Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oh be sayfaya renk geldi.

Yorum

• Yeni formalarımız bu sefer erken çıkmalı yav . Hep en son bizimkiler

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni formalarımız bu sefer erken çıkmalı yav . Hep en son bizimkiler
        hep en son bizimkiler mi çıkıyor?

fb, gs ve bjk formalarını liglerin başlamasına 2 - 3 hafta kala çıkarıyor.
        biz ise onlardan 5-6 hafta önce çıkarttık.

Yorum

• Yapılan forma çalışmalarında göğüsde ki Türk bayrağı neden yuvarlak seçiliyor? Öyle bir kural mı var? Bence milli takımın formasında ki gibi olabilir dalgalanıyor gibi.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• ts club formalarda indirim var arkadaşlar
            Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• chelsea, liverpool ve bazi takimlar simdiden cikartti!! iste bu yuzden gec cikariyoruz herhalde..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nike victory değil mi?
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Sayfaya renk geldi Hoşgeldin Ali Fuat abi
                  Bu arada paylaşımlar için tüm arkadaşlara teşekkürler

Yorum

• Bugün Boyner'de Celtic'in formalarına baktım özellikle 1 tanesine hasta oldum. ve fiyatı 75 TL kalite kokuyor.

İndirimi geçelim bizim çubukluda 75 TL idi ama Celtic'İn formasının yanına yaklaşamaz..

Yorum

• Finalde Çubuklu ile görmek istiyoruz takımımızı.Teslim rengi olan beyazl değil.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni sezonda kullanılacak futbol topları belli oldu:

Afrika kupasında kullanılacak resmi futbol topunu yine aylar öncesinde bu başlıkta paylaşmıştık:

Hollanda'nın dünya kupası formalarından:

Deplasman forması da buydu:

Hangisi daha güzel oluyor tercih sizin.
                        afs hocam eminmisin turkcel super lig topunun boyle olacagına,cunku bu sene turkcel super lig topuyla ispanya,ingiltere,italyada oynanan toplar aynı degildi... biz gecen senenin nike topunu kullanıyoruz yanılmıyosam..
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün Boyner'de Celtic'in formalarına baktım özellikle 1 tanesine hasta oldum. ve fiyatı 75 TL kalite kokuyor.

İndirimi geçelim bizim çubukluda 75 TL idi ama Celtic'İn formasının yanına yaklaşamaz..

Güzel tespit
                          Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Finalde Çubuklu ile görmek istiyoruz takımımızı.Teslim rengi olan beyazl değil.
                            her derbide oldugu gibi, bu finaldede öyle görmek istiyoruz evet!!!!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün Boyner'de Celtic'in formalarına baktım özellikle 1 tanesine hasta oldum. ve fiyatı 75 TL kalite kokuyor.

Celtic formaları mükemmel..Hele bir beyaz forması var ki ilk gördüğümde çarpılmıştım
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Celtic'in formasından almıştım ben bu seneki yatay çubuklu . Celtic'in formaları mükemmel oluyor gerçekten

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X