlerimiz varya onların pazarda edeceği fiyat en fazla 5 liradır.Belki o kadar bile değildir.Ama satış fiyatı tam 20 lira.Lisanslı rünler bu kadar pahalı olmamalı.LCW baskılı bir tişörtü 10 liraya satarken bizimkiler 30 liraya satabiliyor.Nerde hangi tekstil firmasına yaptırılıyor bu ürünler çok merak ediyorum.

Yorum

• Yahu ben şunu anlamıyorum, Trabzonspor'un 17 Lig, en az 4 kupa ve en az da 2 Avrupa maçını 150 liralık kombine ile taraftara sunuyorsun, ama bir tane tişörtü insanlara 40 liraya satıyorsun ?

3 Tişört parasına, hatta iki forma parasına hatta bir eşorfman parasına 25 maçı eşit tutuyorsun.

İnsanlar Trabzonspor için gerçekten başka ihtiyaçlarını kısıyor. O kadar büyütülüp, herkesin gözüne sokulan Türkiye Kupası için çıkan tişörtlerden yemin ediyorum ben utandım. İçe giyilen beyaz fanila üzerine konduurlan bir kupa resmi ve 20 lira. Almadım, eğer böyle ürünler çıkmaya devam ederse de almayacağım.

40 Liraya tişört satılıyor, 3'e bölüyorsunuz, yaz bitiyor ben hala daha taksit ödüyorum. Kışlık ürünler zaten fiyat olarak almış başını gidiyor. Zaten biz her çıkardığını mükemmel çıkaran bir kulüp değiliz, güzel diyebileceğimiz her ürün de pahalı. Şu an şsatışta bulunan uzun kollu çizgili arkası yazılı penye bence mükemmel. Ama 65 lira.

Kimisi için bu rakamlar çok olmayabilir ama benim için. Hele bu saatten sonra gerçekten çok.

Kulüp seçim yapmalı, ya paralı kesime hitap edip yüklenecek fiyatlara, 5000-10000 satacak, yada fiyatlar aşağıya çekilerek 20.000 - 30.000 satacak.

Yorum

• Aslında şöyle baksak daha iyi

Her ürün her kesime hitap edemez.

Ondan denge iyi kurulmalı hak eden fiyatlandırma yapılırsa herkes gücünün yettiği ürünü alır.

Mesela geçenlerde bir takım elbise gördüm 500 milyon hemde indirimdeymiş 800 'den inmiş.

Ama gerçekten harika gözüküyor. Paran varsa verebilirsin yani

Bir başka mağzada da 85 tl , bakıyorsun anca o kadar eder diyebiliyorsun.

Denge kurulursa sorun olmaz.

5 liralık tişörtü 20 liraya satmaya çalışırsan olmaz.

Önemli olan doğru fiyatlandırma.

Değeri kadar fiyat biçme.

Yorum

• Giray kocaman Trabzonspor camiası bu ürünlerde kesinlikle zarar etmez. Bugün 40 liraya sattığı tişörtleri 20 liraya satsa yemin ediyorum zarar etmez. Herşeyden önce taraftar etmesine izin vermez.

Zaten kalkp da eşorfman takımını 50 liraya indirin demiyorum, tabi ki ürün hak ettiği fiyattan satılmalı. Kaliteli olan ürüne hakkı veriliyor zaten kulüp tarafından, ama senin de dediğin gibi, daha ucuz olması gereken ürünler daha pahalıya veriliyor taraftara.

Trabzında ki insanların da, diğer şehirlerde ki Trabzonsporlularında maddi güçleri birçok kesim tarafından biliniyor. İnsanların cepleri bu kadar zorlanmamalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X