İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten Türk Telekom o yaziyi sadece formalarda kullaniyor. Yani Türk Telekom'un gercek logosu o degil...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
FC Barcelona'nin resmi sitesinde'de Logolari varHersene bir dünya firmasiyla ucuyormusum haberim yokmus
Bide Trabzonsporumuza Sponsor yapsak
Heryere ayri ucakla gidiyoruz
Yorum
-
ya Ali Fuat abi alınma ama nacizane bir şey söylemek istiyorum.. tamam hoş buraya barcelonanın arsenalin yada diğer takımların formalrını koyuyorsun nike diye eyvalllah da..ama hep aynı formalar farklı maçlarda be abi..bence baya bir görüntü kirliliğine yol açıyor. ve de sıkıldım ( kendi fikrimdir) ki bazı sayfalarda o kadar çok oluyor ki, korkuyorum mausun kaydırma tuşu çıkacak yerinden diye. az olsun öz olsun daha iyi sanki..
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya Ali Fuat abi alınma ama nacizane bir şey söylemek istiyorum.. tamam hoş buraya barcelonanın arsenalin yada diğer takımların formalrını koyuyorsun nike diye eyvalllah da..ama hep aynı formalar farklı maçlarda be abi..bence baya bir görüntü kirliliğine yol açıyor. ve de sıkıldım ( kendi fikrimdir) ki bazı sayfalarda o kadar çok oluyor ki, korkuyorum mausun kaydırma tuşu çıkacak yerinden diye. az olsun öz olsun daha iyi sanki..
bakın böyle böyle formalar var ama bazıları böyle formalar olmasına rağmen bu formaları seçti gibisinden bir şey söylemeye çalışıyormuş gibi geldi bana
sanki birilerine nazire yapıyor gibişimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak huseyin burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim formalarda neden türk bayragı amlemi yok anlamış degilimşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo sene şampiyon olanda ve kupayı kaldıranın formalarında oluyor sadece bayrakADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!
Yorum
-
İlk olarak huseyin burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk ve bursaspor un formalarında hep var
maç fotoğrafları varsa eklerim ben
mesela bu bu senenin fotğrafı ama bayrak yok
bjk şampiyon olduğu için var onlarda
[IMG]file:///C:/Users/EXPER/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]http://www.bursaspor.org.tr/img/wall%5C/1_kirita.jpgşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya Ali Fuat abi alınma ama nacizane bir şey söylemek istiyorum.. tamam hoş buraya barcelonanın arsenalin yada diğer takımların formalrını koyuyorsun nike diye eyvalllah da..ama hep aynı formalar farklı maçlarda be abi..bence baya bir görüntü kirliliğine yol açıyor. ve de sıkıldım ( kendi fikrimdir) ki bazı sayfalarda o kadar çok oluyor ki, korkuyorum mausun kaydırma tuşu çıkacak yerinden diye. az olsun öz olsun daha iyi sanki..
Bitti.
Yorum
-
Ali Fuat abi ,
bende foruma her girdiğimde bu başlığa acaba nasıl fotolar eklenmiş diye merak edip gelip bakanlardanım.
Şimdi Ufuk Bayraktar61 arkadaşımızın mausunun kaydırma tuşu çıkacak diye bu fotolardan mahrum kalmak istemiyorum(z).
Ayrıca bu sayfanın pasif halde olmasından çok daha iyidir canlı tutulması.
Sürekli aktif kalması demek birilerininde dikkatini çekmesi demektir.
Bu sayfaya giren birileri bakın TS taraftarı nekadar bilinçli hangi formaları görmek istiyorlar diye düşünmelerini bile sağlar.
Kısacası Ufuk Bayraktar61 arkadaşımızın bizler için mausunun tekerleğini biraz daha fazla kullanmasını rica edeceğiz2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum