Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike bize özel forma yaptı: Gri Formamız.biz göremedik formayı ve bu forma çıkana kadar da benim içim rahat etmeyecek.her sene coşkuyla bekliyorum yeni nbe çıkacak diye ama yok,olmuyor.umarım bu sene hayal kırıklığına uğramayız.

Kulüp Nike ile çalışmaktan memnun, Nike ta memnun çünkü ikisi de kazanıyor.ama ben bir çok taraftarın-en azından bizim foruma girenlerin-fiyatları ve ürünler konusunda huzursuz olduğunu görüyorum.bu forma satışı taraftara yönelik yapılan bir eylemse neden biz dikkate alınmıyoruz?

Nike beni muhatap almak zorunda değil ki. Benim de resmi bir görüşmem olmadı. Bu konularda yetkili olan kulüptür. Onlar da taraftarların taleplerini takip ediyorlar zaten. Olayları doğru değerlendirmek lazım.abi madem takip ediyorlar niye bu üyleme dönüşmüyor.şimdi ben normalk vatandaş ve taraftar olrak görmediğim zaman ürünü ne kadar takip ediliyor dense de kandırıldığımı düşünmeye başlıyorum bu konuda.

İyiye doğru giderken herşeyi yıkmanın gereği yok.amacım yıkmak değil,düzeni ortadan kaldırmak...nike benim saf taraftarlık duygularımla oynayıp beni her sezon sizleri takip ettiriyoruz kulüp tarafından diye kandıramaz.

Kappa'yı en çok seven biri olarak Kappa ile nasıl anlaşıldığını, hangi şartlarda anlaşıldığını çok iyi biliyorum.

Kappa bize mükemmel formalar yapmadı duygusal davranmayalım. Armaları küçük ve yanlış kullanıyordu, ürünleri yetersizdi, hiçbir yerde bulunmuyordu, çok pahalıydı, ısrarla taraftar için daha rahat kesim formalar yapmadı, renklerimizi son senelerde doğru kullandı. Onun dışında Kappa'nın genel marka çizgisini, tasarımlarını, kumaşlarını çok beğenen biriyim. O dönemde sadece bizim giyiyor olmamız bile ayrı bir havaydı. Taraftar forması üretmesi, yedek renk kavramını ortaya çıkarması, ilk kez taraftarın resmi forma satın almaya başlaması gibi hoş anıları var üzerimizde, ama kimse eksikliklerini dile getirmiyor nedense.

Kappa'nın kumaş kalitesini beğenenler, Nike'ın kumaşlarına laf söylememeli.

Nike bu şartlarda bizim için doğru bir markadır. Lescon ( madem Türk markası niye Leskon okuyoruz? ) bizim gibi bir markayı taşıyamaz.lescon denizlispora yaptığı ürünlerle ve şu an piyasada olan ürünleriyle türk sermayesinin iftihar sebeplerinden biri.burada tek aşılamayan nokta bence trabzonspor olarak burnumuzun biraz yukarıda olması ve herhangi bir türk firmasıyla anlaşmayı aşşağılanmak olarak kabul etmemizden-bu fikrte nereden ulaştım:daha öncede bu lescon mevzuunu açmış aşağıda ufuk bayraktar 61 gibi bir çok arkadaşın verilmiş emeklerle dalga geçilmesine şahit olmuştum

Zaten sponsor değiştirme gibi bir derdimiz de yok.
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Nike giymekten memnunum fakat forma yaparken sınıf,sınıf yapsa herkes bütcesine göre alsa . Barcelona,İnter,Celtic,Aston Villa gibi kumaş kalitesi yüksek 1. sınıf formalar yapsalar güzel olurdu valla.
      Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Yeni formalarımız tahmini olarak ne zaman satışa çıkar
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Sponsor demek en yüksek fiyatı veren demek değilmidir? Daha ne ozaman Lescon versin en yüksek fiyatı Trabzonspor'u kapsın. Böyle yürümüyormu işler? Nike en yüksek teklifi verip almadımı sponsorluğu?
          t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sponsor demek en yüksek fiyatı veren demek değilmidir? Daha ne ozaman Lescon versin en yüksek fiyatı Trabzonspor'u kapsın. Böyle yürümüyormu işler? Nike en yüksek teklifi verip almadımı sponsorluğu?
            o zaman kimse gelip burada katalog ürünlerini giydiriyorlar diye ağlamasın...
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• TRABZONSPOR'umuzu da böyle kaliteli formayla görmek istiyorum. Bunun da çok büyük istek olduğunuda düşünmüyorum.
              Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni formalarımız tahmini olarak ne zaman satışa çıkar

Daha önce bende sordum bunu ama kimse bilmiyor suan icin....
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o zaman kimse gelip burada katalog ürünlerini giydiriyorlar diye ağlamasın...
                  Burada suçlu kişi Nike değildir. Suçlu Yönetimdir. Yönetimin talepleri konusunda Nike ürün gönderiyor. Millet ağlıyorsa TS CLUB işlerini yürüten kişilerin (Spor Ekipmanları konusunda yetkili kimlerse artık takım içinde) acizliği yüzünden ağlıyor.

Nike ile Trabzonspor arasındaki iletişimi sağlayan kişi veya kişilerden birileri çok eminimki taraftarın ne istediğinden habersiz. Bir kez gelip şu siteye şu başlığa baksa belkide ufku açılacak. Ama yok. Sorun bu insanların bu işleri yürütmesi.
                  En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 15.05.2010, 15:51.
                  t @Selim_Turan

Yorum

• bende nike ı eleştirenlerdendim ama gördümki yaptığımız eleştiriler sadece parmaklarımızı ve zihnimizi yormaktan öte değil.nike ile 3. senemize giricez.ilk iki sezon firmanın bize ürettiği formalar kalite ve detay yönünden birçok trabzonspor taraftarını memnun etmedi.umud ediyorum ki 3. senemizde formalarımız kalite ve detay yönünden ilk iki seneye oranla daha zengin olacaktır.bundan dolayı eleştirilerimin dozajını kendi adıma azalttım.yeni sezon ürünlerini bekleyip görmekten başka yapacak bişeyimiz olduğunu düşünmüyorum.umarım herşey daha güzel olacak.
                    Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• Ali Fuat abi güzel şeyler olacak dedikçe , msjlarını okuyorum sürekli iyi şeyler olacak sabır edin diyor.

Ama süreklü burda olumsuz hava estiriyorsunuz.

3 sene beklediniz madem

1 ay daha bekleyin yahu , hep aynı fotokobi mesajlar okumaktan sıkıldık.

Özel forma istiyorsak , gereklerini de yerine getirecek.

Diğer firmalar olduğunda kimsenin sesi çıkmıyordu. Nike oldu herkes bir yerler eleştirme gayretinde.

Az daha sabır
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali Fuat abi güzel şeyler olacak dedikçe , msjlarını okuyorum sürekli iyi şeyler olacak sabır edin diyor.

Ama süreklü burda olumsuz hava estiriyorsunuz.

3 sene beklediniz madem

1 ay daha bekleyin yahu , hep aynı fotokobi mesajlar okumaktan sıkıldık.

Özel forma istiyorsak , gereklerini de yerine getirecek.

Diğer firmalar olduğunda kimsenin sesi çıkmıyordu. Nike oldu herkes bir yerler eleştirme gayretinde.

Az daha sabır
                        Aynen katılıyoprum bu kardeşimizi, zaten her zaman bunu demek istiyorum, istiyoruz.

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @OnurKul

Bizim bu sene giydiğimiz forma İnter'in 4 sene önce giydiği formalardır.İnter o formayı 2006-2007 sezonunda giymiştir.Ve ben eminim ki o zamanki formaların kalitesi de bizim şimdiki çubuklu formamızdan daha iyidir.Sadece isim olarak İnter jersey diye geçiyor kumaş kalitesi falan hikaye.Bu seneki katalogda da inter jersey diye bir forma var çıkınca göreceksiniz ki kumaş kalitesi olarak arada epey bir fark var.Bu sene ve geçen sene giydiğimiz beyaz formaların Brezilya formalarının kalitesinde olduğunu söylüyorsun ama yanılıyorsun.İki formaya dokunmuş birisi arada dağlar kadar fark olduğunu anlar.

Artık kısmet bu seneye inşallah adam gibi forma yaparlar umarım.
                        Ali Fuat abi gerekli açıklamayı yapmış bu mesajına. İsimlere takılmayalım. Bir çok Nike mağazasında Barcelona ve Inter formalarını inceleme fırsatımız var. Somali'de oturmuyoruz burası Türkiye. İki formaya da dokunmuş birisi olarak fark yok diyorum, bakalım ne olacak Şimdi sen anlamazsın dersiniz olur biter Ha Türkiye'ye kötü kumaşlı Inter ve Barça formaları yollanıyor da dersiniz şimdi.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ne kadar karamsar taraftarımız var yahu.
                          Formalar çıktığında işin zor a f s hocam. Allah kolaylık vere...
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen katılıyoprum bu kardeşimizi, zaten her zaman bunu demek istiyorum, istiyoruz.

Ali Fuat abi gerekli açıklamayı yapmış bu mesajına. İsimlere takılmayalım. Bir çok Nike mağazasında Barcelona ve Inter formalarını inceleme fırsatımız var. Somali'de oturmuyoruz burası Türkiye. İki formaya da dokunmuş birisi olarak fark yok diyorum, bakalım ne olacak Şimdi sen anlamazsın dersiniz olur biter Ha Türkiye'ye kötü kumaşlı Inter ve Barça formaları yollanıyor da dersiniz şimdi.

Brezilya forması ile bizim beyaz formamız aynı kumaşa mı sahip şimdi ?

Bence siz öyle görmek istiyorsunuz onun için öyle söylüyorsunuz.

Barcelona'nın çizgili forması ile bizim beyaz formadı kumaş kalitesi ile arasında dağlar kadar fark var.

Inter'in çubuklu formasının kumaşı bizim hangi formamıza benziyor.

Bir de Ali Fuat abi şu İnter'in forması veya Barcelona'nın forması bizim formamızla aynı kumaşa sahip gibi birşey söylememiş.Ayrıca isimlere takıldığımı nerden çıkardın onu da anlamadım.
                            En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.05.2010, 20:52.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Brezilya forması ile bizim beyaz formamız aynı kumaşa mı sahip şimdi ?

Bence siz öyle görmek istiyorsunuz onun için öyle söylüyorsunuz.

Barcelona'nın çizgili forması ile bizim beyaz formadı kumaş kalitesi ile arasında dağlar kadar fark var.

Inter'in çubuklu formasının kumaşı bizim hangi formamıza benziyor.
                              Onlar Brezilya , Barcelona , İnter

Belki onlar 100 bin satarken biz 10 bin satıyoruz.

Tamam kendimizi küçük göremeyiz ama piyasaya bakmamız lazım.

Sende satarsın 100 bin sonra dersin ki bana niye özel forma yapmıyorsun.

Önce kendi kapının önünü temizleyeceksin.

Ki Ali Fuat Abi her açıklamasında yeni sezon daha iyi olacak diyor.

Biraz daha sabretmekte yarar var
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Geçen sezonun Trabzonspor Beyaz formasıylan Manchester United'ın kırmızı forması aynı kumaş kalitesinde sadece man utd'nin üstünde değişik desenler vardı o kadar.

Geçen seneki beyaz forma bu senede var. Kumaşı dünya kulüpleri standartında.
                                t @Selim_Turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X