Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=kemaLAZ61;2792937]Basketbol takimimiz TsClub'in özel cubuklu formalari giydi.

süper formalar

Yorum

• Daha yakın görüntüler yok muu?

Yorum

• basket maçından sadece 2 resim mi bu kulübün dergisi var dergisinin fotoğrafcı yok mu her karşılaşmaya yollayın arkadaşı profesyonel fotoğraf çeksin arasından 3-5 tanesini sitede yayınlayın geri kalanını da dergide yayınlayın bunu da yapamıyormusunuz Allah aşkına....
        Saygılarımla,
        Adem Hotaman.

Yorum

• Formalar süper görünüyor. İstiyoruz bu formalardan ama zor. Umuyorum TsClub'larda yerini alır bu formalar.

Yorum

• Hani uzun kollu forma çıkmıcaktı Bu çok iyi oldu. Hemen bir tane alıyorum.

Ayrıca basket takımımızın formaları çok çok güzel olmuş. Keşke Ts Club'lerde bunlarda satılsa. Renklerimiz çok güzel yahu. Çok güzel duruyorlar.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• GÖZLERIM ACILDI.....

Ne alirsan Kargo bedava diyor,

Yurtdisina'da sayiliyor mu bu? Acil cevap ariyarum, hemen alicam!!

Yazin Forma almiyacam diye diye bunu aldim....

Simdi uzunkollulari görünce alma karari verdim

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir de Yamuk Olmasa!
                Neresi doğru?
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Gözlerime inanamadım ama TS Club sitesinde görünce tamam dedim. En yakın zamanda Ankara'daki TS Club'tan alacağım uzun kolluyu. Umarım az sayıda üretmezler de sıkıntı yaşamayız.

Yorum

• En son danger00 tarafından düzenlendi; 29.11.2009, 19:15.
                    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• bordo şort giymedik ve galibiyet. ben artık bordo şortun uğursuzluğuna iyice inanmaya başladım
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Mavi Şort Ayrı Bir Güzellik Katmış Oyunculara..
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayrıca basket takımımızın formaları çok çok güzel olmuş. Keşke Ts Club'lerde bunlarda satılsa.
                          Bu fikre ben de katılıyorum..
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Çubuklu fornaların kollaının dikiş yerleri omuzdaki çizgiler ile bir birini tamamlamıyor sanki hatalı gibi
                            *** HER ŞEY TRABZONSPOR İÇİN***

Yorum

• Bordo şort, çubuklu formayı çok boğuyor...Bende bordo şortun uğursuzluğuna inananlardanım...Ayrıca şu gri formanın akibeti ne durumdadır...
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Club America

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X