Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'a polar gibi yan ürün üret almanyada türklerin yoğun yaşadığı yerlerde satışa sun bak ne oluyor...
    t @Selim_Turan

Yorum

• Trabzonspor'un satış yapabileceği coğrafya fazlasıyla geniş. Sorun bu potansiyelin doğru okunup, doğru değerlendirilmesinde.

Kombineden daha çok maddi manevi gelir getirecek TS Club sorunu, kulübün öncelikli gündemlerinden olmalı.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'un satış yapabileceği coğrafya fazlasıyla geniş. Sorun bu potansiyelin doğru okunup, doğru değerlendirilmesinde.

Kombineden daha çok maddi manevi gelir getirecek TS Club sorunu, kulübün öncelikli gündemlerinden olmalı.
        bunu anlayabilmiş degiller aslında anlasalar kombineye okadar yüklenmeyip Ts Clubu yaygınlaştırsalar klübün kasasına daha fazla para girecek

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bunu anlayabilmiş degiller aslında anlasalar kombineye okadar yüklenmeyip Ts Clubu yaygınlaştırsalar klübün kasasına daha fazla para girecek
          bence kombineye yüklenmekte olay para kazanmak değil doğru zamanda para kazanmak
          kulüp o parayla transfer yapmak istiyor
          sen kombine alamazsan takımdan büyük oyuncu transfer etmesini beklemeyeceksin..ki zaten durumumuz ortada...
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'a polar gibi yan ürün üret almanyada türklerin yoğun yaşadığı yerlerde satışa sun bak ne oluyor...
            derdimi anlatamıyorum
            kulübü tutanlar zaten alıyor
            katkı yapacak adam zaten forma alıyor
            günümüz ekonomik şartlarında her taraftar bir forma alsın
            zaten bence yönetimin beklediğide bu
            daha bunu bile başaramayan ts club nasıl olurda milyonlarca polar satar...
            almanyada satarsın 5 milyon vatandaşımız yaşıyor orada...hepsi ts taraftarı olsa umuyorum ki hepsi alır çünkü yaşam standartları arasında muhtemelen büyük farklar var.tr de bu satışı yapamazsın,bizim ülkemizin ekonomisi çok farklı.ayrıca kısımlara bölünmüş
            zengin ve fakirler arasında farklar var...
            dediğim gibi daha stada gelen taraftarın bile üzerinde forma yokken nasıl yan ürün satışından para kazanacak bu kulüp?
            ben sadece almanyada ki taraftarlarımızın ürün alarak bu kulübe transfer kaynağı sağlayacağını düşünmüyorum...
            ki almanyada açmak isteyen olsaydı muhtemelen ts club açılırdı...demek ki talep yok muş ki arz edende olmamış....
            ben büyük kulüp olmaktan bahsediyorum bırakın dünya üzerinde trabzonspor kıtasal üne sahip bir kulüp bile olamamışken bırakın dünya kulüpleriyle yarışmayı tr deki kulüplerle bile zor yarışırız...hala trabzonsporun bölgeselliği tartışılırken bugün nike bir ürün çıkarsa formayı almayan taraftar koşa koşa polar mı alacak?
            ki bu nedneledir ki daha önce halletmemiz gereken bir çok sorun olduğunu düşünüyorum...
            biz daha tam şirket yapımızı oturtamamışken yayılmayı düşünüyoruz
            mesela yılllardır ankarada ts club açılsın dendi
            daha bu sene açıldı
            bunları bile zor başarırken bu dünyaya yayılma ve yan ürünlerin yurt dışındaki satışından ne kadar para kazanabiliriz ki...
            ben afrikadaki çocukların bizim polarımızı giymesini istiyorum...
            mesele bu olmakta
            yoksa açarsın her yere ts club kimse gitmez ürün olmaz
            ama adımız dünya çapında olur ne anladım ben bu işten...
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• cubuklu deyilde... mavi formanin uzun kollusu bir ciksa

Yorum

• Fatih Terim'in kaprisleri ve inadı yüzünden gidemediğimiz dünya kupasında giyilecek formalar bir bir ortaya çıkıyor. Afrika takımlarının giyeceği formaları bu sayfalarda paylaşmıştım. ( Hiç görmeyenler arka sayfalarda biraz görsel tur yapabilirler, eminim gözden kaçırdığınız pek çok şey göreceksiniz )

Yeni formasını duyuranlardan biri de Japonya. Kampanyadaki sloganları hoşuma gitti " Every teams needs a shirt with a story ". İşte bizim forma meselemizin can alıcı noktası tam da burası. Trabzonspor olarak kendi özgün tasarım konseptimiz olmalı. Japon formasındaki kumaş desenlerinin, kesimlerinin, arkaya devam eden siyah çizgilerinin kendi kültürlerinde bir karşılığı var. Tıpkı Afrika takımlarının formasındaki forma izlerinin ve renklerinin onlar için özel anlamları olduğu gibi.

