Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adidas yaptığı formalarla resmen en iyi benim meydan okuyorum diyor..

Nike ı bekliyoruz..Müthiş bir kıyaslama olacak..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Rusya'nın forması çok güzel.Keşke edinebilceğim bir yer olsaydı.

Yorum

• formanın arkasındaki motif yapışmamı yoksa kumaşın kendisinden mi acaba ?
        ayrıca sırttaki o motifler olunca isim numara da yazılınca karman çorman bi görüntü olmayacakmı ? forma süper forma da kafam onlara takıldı.

ve diyorum ki nike adidas formalarının yanından geçemez,arada 10 gümlek kalite ve özellikle görseldeki al beni farkı var...
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Adidas'ın veya diğer markaların formalarını hayran olalım diye paylaşmıyorum. Söylemek istediğim başka bir şey. Tanıtım yapılırken arkadaki kartal figürleri yere serilen halı bile forma ile Rusya ile alakalı. Bizim doğru okumalar yapıp kendi projemizi üretmemiz gerekiyor. Edilgen, kopyalan değil, özgün estetik çözümlere ihtiyacımız var.

Formaya eklenen her detay toplam tasarım anlayışının bir parçası olmalı. Forma için seçilecek fontlar, kumaş dokuları, kesimleri, modelleri bize özel olmalı. Fakat önce kurumsal bir estetik anlayış fikri olmalı yoksa sponsor markaları değişir biz hala kaf dağının arkasındaki forma özlemi çeker dururuz.

Yapabilir miyiz? Neden olmasın?
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• adidasın hayranı olmamak için üstteki formaları saklamak-sansür uygulamak lazım abi,
            onuda yapamayacağımıza göre bırakın hayranı olalım böyle güzelliklerin,
            proje üretilecekse,bize özel model çıkacaksa,kopya çekilmeyecekse,kurumsal anlayış ve fikir olacaksa olsun bütün bunları ben yapmaycağım heraldede,sanki suç benimmiş gibi yazmışsın be abi.
            güzel güzeldir,orta ortadır,kötü kötüdür...
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Kimseyi suçlamıyorum, yanlış anlaşıldım galiba.

Forma konusunda taraftara kimse söz söyleyemez. İyinin güzelin ben de farkındayım, derdimiz sadece bir marka değil onun ötesindeki şeylerle ilgileniyoruz, öyle olmasa bazı şeyleri hiç paylaşmamam gerekirdi değil mi?

Taraftar bunları görüyor, düşünüyorsa, bu işin uygulayıcılarının sorumlularının taraftarın bu haklı isteklerini gözönüne alması gerekiyor.

Bütün bu sayfalarca konuştuklarımızın anlamlı olması için uygulanması gerekiyor. Geçmiş yıllarda olmadığı kadar taraftarın bu konulardaki istekleri dikkate alınıyor ve çözüm üretiliyor.

Kendi gerçeklerimiz, zorluklarımıza rağmen, bütün bu sorunların çözülebileceğine inanıyorum.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimseyi suçlamıyorum, yanlış anlaşıldım galiba.

Forma konusunda taraftara kimse söz söyleyemez. İyinin güzelin ben de farkındayım, derdimiz sadece bir marka değil onun ötesindeki şeylerle ilgileniyoruz, öyle olmasa bazı şeyleri hiç paylaşmamam gerekirdi değil mi?

Taraftar bunları görüyor, düşünüyorsa, bu işin uygulayıcılarının sorumlularının taraftarın bu haklı isteklerini gözönüne alması gerekiyor.

Bütün bu sayfalarca konuştuklarımızın anlamlı olması için uygulanması gerekiyor. Geçmiş yıllarda olmadığı kadar taraftarın bu konulardaki istekleri dikkate alınıyor ve çözüm üretiliyor.

Kendi gerçeklerimiz, zorluklarımıza rağmen, bütün bu sorunların çözülebileceğine inanıyorum.
                ben diyorum şimdi afs abi bana fırçayı kayacak ama o her zamanki gibi engin beyefendiliği ve hoşgörüsü ile yazıyor insanı eleştirdiğine de pişman ediyor
                abi bizim parçalı ve yakalı nike lara bakıyorum bir de üstteki formaları görünce ister istemez bi serzeniş oluyor
                Hayırlı Cuma lar abi saygılar...
                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Takımımız yarın (Cumartesi) saat 14.00'da Bank Asya 1. Ligi takımlarından Giresunspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

Ayrıca Hami Mandıralı yönetimindeki Türkiye ile İsviçre Ümit Mili Takımları arasındaki müsabaka 14 Kasım Cumartesi günü (yarın) Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 13.11.2009, 12:06.

Yorum

• Şahsen ben Giresunspor'un formalarını çok beğendim.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Giresunspor renklerinden dolayı Werder Bremen'i takip edebilir:

Oyna dik oyna! Ha uşak ha!

Yorum

• Adidas herkese Almanya'ya yaptığı formaları yapmıyor.

Giresunspor ve Orduspor'un formaları şöyle olsaydı mesela:

Yorum

• Valla şahsen adidas'ın Rusya'ya yaptığı forma Almanya'ya yaptığından daha bir güzel ince işçilik falan bana öyle geldi
                          t @Selim_Turan

Yorum

• Werderin formasıda çok güzel..
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Haçan İspanya:

Yunanistan:

Danimarka:

Almanya:

Rusya:

Arjantin:

Fransa:

Güney Afrika:

Puma'nın diğer afrika ülkeleri için yapmış olduğu çalışmaları paylaşmıştım.

Nike'ın hazırladığı milli takım formaları gelecek sezon kullanacağı çizgilerle ilgili ipucu verir bize.

Yorum

• Adidas aşmış abi mükemmeller

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X