Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu olsun; tek olsun... 3-4 formaya bile gerek yok...

Şu beyaz formayı görmemek için tek bu formaya razıyım
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Bu olsun;

Size katiliyorum. Bu forma olsun hatasiz ve bize özel islemeler ile olsun yeter zaten baska bordo mavi kullanan takim yok ligde.. rahat 34 macin 25 inde giyeriz diger maclar icin de bir forma yeter. barca ve real gibi takimlar da cok nadir ikinci formalarini giyiyorlar.

Yorum

Bu olsun; tek olsun... 3-4 formaya bile gerek yok...

Oy Allahım formaya bak . Mükemmel

Yorum

• ali fuat abi sen formaları görmüştün değil mi bir kaç model de olsa?

interin formasının bizim renklerimize uyarlanmış hali olacak değil mşi? yani kayanın çalışmasında olduğu gibi...

Yorum

• Bu arada forma reklamımız olan Türk Telekom'un gayet güzel bir logosu olmasına rağmen neden şu an kullanılan ve çok basit görünen yazıda ısrar ediliyor anlamıyorum...

Yazı yerine şu koyulsa daha iyi olmaz mı?

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• Şu anki Türk telekom yazısı bence güzel. Bu logo olmuş olsa formada çok ön plana çıkardı.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• şanlı bayrağımızın olması süper olmuş.
                bu olsun tek olsun...
                "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

Bu arada forma reklamımız olan Türk Telekom'un gayet güzel bir logosu olmasına rağmen neden şu an kullanılan ve çok basit görünen yazıda ısrar ediliyor anlamıyorum...

Yazı yerine şu koyulsa daha iyi olmaz mı?

Şu formanın uzun kollusunu çıkarsınlar ama kumaşı da ne olur şimdiki çubuklu formanın kumaşından olmasın.

Yorum

• Ben böyle yuvarlak yakalı formaları pek sevemiyorum.
                    Barçanın da olsa, İnterin de olsa, bizim de olsa sevemiyorum...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu anki Türk telekom yazısı bence güzel. Bu logo olmuş olsa formada çok ön plana çıkardı.
                      Çok büyük kullanılmaz boyutlar çok kötü durmaz bence...En azından Türk Telekom yazısının biçimi değiştirilmeli...
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• Artık bu sayfada kendi kendimize çalıp söyleriz, müjdeli güzel haberleri günler öncesinden Ali Fuat arkadaşımızdan öğrenmek yerine formalar piyasaya çıkana kadar bekleriz. Devam, sevmemeye, beğenmemeye, burun kıvırmaya devam.

Yorum

• Formalarda indirime Gidilmiş
                          Çubuklu;60 TL

Parçalı;55 TL

Düz Mavi;45 TL

Beyaz;70 TL
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Gerçek değerleri ortaya çıkmaya başladı. Yeni formalar çıksın hele... Tepetaklak olur bunların fiyatları

Bu arada formaya sponsor logosu konulmasına karşıyım. Yazı az dikkat çekici ve formayla bütünleşiyor. Logo gelirse reklam panosuna döner forma...
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bu başlığın adı neden "Resmi Sponsor Nike"
                              Resmi sponsorumuz olan bir sürü firma var. Sadece Nike değil ki. Eğer kasıt ana sponsor ise o da Türk Telekom.
                              Bence başlık "Forma sponsorumuz Nike" ya da "Forma sponsorumuz Nike ve Ürünleri" şeklinde değiştirilirse daha anlamlı olur.
                              Dikkate alınır umarım.
                              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Başlığı o şekilde değiştirdim. Böyle daha güzel oldu sanki.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X