Bize özel diye beklediğimiz tasarımlara bu örnekte olduğu gibi bize ait dokular katabilirsek tadından yenmez. Trabzon'un denizinin, fırtınasının, yeşilliğinin, tarihinin, kültürünün katılabilecek çok malzemesi var bu konuda.

Trabzonspor için yaptığım tasarımlarda - ki hatırlayanlar geçen sene de aynı şeyleri söylediğimi bilirler- tasarımların kendi özel tasarımlarımızla Nike'ın marka çizgisinin birleşiminde durmasına dikkat ettim. Her yıl yenilen kolleksiyonlar, o yılın modası ve ihtiyaçlarına göre şekilleniyor. Dünya kupası için tasarlanan formalar o tarihte oynananacak maçların hava şartları gözönünde bulundurularak tasarlanmıştır. Forma kesimleri kumaş seçimleri yapılırken afrika sıcakları hesaba mutlaka katılmıştır emin olun.

Tasarım noktasında işin sahibi veya projenin uygulayıcısı olmadığım ve yönetimin bana bakış açısını tam seçemediğim için arafta kalmış durumdayım. Israrla vurguladığım basit bir taraftar ve kulüp üyesi olarak çözüme katkı çabalarımın bizlerin beklentilerini yansıtacak bir ayna görevi yaptığını söyleyebilirim. Baştan beri formalarla ilgili beklentilerimizi, beğenilerimizi ilettim iletmeye devam edeceğim. Fakat asıl önemli olan bütün bu yazıp çizdiklerimizin anlamlı bir projeye dönüşmesi. Bunun için de sponsorumuzun bizim bakış açımızı bilmesi ve bizi tanıması gerekiyor.

Yönetim taraftarın bu haklı beklentilerini ne kadar dile getiriyor, ne kadar uygulama kısmına koyuyor bilemiyorum.

Bu başlığı takip ettiklerini de biliyorum. Ricam TS Club ve formalar konusunda yapılan çalışmaları bizlerle paylaşmaları. Doğru iletişimle, problemleri beraberce daha hızlı çözeceğimize inanıyorum.

Yorum

• Bunlar da Meksika'nın formaları:

Bizim renklerimiz kendisini en güzel mat kumaşlarda gösteriyor.

Yorum

• basket takımımız nike giymeyecekmiş artık ben anlamıyorum bu yöneticileri bordo mavi forma yaptırmak zormu bu kadar yani
                    Saygılarımla,
                    Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      basket takımımız nike giymeyecekmiş artık ben anlamıyorum bu yöneticileri bordo mavi forma yaptırmak zormu bu kadar yani
                      Kabul etmek lazım ki bizim renklerimiz çok kullanılan renkler değil. O yüzden bizim renklerimizi hemen bulmak kolay olmuyor.

Trabzonspor adını taşıyan -hangi branş olursa olsun- takımlar onun renklerini doğru taşımalı önce.

Basketbol takımımızın formaları da hazırlanırken, tıpkı futbol takımımıza gösterilen özen ve kurumsal yaklaşım sergilenmeli ve kolleksiyonlar ona göre hazırlanmalı.

Doğru tasarımlar doğru ürünler ile birleşirse basket ürünlerinin de satışı pek ala yapılabilir.

Yorum

• Dünya kupasına katılacak takımlar yeni formalarını duyurmaya devam ediyor.

Adidas'ın kendi memleketi Almanya'ya en özel formayı yapması normal:

Beşiktaşlılar boşuna böyle bir forma beklemesinler. Kendi taraftarının küfrettiği bir takımı, iğrenç futbolunu aman ne derler kompleksi ile alkışlayan taraftarı da anlamadığımı söylemek istiyorum.

Bu formaları görüp te Adidas hayranlığı depreşecek arkadaşlar olabilir. Fakat ben üç kız kardeşin sponsorunun değil, kendi sponsorumuzun ve kendi gerçeklerimizin konuşulmasını yeğlerim. Sponsorumuz hangi marka ise o bizim için değerlidir. Sevgimizin, ilgimizin markalara değil, Trabzonsporumuza olduğunu tekrar belirtmeme gerek yok sanırım.

Peki neden mi paylaştım? Öncelikle kendi forma kültürümüzün oluşması için rakiplerimizi de doğru analiz etmemiz ve buna karşı kendi projelerimizi geliştirmemiz gerekiyor.

Yorum

• Japonya'nında Almanya'nında formaları müthiş

Yorum

• Nike çok geride kaldı forma tasarım konusunda..

Önce Puma, şimdi Adidas harika tasarımlar yapmaya başladılar..

Nike çok sade formalar üretiyor..
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Alacağım tek forma geçen seneki bordo gövdeli mavi kollu formamızdır
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bunlar da Yunanistan'ın formaları ve hiç güzel olmamış.

Adidas herkese Almanya'ya yaptığı formaları yapmıyor.

Her markanın güzel ve kendine özgü modelleri var. Konumuz o değil. Biz kendi sponsorumuzla bize özel güzelliklerde nasıl formalar yaparız bununla ilgileniyoruz, en azından ben öyle düşünüyorum.

En son a f s tarafından düzenlendi; 11.11.2009, 11:04.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X