İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Gelecek sezon ile ilgili seçilen 5 forma modelinden bildiğim modeller çubuklu, beyaz ve gri forma var, diğer modellerin ne olduğunu nasıl olduğunu bilmiyorum. Ama umarım aralarında parçalı forma yoktur.
Kabul etmek gerekir ki renklerimiz zor renkler. Bordo mavi renklerini güzel ve doğru gösterecek model ve kumaşlar seçmeliyiz. Model önerilerimin neler olduğunu biliyorsunuz. Renk alternatiflerini de paylaşmıştım.
Formalarımızın ve şortlarımızın kumaş kaliteleri artırıldı.
Beklediğimiz gibi gri forma ve çubuklu forma modeli sadece bize özel hazırlanıyor. Beyaz forma Brezilya milli takımının beyaz yakaları mavi versiyonu olduğu söylendi ama keşke bordo yakalı olsaydı.
Yeni sezon antreman ürünleri çok şık. Seneye giyeceğimiz ürün ve formalardan Türkiye'de başka takıma verilmeyecek. Formalarda kullanılacak fontlar da yenilenecek.
Bu konunun yetkilisi veya sorumlusu değilim. Herşeyin daha güzel olmasını isteyen taraftarlardan biriyim sadece. Siparişleri veren de ben değilim. Formaları ve ürünleri görmeden dokunmadan yorum yapmak için fazla erken değil mi?
Her sene olduğu gibi yine sabırlı olmamız gerekir diye düşünüyorum. İyiye doğru ilerlediğimizi ancak geriye doğru bakınca fark edebiliyoruz. Makul dille ve usulünce ifade edilince taraftarların haklı istekleri dikkate alınıyor merak etmeyin. Kulubümüzün kendi gerçeklerini de göz önüne alınınca, alınan mesafe daha net görülecektir.
Söyleceklerimi, önerilerimi hep testi kırılmadan önce söyledim. Yapıcı eleştiri ve çözüm önerileri ile çözümün parçası olmaya gayret ediyorum o kadar.
Güzel şeylere kendinizi hazırlayın diyorum, endişe etmeyin bu kadar.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ama umarım aralarında parçalı forma yoktur.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Beyaz formada niçin bu kadar ısrar ediliyor anlamıyorum.Bizim renklerimiz bordo mavi.Beyaz forma olacaksa turuncu gibi sadece mağazada taraftara yönelik olmalı takım giymemeli.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Ali FUat abi senin sayende senin Oğulda TS Club Mankeni oldu"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Ali Fuat abi beyaz formanin yakasi yine katalogdaki gibi koyu mavimi olacak yoksa acik mavimi?
Yeni sortlarimiz yine tek renk sortmu olacak, yoksa kenarlarda renkli serit olacakmi?
Font hakkinda hangisi olacagina dair bir bilgin varmi?.
Yorum
-
ne zaman farklı bir renk deneyeceğiz ...
bir siyah rengine bile razıyım .. çok da güzel duracaktır..
barcelona real madrid hatta galatasaray fenerbahçe bile kendi renklerinn dışında forma üretiyorlar ve bence bu ürettikleri formalar kendi ana renklerinden oluşanlardan daha güzel..
ben artık farklı bir renk de görmek istiyorum
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli FUat abi senin sayende senin Oğulda TS Club Mankeni olduYaşamak Direnmektir!
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman Nike'ı bırakmak lazım.
Cidden ben de bıktım Nike'ın bize her sene katalog ürünlerinden forma vermesine..
Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın formalarına bakıyorum, bir de bizim formalara...
Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon boyunca giymemiz gereken formalar bence ;
Çubuklu
Aston Villa
Parçalı
Beyaz.
Kaç forma seçilir sezon başında bilmem ama çubuklu beyaz ve aston villa kesin ama kesinlikle olmalı.
Yorum
-
Bence yaptığımız en büyük hatalardan bir taneside bir sezonda tüm tasarımları giyip gelecek yıla farklılık bırakmamak, farklı bir tasarım yeni bir tasarım bırakmamak. Yani bu sene mesela parçalı giyorsak seneye klasik yani Aston villa diye tabir edilen formamız olmalı. Diğerleri ise mavi, bordo ve farklı bir renk. Bence bu yanlış seçimimiz forma satışlarımızı da etkiliyor. Anlamam bu işlerden ama pazarlama stratejimizde hata var gibi geliyor bana. Bunlar artık çok önemli olması gereken konular. Zira kurumsallaşmadan profesyonelleşmeden bahsediyorsak bunlara çok dikkat etmemiz gerekir diye düşünüyorum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Cuma'dan Pazartesine Isvicre'de tatil oldugu icin, biz de ailece Paris'e gezmeye gidelim dedik ve gittik .
Burada size Tatilimizi anlatmaya degil tabikide, benim gözüme carpan ve beni coküzen bir olayi anlatmaya geldim .
Tam'da forumda Nike Adidas catismasi varmis, yani tam üstüne gelmisim.
Bildigimiz gibi bizim Sponsorumuz Nike ve diger 3'lü nün Sponsoru Adidas.
Paris'de Elyse sokagi mi ne orada bir yer iste. En ünlü alisveris sokagimis Avrupa'nin.
Adidas ve Nike magazalarina hem girdim tabikide
Sunu söyleyimki. Katalog ürünleri biraz daha ucuz. Özel formalari daha pahali.
Adidas ilen baslayalim. Asagida gördügünüz Marsilya Formasi Paris'de satiliyor. Görüyormusunuz yaptkilari özel bölümü. Forma tam 85 Euro!
Biz bu miktarlari vermeye hazirmiyiz, zaten simdikini almaya bile güclük cekenler var. Yani bu bize biraz LÜKS.
Bizim Formamizi Nike Istanbul'da böyle sergileyebilir mi ?
Adidas'da gezmeye devam. Ben Yaz tatil'lerinde Nike magazalarinda Trabzonspor Formamizi bulamazken, bakin Paris'de Hangi iki Forma reyona girmeye basarmis. Bütün Formalar vardir zaten sanmayin. Kulüp takimlari bazinda 10 cesit Forma anca var.
Bakin Paris'deki Nike magazasina. Adamlari Fransa'da sadece Paris St. Germain'e sponsor, yani Türkiyede'de bize oldugu gibi.
Adamlar bakim nasil millet gözüne sokuyor logoyu.
Bu magazanin alt kati Nike Üst kati ise Paris St. Germain'e özel. Stadyumlarin maketler 50 Euro!
Nike'in o sokak'da iki tane magazasi var. Formara bakarsak Milli Takim Formalari ve
- Arsenal
- Barcelona
- Aston Villa
- Inter
bide Kaizer Cheefs (Afriklilarin fazlaligindan) baska yerlere cekilmeden söyleyeyim
Bizim YENI Milli Forma ile Esofman üstünü bizat gördüm ve iyigene bir baktim
Fiyat 75 Euro! Ceket 80 Euro! Cok güzel ürünler. Cok sade ve cok hos. Begenmedigim ise Formadaki Ay Yildizin Yapistirma olmasi. Yoksa hersey güzel.
Kisaca hersey PARA. Biraz afs abinin dedigi gibi SABIR lazim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum