Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nasıl ama...

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Celtic'İn uzun kollu forması açık artırmada.

Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Celtic'İn uzun kollu forması açık artırmada.

http://urun.gittigidiyor.com/ORJINAL...QQidZZ26680215
        Celtic'in böyle bir forması yok. Adamlar artık korsan ürünleri bile kendi zevklerine göre yapıyorlar..

Yorum

• ürün nike diye buraya yazayım dedim,1-2 haftadır gezemediğim için bir bilgim yok,soru şu;nike kapşonlu sweatın önüne reklam var mı yoksa hâlâ böyle mi satışa sunuluyor? 2. sorum da okuyabilen bir yetkili varsa şu ürüne indirim ne zaman?yerli araba almıyoruz da 100 küsür lira çok fazla.
          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ürün nike diye buraya yazayım dedim,1-2 haftadır gezemediğim için bir bilgim yok,soru şu;nike kapşonlu sweatın önüne reklam var mı yoksa hâlâ böyle mi satışa sunuluyor? 2. sorum da okuyabilen bir yetkili varsa şu ürüne indirim ne zaman?yerli araba almıyoruz da 100 küsür lira çok fazla.
            Ben 2 ay önce aldım ürünü ve o zaman reklam yoktu şu an durum nedir bilmiyorum

Yorum

• TFF talimatlarına göre her takımın sezon boyu giyeceği formalar içinde bir tane beyaz forma olmak zorunda.

Fakat biz içinde bordo mavi birarada olmayan formaları sevemiyoruz bir türlü.

Beyaz formanın içinde bir şekilde gerçek reklerimiz yer alsaydı ve iki sezon üst üste aynı formayı giymeseydik bu kadar tepki çekmezdi bu forma.

Allah'tan beyaz formamız seneye değişiyor:

Bordo şort mavi çorap veya mavi şort bordo çorap ile çok daha Trabzonspor forması durur diye tahmin ediyorum.

Yine her takım iç saha ve deplasmanda giyeceği forma modellerini sene başında federasyona bildiriyor.

Trabzonspor'un deplasman formaları parçalı formamız ve beyaz formamız. Forma seçimlerinde ev sahibi takımın formasının rengi, modeli, renklerinin açık veya koyu olması önemli bir erten. Eskişehirspor'un formasından dolayı beyaz forma giydik büyük ihtimalle fakat forma modellerinin doğru seçilmesinin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor.

Capitol'de yeni sezon milli takım formalarını, idman ürünlerini, Brezilya formasını ve yeni sezon ürünlerini yakından inceledim. Giyeceğimiz ürünlerle aralarında bir kalite farkı yok. Artık bunları da beğenmeyen çıkarsa, kusura bakmasın dünyada başka ürün yok.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 27.04.2010, 10:29.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ben beyaz formayı çoğunluklar severim. Hatta Nike modelleri içinde en güzel model de beyaz benim için...

Ek olarak; parçalı forma çok hoşuma gitmiyor. Bir taraf bordo, bir taraf mavi... Şık durmuyor...

Ama bordomavi çubuklu ve beyaz şort bana şampiyonluğu hissettiriyor...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• Ali Fuat abi Fenerbahçe'nin beyaz forması yok ama ?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Capitol'de yeni sezon milli takım formalarını, idman ürünlerini, Brezilya formasını ve yeni sezon ürünlerini yakından inceledim. Giyeceğimiz ürünlerle aralarında bir kalite farkı yok. Artık bunları da beğenmeyen çıkarsa kusura bakmasın dünyada başka ürün yok.
                    İnşallah dediğin gibi olur Ali Fuat abi.

Ama ben açıkçası hiç inanmıyorum.Sonuçta giyeceğiz formaların bir kısmı yine katalogdan katalogda yer alan formaların yüzde doksanının da kalitesi düşük.Milli takımın formasına göre yani.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali Fuat abi Fenerbahçe'nin beyaz forması yok ama ?
                      Beyaz sarı forması varya. Biz de beyaz mavi yapabiliriz gelecek senelerde veya Lazio gibi beyaz buz mavisi.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyaz sarı forması varya. Biz de beyaz mavi yapabiliriz gelecek senelerde veya Lazio gibi beyaz buz mavisi.
                        Doğru ya ben onu unutmuşum.

Yorum

• tamam beyaz forma varda maçların yüzde 80 ninde bu formayı giymek meburiyetindemiyiz.
                          ligin ikinci yarısı başladığından beridir, bir iki maç dışında beyaz formayla mücadele ediyoruz.

Yorum

• kaleci forması neden satılmıyor ?

biz niye bu çocuğun giydiği 35 numaralı formayı alıp da giyemiyoruz. neden satılmaz bu forma anlamış değilim. mecbur muyuz oyuncu foması almaya. bin çeşit oyuncu forması var. bi taner bile kaleci forması yok.

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              biz niye bu çocuğun giydiği 35 numaralı formayı alıp da giyemiyoruz. neden satılmaz bu forma anlamış değilim. mecbur muyuz oyuncu foması almaya. bin çeşit oyuncu forması var. bi taner bile kaleci forması yok.
                              Bi ara satıştaydı kaleci formaları sonradan ne olduysa kaldırdılar

Yorum

• Bezduk bu beyaz formadan yahu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X