Oh be sayfaya renk geldi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formalarımız bu sefer erken çıkmalı yav . Hep en son bizimkiler
fb, gs ve bjk formalarını liglerin başlamasına 2 - 3 hafta kala çıkarıyor.
biz ise onlardan 5-6 hafta önce çıkarttık.
Yorum
-
Yapılan forma çalışmalarında göğüsde ki Türk bayrağı neden yuvarlak seçiliyor? Öyle bir kural mı var? Bence milli takımın formasında ki gibi olabilir dalgalanıyor gibi."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
ts club formalarda indirim var arkadaşlarTürk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezonda kullanılacak futbol topları belli oldu:
Afrika kupasında kullanılacak resmi futbol topunu yine aylar öncesinde bu başlıkta paylaşmıştık:
Hollanda'nın dünya kupası formalarından:
Deplasman forması da buydu:
Hangisi daha güzel oluyor tercih sizin.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Boyner'de Celtic'in formalarına baktım özellikle 1 tanesine hasta oldum. ve fiyatı 75 TL kalite kokuyor.
İndirimi geçelim bizim çubukluda 75 TL idi ama Celtic'İn formasının yanına yaklaşamaz..
Güzel tespitTarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFinalde Çubuklu ile görmek istiyoruz takımımızı.Teslim rengi olan beyazl değil.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Boyner'de Celtic'in formalarına baktım özellikle 1 tanesine hasta oldum. ve fiyatı 75 TL kalite kokuyor.
İndirimi geçelim bizim çubukluda 75 TL idi ama Celtic'İn formasının yanına yaklaşamaz..Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum