bence sadece 2 olmalı ....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayrağımız asıldığında hilal ve yıldız aşağı bakar. Ancak böyle uygulamalarda ya dışişleri bakanlığının kullandığı gibi ay ve yıldız yukarı bakar ya da sağa bakar.
Çalışmalar hoş. Ancak bunun bir talimatı bir kuralı yok mu ?İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
SPORTİF EKİPMAN VE REKLAM TALİMATI
MADDE 13 – AY-YILDIZLI AMBLEM
(1) En üst profesyonel ligde şampiyon olan kulüp ve Türkiye Kupasını kazanan kulübün, takip
eden sezonun sonuna kadar tüm resmi müsabakalarında formalarının sol üst köşesinde
ay-yıldız amblemi, sağ üst köşesinde kulüp logosunu taşımaları zorunludur.
Bayrağın forma üzerinde nasıl durması gerektiği hakkında açık bir bilgi yok..
Ama sanmıyorum aşağı doğru bir bayrak uygulanacağını..Giresunlu TrabzonsporlularOsman Ağa Torunu!Mês que un clup!25 Haziran 2005 - Statüko 1967
Yorum
-
İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKural bu..
Ama sanmıyorum aşağı doğru bir bayrak uygulanacağını..
Onun için bu abartılı biçimlerin hiç birini desteklemiyorum.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKural bu..
Ama sanmıyorum aşağı doğru bir bayrak uygulanacağını..
Onun için bu abartılı biçimlerin (dikdörtgen biçim dışında) hiçbirini desteklemiyorum.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
kemal arkadaş-yaş büyüksee üzgünüm- yaptığın çalışmalarda senden 2 isteğim var
1.formaya monte ettiğin bayrağın çerçevesi aynı kalmak kaydıyla ay ve yıldız sağ tarafa -bizim ekrana bakışımıza göre- bakacak şekilde yapabilir misin?
2.ay ve yıldız yine yukarı bakmak kaydıyla çerçeveyi daha uygun bir hale getirirsen daha etkili olacaktır ve hoş durursa çoğu kişinin tercihinin bu olacağını düşünüyorumşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Ayyildiz olsunda nasil olursa olsun ..."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzen göstermeden Newcastle'ın yeni çubuklu formasının bordo mavisini yaptım.
Birkaç dakikalık sonuç bu kadar başarısız oluyor işte.
Olsaymış hiç de fena olmazmış hani.
Yorum
-
Atlético Madrid 2010/11 Nike iç saha ve deplasman formaları BMN farkı ile:
Bu sezon giyeceğimiz çubuklu forma Puma'nın çubuklu modellerinden kat kat güzel.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum