Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sana mustahak ali, fuat...

Sen değilmisin zamanını birikimini hiç bir beklentin olmadan bu kulüp için harcıyan...

Yersin dayağı oturursun aşşağıya..
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Logoda geçen fontun tasarımcısı

About the Designer
      Aldo Novarese born 29.6.1920 in Pontetura Monferrato, Italy, died 16.9.1995 in Turin, Italy type designer, teacher.

1931-33: Attends the Scuola Arteri Stampatori in Turin, where he learns woodcut, copper engraving and lithography. 1933-36: attends the Scuola Tipografica Guiseppe Vigliandi Paravia in Turin. 1936: joins the Nebiolo type foundry in Turin as a draftsman. 1938: is awarded a gold medal in the national Ludi Juveniles art competition.

1948-58: teaches graphic drawing at the Scuola Vigliandi Paravia in Turin. From 1952 onwards: art director at the Nebiolo type foundry, 1956: is awarded a gold medal by the Milan trade fair and exhibitions center. 1975: leaves the Nebiolo type foundry and starts working as a freelance type designer. 1979: is awarded the Compasso d?Oro.

Fonts:
      Landi Linear (1943), Arbiter® BQ (1989), Athenaeum (with A. Butti, 1945), Central, Normandia (with A. Butti, 1951), Colossalis® BQ (1984), Microgramma (with A. Butti, 1952), Cigno (1954) Fontanesi (1954), Egizio (1955-58), Juliet (1955), Ritmo (1955), Garaldus (1956), Slogan (1957), Recta (1958-61), Estro (1961), Eurostile® (1962), Eurostile Next (2008), Forma (1966), Magister (1966), Metropol (1967), Stop (1971), Lapidar® (1977), Fenice (1977-80), Nadianne, Novarese® (1978), Expert (1983), ITC Symbol® (1984), ITC Mixage® (1985), Fluidum (1998).

Publications include: "Alfabeta", Turin 1964.

* TYPOGRAPHY An Encyclopedic Survey of Type Design and Techniques Throughout History by Friedrich Friedl, Nicolaus Ott (Editor), Bernard Stein, published by Könemann Verlagsgesellschaft mbH.

En son a f s tarafından düzenlendi; 16.12.2009, 11:42.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• logo daki yazı ve ts amblemi kabartmalı yazıyla olsa renklerde tam olsa cok güzel olur ozaman
        Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• Esprili t-shirt konusunda önerimdir;

Kelepçeli bir tasarım..

Skoru görelim bağdaştırıcı bir grafik düşünürüz..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bay - Bayan Metalik Gri Mont

45 TL

Yorum

• yeni forma hakkında biraz bilgi versen bize afs abi..

Yorum

• Haber bekliyorum ben de.

Yorum

• bence bu sezonun en güzel ürünü bu antraman tshirtü aldım da 1 tane

Yorum

• Nike neden hala kulüp armasını doğru ölçülerde kullanmıyor? Resmi formada sanki korsan logo var.
                    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Turuncu mavi kombinasyonu güzel gözüküyor böyle alternatifleri a takım da denese ya
                        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Esprili t-shirt için önerim;

'' Cehennemde duyulmaz tövbeler, Cehennemin adı Avni Aker! ''

Yorum

• T-Shirt

Avni Aker stadi arka plan'da. üstünde Kelepce.

Altindaki yazi'da:

Buraya girmek yasakdir! Cezasi agirdir!

Yorum

• Insallah yine sözde kalmaz bu T-Shirt...
                              En son KemaL_Ts tarafından düzenlendi; 17.12.2009, 00:58.

Yorum

• nette gezinirken paf takimimizin uluslararasi bir turnuvada katilmis oldugu videoya rastladim.
                                formalarimizin ne kadar rezalet oldugunu gördüm. ya hic mi kimse ilgilenmiyor kulüpte bu islerle merak ediyorum acikcasi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X