Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

fORMADAN ALAN VARMI KALITESI NASIL SIPARIS VERIRSEM GELMEDEN DOKUNMA FIRSATIM OLMAZ.
    Bu forma bende var. Kalitesine gelince, elbet Barcelona gibi kulüplerin formaları kadar kaliteli bir kumaşı yok ancak tamamen naylondan üretilmiş adi bir forma da değil.

Formalarımız arasında beyaz formadan sonra en kaliteli kumaşa sahip forma bu sanırım. Pişman etmez bence.

Yorum

• arkadaşlar 3.kez bişy rice edcem bir forma örenegini gri değilde krem rengiyle yababilen yokmu ben beceremiyorum
      Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Elinizde iyi bir fikir var ve doğru uygulama yapabiliyorsanız sonuç böyle etkili olabiliyor. Yeni sezon veya genel olarak Trabzonsporumuz için kurumsal diyebileceğimiz forma modeli önerilerimde sadece renk ve model değil, kumaş, doku ve detaylarla da orijinal tasarımlar üretmiştim. Henüz hiçbirini görmediniz fakat görenler beğendiklerini söylemişti.

Polemik değil, fikir ve proje üretme derdinde oldum. Yanlış yapmış, yanlış anlaşılmış olabilirim. Olayları doğru değerlendirmek için bazen uzaktan bakmak gerekebiliyor.

Zamanınızı aldım, kusuruma bakmayın.
        formalar güzelde abi türkiyede millet hep üçgen vücüdlu değil. göbekli bir insanın bu formayı gitdiğinde görüntüsü pekde hoş olmaz. dar kalıp iyidirde bu kadarda dar bence iyi değil
        TRABZONSPOR
        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
        Mesut Keleş (19)

Yorum

• bu bu formaysa... bizimkiler çarşaf don

Yorum

• Harkulade bir Forma....

Reis Song 'a yakisir
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kamrun'un forması gerçekten de çok orjinal olmuş.

Yorum

• Kamerun formalarında ilginç nokta bence şu hem federasyon logosu hem de Kamerun'un sembolu aslan logosu birlikte kullanılması.

Birde Puma Kamerun formasına yıllardır özel ilgi gösteriyor. Onlara özel reklam filmleri ve çok özel formalar üretmişlerdi(kolsuz forma). Bunun Kamerun formasının çok satıyor olmasından kaynaklandığını düşünmüyorum, bunun nedeni bence Kamerun'un dünya medyasında sıkca yer alması. Kullanılan her fotoğrafın her videonun Puma için reklam olduğunun farkındalar.

Trabzonspor Nike ortaklığında da Türkiye sınırları içerisinde aynı şey geçerli ama Türkiye'deki Nike yetkilileri ya farkında değil ya da umursamıyorlar.
                En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 07.01.2010, 16:35.
                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• afs abi bişey sorucam formamızın arkasına ülker reklamı alındı simdi alacagımız formaların arkasında ülker yazacak mı?
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• elimde imkan olsa kulubun kamuoyunda yer alan tum goruntulerını önce ali fuat abinin onayına sunardım bu adam trabzonspor için nimet ama anlayana

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      afs abi bişey sorucam formamızın arkasına ülker reklamı alındı simdi alacagımız formaların arkasında ülker yazacak mı?
                      ülker değil aksa reklamı alındı.
                      TRABZONSPOR
                      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                      Mesut Keleş (19)

Yorum

• Yorum

• Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sonradan degİŞtİ dİye bİlİyorum
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• evet yıldız holding ile anlaştık borsayada bildirildi yani ülkerle

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne aksa'si kardesim.. Ulker

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X