Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kulağınıza taze bir bilgi fısıldayayım: Formalar henüz Trabzon'a ulaşmamış, Nike'tan beklenen yeni ürünler var. TS Club'ta harıl harıl yeni sezon için sayım işlemleri sürüyor. Satış sitesine eklenme fırsatı bulunmayan ama yeni çıkan yazlık ürünler var ( birkaç gün içinde internet sitemizde görebiliriz ). Yazlık yeni kolleksiyon en kısa zamanda tamamlanacak.

"Nike'tan sırt numaraları ve isimler için font istenecekti, halledebildiniz mi?" sorumu "Geldi, hallettik, güzel oldu" şeklinde cevaplandırdılar.

Forma lansmanının güzel olması için, bizim kadar titizleniyorlar. Hazırlıklar, çekimler derken forma tanıtımı 20 Haziran'ı geçebilir benden söylemesi.

Afs hocam senin lansman konusunda önerilerin oldumu ? Lansman inanılmaz önemli birşey.Mesela Arda lansmanı çok güzel.Umarım bu tarz birşey yapılır.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• umarım bu yılda belediyesporla aynı formaları giymeyiz.
      En son muribbi tarafından düzenlendi; 10.06.2010, 22:47.
      ilginç

Yorum

• Valla aldıgım duyumlara gore cok guzel seyler gelecekmıs bı calısandan duydum tsclup den,insallah temmuzda oradayım bu seneyı bı dızelım)

Yorum

• Yorum

• Çok kötü olmuş bu formalar, hele yakaları acayip bişey.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunu ben fırtına öncesi sessizlik olarak yorumluyorum
              sayfadaki canlılık tanıtım yapıldıktan sonra devam eder.
              Formalar çıktıktan sonra kıyamet kopsa ne olurki =)

Maksat futboldan uzak kaldıgımız şu günlerde takımımızla ilgili güzel şeyler paylaşabilmek ve eğlenmek..
              - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Şu sökülen armalar için ne yapabilirim arkadaşlar ?
                Koptu kopacak arma ya...
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu sökülen armalar için ne yapabilirim arkadaşlar ?
                  Koptu kopacak arma ya...
                  TS Club a götür yenisini yapıştırıyorlar diye biliyorum ben Fatih.
                  Sen ağlat biz severiz seni...
                  Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                  ts_mania

Yorum

• Bende de aynı sorun var.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Kimsenin beni yediği yok gri formanın çıkmayacağını kim söyledi?

Türkiye liglerinde formalarını en erken tanıtıp, satışa sunan takım yine biziz sanırım. Üstelik fındık ayını bulmadan formalarımız çıkmış olacak. Geç olsun, temiz olsun.

Forma tanıtımı için yeni transfer ya da yıldız oyuncularımızla yapacağımız çekimler daha etkili olmaz mı? Bunun için o futbolcuların Trabzon'da veya çekimlerin yapılacağı yerde forma ve ürünlerle birlikte olması lazım. Formalar henüz Trabzon'a gelmemiş, yeni ürünlerin sayımı sürüyor.

Bu sezon tanıtım olayında Nike ta işin içinde. Hatırlayın Trabzonspor'un kupayı alacağını hissedder etmez hemen kampanya yapmışlardı. Önümüzdeki sezon avrupa liginde görünmemiz ve elde edeceğimiz başarılar maddi manevi kulübümüze çok şey katacaktır.

Her sezon tekrarlıyorum; forma tanıtımını 1 saat sonra yapacaklar deseler, biz o altmış dakikayı hani nerde kaldı deyip, birbirimizi yemekle geçiririz.

Az sabır, şayet böyle bir şey mümkünse
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Hem Ali Fuat abinin yazdıklarından hemde Nike'n ürettikleri ürünleri görünce olumlu şeyler olacağını anlıyorum.
                        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

Her sezon tekrarlıyorum; forma tanıtımını 1 saat sonra yapacaklar deseler, biz o altmış dakikayı hani nerde kaldı deyip, birbirimizi yemekle geçiririz.

Kesinlikle katılıyorum.

Ayrıca bazı mesajlarda formalarda kullanılan yazı fontu bile merak edilip değerlendiriliyor.
                          Vizyonda bir yere kadar. Çıtayı gerçekten yükselttik.

3 yıl önce kim bunları merak ederdi acaba.

AFS abi sizin bu konudaki katkınız ve emeğiniz inanılmaz.
                          Bir kez daha teşekkürler.
                          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

İyi söylüyorsun da Ali Fuat abi, bizimkiler hep bir saat sonra deyip bir hafta sonra yapıyorlar dediklerini.

Yorum

• Umarım yine böyle bir tanıtım yapılmaz afs hocam

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bu amatörlerden açıkcası farklı bir şey beklemiyorum...

İnşallah bizi yanıltırlar....!!
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X