Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de bizim renklere 3. renk olarak siyahın çok iyi gideceğini düşünüyorum esasen . Gri çok cesur bi renk olur aslında. Riskli. Güzellik ortaya çıkarmanın zor olabileceği bi renk. Hele parlak olacaksa çok daha riskli.
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Kaya çubuklu formalardaki çubuk kalınlığı açısından bizim tarzımız İnter'e daha yakın. Bu yüzden seçtiğimiz forma modelleri o tarzdan gidiyor. Barcelona'nın kalın çubuklu seçmesinin nedeni tarihinde giyidiği o tarz formalarla ilgili.

Barcelona kraliyet rengi olduğu için formalarında hiçbir şekilde beyaza yer vermiyor. Sarı renk ise İspanya ve Katalanya'nın ortak rengi.

Bizim renklerimiz zor renkler ve biz kendi renklerimizi güzel gösterecek modeller seçmek zorundayız. Taraftarımız sadece düz mavi, düz bordo, düz beyaz formaları sevmiyor. Bir şekilde bordo mavi renkleri yanyana görmek istiyor. Bunu da en güzel gösteren modeller çubuklu formamız ve Aston Villa tarzı diye bilinen model.

Yardımcı renk olarak bizim renklerimizi daha ön plana çıkartıp rahatlattığı için beyazı tercih etmek daha doğru olur kanaatindeyim.

Yedek renklerimiz ise mavinin bütün tonlarından olabilir; buz mavisi örneğinde olduğu gibi. Barcelona geleneksel olarak yedek renklerini turuncu, turkuaz ve sarı olarak seçiyor ve belli periyotlarla bunu tekrar ediyor. Tıpkı parçalı, ince çubuklu, kalın çubuklu formaları peşpeşe giydiği gibi.

Bizimle ilgi de aklımdan neler geçiyor ama sadece benim istemem yetmiyor.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bende eminim ki sende ne olursa olsun hep böyle çok bilmiş konuşurdun
          bunu tecrübelere dayanarak yazdım, hemen cevap verme yarışına girmene gerek yoktu.

çubuklu forma için tasarımlar yapıldığında, süper, harika, bu çıksın kesin alırım fiyatına bakmam diyenler, aynı forma çıkınca bu ne biçim forma, buna para vermem ben, rezillik, gibi kelimeler kullanmaya başladılar.

örnekleri çokça vardı, o zamanlar bir kaç kişinin eski ve yeni mesajlarını alt alta alıntılamıştım, aynı forma için çok harika, mükemmel, çıkınca da berbat yazılarını yazmışlardı, sonrasında kızdılar bizi rezil etmek için mi çabalıyorsun diye.

yazarken biraz da düşünüp yazmak gerek, benim amacım rezil etmek değildi sadece anlık kararlar veren bir taraftar kitlesinin boy gösterdiğini göstermekti. Şimdi de aynıları yaşanacaktır mutlaka diye bu yazıyı yazmıştım ama malesef ki siz hemen yazıya cevap verdiniz.. yoksa sizde o şekilde yazanlardanmıydınız.
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bunu tecrübelere dayanarak yazdım, hemen cevap verme yarışına girmene gerek yoktu.

çubuklu forma için tasarımlar yapıldığında, süper, harika, bu çıksın kesin alırım fiyatına bakmam diyenler, aynı forma çıkınca bu ne biçim forma, buna para vermem ben, rezillik, gibi kelimeler kullanmaya başladılar.

örnekleri çokça vardı, o zamanlar bir kaç kişinin eski ve yeni mesajlarını alt alta alıntılamıştım, aynı forma için çok harika, mükemmel, çıkınca da berbat yazılarını yazmışlardı, sonrasında kızdılar bizi rezil etmek için mi çabalıyorsun diye.

yazarken biraz da düşünüp yazmak gerek, benim amacım rezil etmek değildi sadece anlık kararlar veren bir taraftar kitlesinin boy gösterdiğini göstermekti. Şimdi de aynıları yaşanacaktır mutlaka diye bu yazıyı yazmıştım ama malesef ki siz hemen yazıya cevap verdiniz.. yoksa sizde o şekilde yazanlardanmıydınız.
            o şekilde hiç yazmadım yazmam da ancak bildiğim bir husus var ki şu formaları trabzonspor yapsa taraftar sizin söylediğiniz gibi tepki vermez. iki durumu aynıymış gibi kıyaslayamazsınız birinde beklenti büyükken tam bir fiyasko ile karşılaştık barca formaları bize yapılsaydı büyük olan beklenti zaten karşılanmış olur kimseye de diyecek söz kalmazdı

Yorum

• Resmi satış sitesindeki satış fiyatı 77.91 Euro.

David Villa'nın 7 numaralı forması 85.41 Euro, Fifa Dünya Şampiyonu logolu olursa formanın fiyatı bu kez 92.91 Euro.

Çocuk forması 49.49 Euro

29.99 Euro

14.99 Euro

Bayan forması 67.49 Euro

Forma numaraları da forma tasarımının bir parçası, Barcelona forma modelini yenilerken forma numaralarında kullandığı yazı karakterini de güncellemiş.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 22.05.2010, 12:48.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barça'nın 2. forması paylaşıldı mı ?

Yorum

• hertha berlinin yeni formasi,,,
                  adamlar ikinci lige düstü formalara bi bak

armanin ic tarafi

Yorum

• Barca'nın 2. forması hakikaten müthiş görünüyor!
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Hertha'nın formaları güzel oluyor hep

Yorum

• Barçanın 2. formasu mükemmel yav

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o şekilde hiç yazmadım yazmam da ancak bildiğim bir husus var ki şu formaları trabzonspor yapsa taraftar sizin söylediğiniz gibi tepki vermez. iki durumu aynıymış gibi kıyaslayamazsınız birinde beklenti büyükken tam bir fiyasko ile karşılaştık barca formaları bize yapılsaydı büyük olan beklenti zaten karşılanmış olur kimseye de diyecek söz kalmazdı
                          demek istediğimi anlamadınız. tasarımdaki forma ile yapılan çubuklu 1 e 1 aynıydı.

tabi ki bende isterim Barça ile aynı kalitede olsun, ama maddiyatın yükseleceği boyutu da hesaplamak lazım.

model olarak aynı olan forma çok beğenilmiş ama daha sonra ıkınca bunu geçen sene Eskişehir giymişti diyerekten restler çekilmişti.

zaten o forma model olarak burada paylaşılınca Es Es giymişti o formayı. neyse sanırım demek istediğimi biraz daha iyi anlatabilmişimdir. zaten siz yazdınız da demedim, iyi alış verişler, bol ürünlü günler dilerim.
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Barça'nın 2. forması paylaşıldı mı ?

barcelona tarihinin en kötü formalası olarak tarihe geçecektir bu forma

1. forma klasik barca forması,ve bence boynuna koyduklar sarı garip ama hoş duruyor.
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Arkadaşlar barça'nın formasında bulunan renkler katalunya'nın bayrağında bulunan renklerdir.

Ensede ki bayrağa dikkat :

sonuç olarak barça milli renklerini formasında taşıyor.
                                En son OnurKul tarafından düzenlendi; 22.05.2010, 16:45.
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X