İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu ben fırtına öncesi sessizlik olarak yorumluyorum
sayfadaki canlılık tanıtım yapıldıktan sonra devam eder.
Maksat futboldan uzak kaldıgımız şu günlerde takımımızla ilgili güzel şeyler paylaşabilmek ve eğlenmek..- OF - HALT -
twitter: @burakkapii
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu sökülen armalar için ne yapabilirim arkadaşlar ?
Koptu kopacak arma ya...Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
-
Kimsenin beni yediği yok gri formanın çıkmayacağını kim söyledi?
Türkiye liglerinde formalarını en erken tanıtıp, satışa sunan takım yine biziz sanırım. Üstelik fındık ayını bulmadan formalarımız çıkmış olacak. Geç olsun, temiz olsun.
Forma tanıtımı için yeni transfer ya da yıldız oyuncularımızla yapacağımız çekimler daha etkili olmaz mı? Bunun için o futbolcuların Trabzon'da veya çekimlerin yapılacağı yerde forma ve ürünlerle birlikte olması lazım. Formalar henüz Trabzon'a gelmemiş, yeni ürünlerin sayımı sürüyor.
Bu sezon tanıtım olayında Nike ta işin içinde. Hatırlayın Trabzonspor'un kupayı alacağını hissedder etmez hemen kampanya yapmışlardı. Önümüzdeki sezon avrupa liginde görünmemiz ve elde edeceğimiz başarılar maddi manevi kulübümüze çok şey katacaktır.
Her sezon tekrarlıyorum; forma tanıtımını 1 saat sonra yapacaklar deseler, biz o altmış dakikayı hani nerde kaldı deyip, birbirimizi yemekle geçiririz.
Az sabır, şayet böyle bir şey mümkünse
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Her sezon tekrarlıyorum; forma tanıtımını 1 saat sonra yapacaklar deseler, biz o altmış dakikayı hani nerde kaldı deyip, birbirimizi yemekle geçiririz.
Ayrıca bazı mesajlarda formalarda kullanılan yazı fontu bile merak edilip değerlendiriliyor.
Vizyonda bir yere kadar.Çıtayı gerçekten yükselttik.
3 yıl önce kim bunları merak ederdi acaba.
AFS abi sizin bu konudaki katkınız ve emeğiniz inanılmaz.
Bir kez daha teşekkürler."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum