şahsım adına söylüyorum beğenmediğim eleştirdiğim sevmediğim formalardan bile çifter çifter almışımdır sağa sola eşe dosta dağıtmışımdır senelik ts club alışverişlerimi listelesem korkuyorum paranın büyüklüğünü görürde vazgeçerim diye.
şurda maksimum maliyeti 3-5 lira olcak bi tişörtten bahsediyoruz. klüp bu kupayı kazandığında , kupanın başından beri galibiyet tur finalist ve şampiyon olma primlerinden şuncacık maliyetli tişörtler yapıp bastırıp dağıtırsa , benim değil kendinin reklamını yapacaktır. bunun klübe ne zararı dokunacak anlayamadım
emirhan 3 5 liraya patlayan tişörtleri bişe kaçtan geçirdiklerini en iyi sen biliyosundur yazdıklarına bakılırsa..ama olmaz işte satsınlar 20 liraya hadi almazsa taraftar ayıp etmiş olur kanımca. ama dediğim gibi bu tişörtler maç bitiminde hemen çıkarılmalı.
bu iş riskli ya yenilirsek ne olacak .. o zaman bütün tişörtler geri dönüşüme mi yoksa el altından sürülecek mi?
orası öyle ama ilk etapta hazırda ufak bi miktar ürün tutulur misal. kupa alınırsa ilk olarak bu stok havaalanı karşılamaya giden taraftarlara felan verilir. vs daha sonra şey de düşünülebilir. forma alana bedava bu tişörtlerden. vs vs vs aslında düşündükçe çok şey gelir . gerçi kupayı alalım gerisi hikaye de. hayırlısı olsun inşallah
bence her büyük takımın olduğu gibi bizimde kendimize özgü farklı tasarımda formalarımız olmalı.Mesela karadenizin mavisinden başlayıp yeşile dönen dalgalı bir tasarım olabilir.yani burada kendimize özgü, trabzonu, karadenizi, anadolunun tek şampiyonunu anlatan tasarım fikirleri belirleyip sponsor firmayı etkilemeliyiz.bunun için başka takıların formalarını "şu formayı bize yapsalar, şunu bordo-mavi yapsalar" değilde bunlar bu takımın nesini anımsatıyor biz kendimizi nasıl anımsattımak istiyoruz şeklinde olmalı diye düşünüyorum.
Kupa finali öncesinde yapılan kura çekiminin ardından ev sahibi takım Trabzonspor oldu
Bu paralelde forma seçme hakkına sahip olan Karadeniz temsilcisinin sahaya klasik çubuklu formasıyla çıkacağı öğrenildi. Diğer yandan Trabzonspor Tırı da Urfa’da sporseverlere hizmet vermeye başladı.
Kupa finali öncesinde yapılan kura çekiminin ardından ev sahibi takım Trabzonspor oldu
Bu paralelde forma seçme hakkına sahip olan Karadeniz temsilcisinin sahaya klasik çubuklu formasıyla çıkacağı öğrenildi. Diğer yandan Trabzonspor Tırı da Urfa’da sporseverlere hizmet vermeye başladı.
Haber Fanatik
bu çok iyi oldu , muhakkak beyaz şort kullansınlar ama lütfen
Yorum