İlk olarak Kaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu olsun;
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu olsun; tek olsun... 3-4 formaya bile gerek yok...
Yorum
-
Bu arada forma reklamımız olan Türk Telekom'un gayet güzel bir logosu olmasına rağmen neden şu an kullanılan ve çok basit görünen yazıda ısrar ediliyor anlamıyorum...
Yazı yerine şu koyulsa daha iyi olmaz mı?
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada forma reklamımız olan Türk Telekom'un gayet güzel bir logosu olmasına rağmen neden şu an kullanılan ve çok basit görünen yazıda ısrar ediliyor anlamıyorum...
Yazı yerine şu koyulsa daha iyi olmaz mı?
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anki Türk telekom yazısı bence güzel. Bu logo olmuş olsa formada çok ön plana çıkardı.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Gerçek değerleri ortaya çıkmaya başladı. Yeni formalar çıksın hele... Tepetaklak olur bunların fiyatları
Bu arada formaya sponsor logosu konulmasına karşıyım. Yazı az dikkat çekici ve formayla bütünleşiyor. Logo gelirse reklam panosuna döner forma...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Bu başlığın adı neden "Resmi Sponsor Nike"
Resmi sponsorumuz olan bir sürü firma var. Sadece Nike değil ki. Eğer kasıt ana sponsor ise o da Türk Telekom.
Bence başlık "Forma sponsorumuz Nike" ya da "Forma sponsorumuz Nike ve Ürünleri" şeklinde değiştirilirse daha anlamlı olur.
Dikkate alınır umarım."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
Başlığı o şekilde değiştirdim. Böyle daha güzel oldu sanki.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum