Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alin size Gri Forma... birde yapilirken parlak kumas ile pul kullanilabilir... ben pulsuzunu denedim... =)

güzel olmuş...bu formanın aynınsının gri yerine krem rengi kullanıpta birnin yapması mumkunmu ben yapamıyorum görmek açısından bordo ve maviye daha cok uydugunu görceksinz...mavi birazdaha açık olcak tabi
      En son Soytürk tarafından düzenlendi; 02.01.2010, 11:36.
      Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• gri forma yapılcaktı güya 2. yarı noldu o ???

Yorum

• İlk olarak mbahadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gri forma yapılcaktı güya 2. yarı noldu o ???
          Gri forma 2010/2011 sezonu çıkacak.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu habere şaşıran olacak mı acaba...

Yorum

• O zaman milleti gaza getirmeyecksin.. 2 sene sonra çıkacak formanın demeci verilir mi? Neden insanları beklenti içine sokuyosun madem bu forma 2 sene sonra piyasaya çıkacaksa.. Nerden bakarsan bak amatörlük...

Yorum

• İlk olarak zurjcas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu habere şaşıran olacak mı acaba...
                ben şaşırdım çünkü gri formaların 2021-22 sezonunda çıkacağını düşünüyodum ama korkulacak bir şey yokmuş allahtan
                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                #Ziya Doğan

Yorum

• Aslında beni gönlümden geçen gri değil siyah. Çoğu kişinin de böyle burdan okuduğum kadarıyla.
                  Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• arkadaşlar bu nike olduğu sürece kaliteli forma bekleyin 5 sene önceki katalog ürünlerinden yapıp yolluyor üstelik kumaş kalitesi de berbat resmen dalga geçiyolar bu sene yeni formamız yok hamsili formaymış hepsi balon inş seneye kurtuluruz bu nike firmasından diadoranın formalarını gördükçe içim gidiyor

Yorum

• İlk olarak kocaman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar bu nike olduğu sürece kaliteli forma bekleyin 5 sene önceki katalog ürünlerinden yapıp yolluyor üstelik kumaş kalitesi de berbat resmen dalga geçiyolar bu sene yeni formamız yok hamsili formaymış hepsi balon inş seneye kurtuluruz bu nike firmasından diadoranın formalarını gördükçe içim gidiyor
                      Albendende o kadar....Umbro diadora gerisi önem vermiyor izlenimi oluşturuyor bende.SAnki nasıl olursa olsun ben ürünümü satıyorum gibisinden...Ürünlerde bile tayvan cin mısır etiketleri dolaşmakta üstelik maqazada satılan nike lisanslı ürünlerinde bile...
                      ßoRDo OF mAvİ
                      HERYER RENGARENK 2 RENK
                      BORDOMAVİ
                      OFLAZ

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ohoooo bizim Nike ile bir turlu belirleyemedik gitti bu isleri

Yorum

• yaziklar olsun yaaa... afs abinin emeklerine saygi duyun bari. elimizdekilerden bile yararlanamiyoruz.

senide isinden ettiler afs abi

Yorum

• İlk olarak kocaman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar bu nike olduğu sürece kaliteli forma bekleyin 5 sene önceki katalog ürünlerinden yapıp yolluyor üstelik kumaş kalitesi de berbat resmen dalga geçiyolar bu sene yeni formamız yok hamsili formaymış hepsi balon inş seneye kurtuluruz bu nike firmasından diadoranın formalarını gördükçe içim gidiyor
                            arkadaşım eğer senin eleştirdiğinin aksine kaliteli kumaşlı forma üretirse şuan satılan formanın 10da 1i belki satılır bunu da bil...nikenin kaliteli kumaşla yaptığı formalarıın en ucuzu 130 140 lira en ucuzu hemde!!!şuanda bile 80 lira olan forma pahalı geliyor çoğumuza!!!yoksa sadri şener o kadarını bilmiyor mu kalitesiz forma istesin..adama kaliteden önce fiyat soruyolar.Sana sorsalar trabzona 50 liralık forma mı yaptıralım 150lik mi ne diceksin...eğer satmak istiyorsan 50 dersin satılmasın sadece klüpte kalsın bikaç iş adamına hatır minnet satarız diyosan da 150....şahsen fenerin gsnin formalarının da gördüm pek farkı yok tabi adidasd biraz daha iyi kalite olarak ama seçim nikeyle olmuş..
                            Alper PEKEN
                            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Takımımızın başka idman malzemeleri acaba yok mudur? Sürekli aynı giyiyorlar.
                              Saygılarımla,
                              Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşım eğer senin eleştirdiğinin aksine kaliteli kumaşlı forma üretirse şuan satılan formanın 10da 1i belki satılır bunu da bil...nikenin kaliteli kumaşla yaptığı formalarıın en ucuzu 130 140 lira en ucuzu hemde!!!şuanda bile 80 lira olan forma pahalı geliyor çoğumuza!!!yoksa sadri şener o kadarını bilmiyor mu kalitesiz forma istesin..adama kaliteden önce fiyat soruyolar.Sana sorsalar trabzona 50 liralık forma mı yaptıralım 150lik mi ne diceksin...eğer satmak istiyorsan 50 dersin satılmasın sadece klüpte kalsın bikaç iş adamına hatır minnet satarız diyosan da 150....şahsen fenerin gsnin formalarının da gördüm pek farkı yok tabi adidasd biraz daha iyi kalite olarak ama seçim nikeyle olmuş..
                                İyide bizim beyaz forma iyi kalite kumaştandı 150 lira mıydı o forma ? Yoksa o formanın kumaşı mı kaliteli değildi ?
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X