Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arada bir fark bende göremiyorum , olsun olsun 3-5 yıkama daha fazla dayansın beyaz armalar . Acelemiz yok nede olsa seneyede bir başka teknik deneriz ...
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TS Club, Ziraat Türkiye Kupası Final maçının ardından sınırlı sayıda ürettiği özel minyatür Türkiye Kupalarını satışa sundu.

Ziraat Türkiye Kupası’nı 8. kez alarak taraftarlarını büyük bir sevince boğan takımımız, kupa anını ölümsüzleştirdi. Özel olarak gümüşten yapılan ve aslına birebir benzeyen, aynı zamanda sınırlı sayıda üretilen kupalar tüm TS Club mağazalarında satışa sunuldu.

aaaaaah ah
      yönetim resime giriyor, ama o kadar kisiden biri gri takim elbise giyinmis.....cok siritiyor
      kravatlar bile ayni renk olmaliydi.......
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• adamlar 3D forma yapmis resmen..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu ne la hac kafilesi gibi...

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adamlar 3D forma yapmis resmen..
              Bana daha çok "Şaşı bak şaşır" gibi geldi
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hahaha
                twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

Koptum yaaaa
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

çççççççççççç

Yorum

• A Milli Takım yeni iç saha formasını ilk kez Amerika'da giyecek

Milli Takımımız, Nike tarafından tasarlanan yeni iç saha formasını ilk kez 19-29 Mayıs tarihleri arasındaki Amerika Birleşik Devletleri turunda oynayacağı maçlarda giyecek. Milli Takım, tur boyunca hem yeni iç saha hem de Mart ayındaki Honduras maçında ilk kez giydiği dış saha formasıyla sahaya çıkacak.
                      Nike'ın, A Milli Takım için tasarladığı iç saha forması nostaljik öğeler barındıran görünümü ve hakim kırmızı rengiyle dikkat çekiyor. Bu yeni tasarımda kırmızı formanın göğsünde beyaz bir bant ve bandın üstünde ay yıldız bulunuyor.
                      Formanın tasarımı aşamasında tüm Türkiye'de detaylı araştırmalar yapılarak, halkın genel beğenisini yansıtan bilgiler toplandı. Bu bilgiler sonucunda milli takımın uzun yıllar giydiği ve Türk halkının da büyük beğenisini kazanan ay yıldızlı formanın iç saha versiyonu tasarlandı. Önceki formalarda kullanılan teknolojik özelliklerin daha da geliştirilerek uygulandığı forma geri dönüşüm özelliğine de sahip. Milli Takımımızın yeni forması hem futbolcular hem de taraftarlar için aynı özellikte geliştirildi.
                      Geri dönüşümü yapılmış plastik şişelerden elde edilen kumaşlardan üretilen formalar; futbolcuları daha kuru, daha serin ve daha rahat tutacak şekilde tasarlandı. Bu tasarım sayesinde futbolcuların vücut sıcaklığı yeşil sahadayken istenilen düzeyde tutularak, en üstün performansı sergilemelerine imkan tanındı.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Inter'in ejderhalı forması çok hoşuma gitti

Bu arada logomuzun yenisi beni malesef şüphelendirdi

Nakışlı arma yapmak neden bu kadar zor.
                        t @Selim_Turan

Yorum

• Bizim yeni formalar ne zaman belli olacak ?
                          Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• bu formalar cok güzeldi

Yorum

• formanın tipini geçtim ben
                              arma ve yazılar bu sene güzel olmalı,geçen seneki gibi adi olmamalı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X