Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arsenal de Sarandi'nin 2007-2008 sezonu forması. Şahsen harika bir forma.

Şunun gibi bir formamız olsa fena mı olur ?
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arsenal de Sarandi'nin 2007-2008 sezonu forması. Şahsen harika bir forma.

Şunun gibi bir formamız olsa fena mı olur ?
      Bana pek sarmadı (:
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana pek sarmadı (:
        Acikcasi benimde hosuma pek gitmedi... =)
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla bende mavilisi var ama bunuda alacam süper yahu grilisi
          renkdas abim sen nereden aliyorsun bunu ya... ben almanyadan bulamam herhalde degilmi? trabzonspor.com.tr ' de yok... bakalim nereden bulacagim... =) öte yandan demin star tv de reklamini gördüm köln sehrinde 4 büyükler fanshop acildi... siteleri yapim halinde... belki bu sitede vardir... 4buyukler-fanshop.de ...

Yorum

• Dayanamadım.

Arsenal de Sarandi 07-08

Trabzonspor 10-11

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Alan'nin üzerindekini bende cok begendim...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Dayanamadım.

Arsenal de Sarandi 07-08

Trabzonspor 10-11

Aslinda Amlem ile okadarda fena durmadi... =) ama bordo gövdesi cok olmus bence... alkisim sort icine verilecek ve kollar disinda mavi pek olmayacak... =)

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  renkdas abim sen nereden aliyorsun bunu ya... ben almanyadan bulamam herhalde degilmi? trabzonspor.com.tr ' de yok... bakalim nereden bulacagim... =) öte yandan demin star tv de reklamini gördüm köln sehrinde 4 büyükler fanshop acildi... siteleri yapim halinde... belki bu sitede vardir... 4buyukler-fanshop.de ...
                  valla kardeşim ben internet üzerınden alabilirim anca veya trabzondan arkadaşa rica edecem alacak parasını yollucam.ama yakında trabzonspor.com.tr ye koyarlar talep oldugu için koyulur satarlar internet üzerınden alırız

Yorum

Dayanamadım.

Arsenal de Sarandi 07-08

Trabzonspor 10-11

bu formalar bebek tulumlarına benziyor

Yorum

• Hala Puma giyiyor olsaydık bu modeli de giyiyor olabilirdik.

Naylon kumaşı versiyonunu ve yine yapıştırmalı arma ile tabii. ( dökülen armalar Puma döneminde uygulanmaya başlandı, markalarla ilgili değil kulüple ilgili bir durum )

Puma'nın modellerinde bir sorun yoktu ve o dönem kimse Puma giymediği için kimse bize özel model diye tutturmuyordu.

Nike gerek idman ürünleri gerekse formaları ile dünyada bir kalite yakaladı. Ve sponsor olduğu takımlar güzel futbol oynayan marka takımlar.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Aynı model hepsi. Armanızı nereye koyacağınızı şaşıracağınız bir ürün.
                        İdman ürünlerini ve formaları görünce iyi ki Adidas olmamış diyorum. Beşiktaş'a yaptığı formalar da ortada. Boş verelim Sivas, Beşiktaş, Fener Galatasaray Adidas giymeye devam edelim.

Nike'ın 2010 sezonu ürünleri bu ay içinde piyasaya çıkmış olacak. Yeni modelleri sizinle paylaşırım. İlk gördüğüm görüntülerden idman ürünlerinin yine çok şık olduğunu söyleyebilirim.

Sabır ve istikrar, doğruyu bulmak ve sürdürmek için sihirli iki kelime.

Yorum

• İdman ürünleri karşılaştırıldığı zaman Adidas'ın, Nike'ın eline su bile dökemeyeceği açıkça görülüyor.

Yorum

• ali fuat abi bu grili antraman tşhirtü satışa çıkacakmı.
                            gelecek sezon içinmı düşünülüyor.

Yorum

• Daha da güzeli Trabzonspor kolleksiyonu.

Gri antreman tişörtü lacivert olanın gri versiyonu. Hatırlayanlar Acun'un şöhretler turnuvasında Sergen'in takımının bu ürünleri giydiğini bilir. Yeni bir ürün değil, aynı kolleksiyonun başka renk bir ürünü sadece. Satışta olur mu bilmiyorum, çok zayıf bir ihtimal olduğunu söyleyebilirim.

En son a f s tarafından düzenlendi; 03.04.2010, 11:32.

Yorum

• hım anladım gelecek sezon antraman ürünleri bunlardan oluşacak
                                yeni ürün değil renk değişimi yapılmış ama renk uyumu güzel hoş olmuş
                                kolleksiyona eklemek lazım :d
                                En son Mesut tarafından düzenlendi; 03.04.2010, 10:28.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X