Hakkını vermek gerek Milli Forma Muhteşem olmuş. İlk defa Milli forma alasım var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Avrupada pek çok takım son maçına gelecek sezonun formasıyla çıkma gibi bir geleneğe sahip.
Hani bizim hamsili forma???????????
Yapsınlarda bursa maçına bizde hamsili formayla çıkalım.- OF - HALT -
twitter: @burakkapii
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakkını vermek gerek Milli Forma Muhteşem olmuş. İlk defa Milli forma alasım var.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Inter.
Madrid'i fethedip üçlemeyi tamamladılar.
Geleceği sen yaz...
Kampanya güzel olmuş.En son a f s tarafından düzenlendi; 23.05.2010, 13:55.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Inter.
Madrid'i fethedip üçlemeyi tamamladılar.
Geleceği sen yaz...
Yorum
-
Tamam Formalar Hazir iyi bir Lansman yapilacak Takimimiza uygun ama nezaman cikacak... =) kombine satislari basladi... formalar ciksada onlarin satisinada baslansa... anca yeni sezona kadar herkes alir...sezon öncesi cikacak olmasi normal
facebook' ta official admini bari bir ay verseydi yahu... bekleyemiyorum... haziran olmiyacaktir diye düsünüyorum... temmuz olsun bari...
En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 23.05.2010, 16:16.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen milli takım formasında bir güzellik göremiyorum. En azından sağında solunda çizgi falan bişe olsaydı...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum