Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arka sayfadaki sayfadaki şapka ve parfümdeki logoları görüntü kirliliği olmasın diye alıntı yapmıyorum ama onları o şekilde piyasaya sunanlara da bunları bize sunanları orda tutanlara da yazıklar olsun! Tek tek herşeyi değiştirmesi için uğraşılıyor burda. Aslında yapılması gereken şey kafaları değiştirmek yani işlerin başına profesyonel işi bilen insanlar getirmektir. Köklü bir değişim lazım yani bu işlerden sorumlu kişileri kastediyorum!
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• bu sapkalari 5€ ya almistim nike outlet store'dan
      nike bize neden sapka üretmiyor acaba ?

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu sapkalari 5€ ya almistim nike outlet store'dan
        nike bize neden sapka üretmiyor acaba ?
        nike bize üretir üretmesine de biz onları ne hale getiririz orası meçhul

Yorum

• Formalarimizin isim fontu Pumanin fontlariydi bugun dikkat ettiniz mi?

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Formalarimizin isim fontu Pumanin fontlariydi bugun dikkat ettiniz mi?
            evet farkındayım.bunu yazmak için girmiştim bu konuya benden önce davranmışsınız.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bende fontları eski fontlardan birisine benzetmiştim,puma'nın fontuymus.

Yorum

• Bu haliyle daha iyi olmuş bence. Formaya ayrı bir hava katmış.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bayanlar galip, demek ki sorun şortlarda değilmiş

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• BMN üyelerinin gözünden de bir şey kaçmıyor hani. Formalardaki isim fontunu hemen fark etmişsiniz.

Yorum

• Nike Red kampanyası hemen uyarlanmıştı tüm stada fark etmişsinizdir. Nike kendi kampanyası için gösterdiği hassasiyeti bize de gösterse ortada sorun kalmayacak fakat resmi ürün tedarikçisi ve resmi sponsor arasındaki farkı ve ne istediğini bilmek gerekiyor

Yorum

• Ayakkabı bağından üretilen bir sosyal sorumluluk kampanyası olur mu demeyin oluyor işte.

En son a f s tarafından düzenlendi; 21.12.2009, 10:14.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

BMN üyelerinin gözünden de bir şey kaçmıyor hani. Formalardaki isim fontunu hemen fark etmişsiniz.
                          üstad güzel olmasina güzel... cok begendim acikcasi DA
                          bu is nekadar profesyonel o tartisilir
                          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İsim fontları güzel olmuş da neden numaralar da aynı font değil? O zaman daha güzel olmaz mıydı?

Yorum

• Yine olmamış isimlerin fontlarını değiştirdik bu sefer numaraların fontlarını değiştirmedik. İsimlerin fontları güzel görünüyor ama numaraları da değiştirmemiz gerekir diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İsim fontları güzel olmuş da neden numaralar da aynı font değil? O zaman daha güzel olmaz mıydı?
                                Nike fontu kullanilmasi daha güzel.. seneye nike bize özel font ayarlarsa font degistirilir yoksa nike formasinda puma numara fontu nike'in da hosuna gitmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X