Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu konular çok tartışıldı daha önce tekrar tekrar tartışmanın alemi yok

şuan ki trabzonspor a lescon biile özel üretim yapmaz
    Nedenmis? nike lescon, adidas vs, kendi istekleriyle mi yapiyorlar özel üretim...

Ya gidersin nike a dersin, bize özel bir kac dizayn üret, kaliteli kumas olsun, biz aralarindan birini secelim...

ya da su anki yönetim(ya da bu isler ugrasan yönetimin elemani gibi), katalogtan bize en yakin renkleri secip, üstüne arma yapistirip siparis edersin...

Yani Nike forma yapamiyor demek cok yalnis, TS hangi ürünü istiyorsa onu üretiyorlar,Misal: TS bana ipekten, dünyanin en kaliteli formasini yap dese, parasi neyse vercez dese, nike yapmazmi?

Celticin, Interin, Milli takimin formasini yapabilen Nike, Ts ninkini hinzirligindan mi yapmiyor...
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nedenmis? nike lescon, adidas vs, kendi istekleriyle mi yapiyorlar özel üretim...
      özel üretim kimlere yapıyorlar kısaca kendi liginde, avrupada başarılı olan takımlara yada uzun yıllar aynı markayla çalışan takımlara

İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya gidersin nike a dersin, bize özel bir kac dizayn üret, kaliteli kumas olsun, biz aralarindan birini secelim...
      bizimkilerin böyle bir derdi olduğunu sanmıyorum

ya da su anki yönetim(ya da bu isler ugrasan yönetimin elemani gibi), katalogtan bize en yakin renkleri secip, üstüne arma yapistirip siparis edersin...
      bizimkilerin izlediği politika aynen budur
      Yani Nike forma yapamiyor demek cok yalnis, TS hangi ürünü istiyorsa onu üretiyorlar,Misal: TS bana ipekten, dünyanin en kaliteli formasini yap dese, parasi neyse vercez dese, nike yapmazmi?
      aslında kendi sorunu kendin cevaplamışsın ya gözle görülür elle tutulur bir başarın olacak yada parasını verip kendine forma yaptırtacaksın

nike bize sponsor ve diyorki şu kadar para veririm şu formalardan birini seçin

tahminim yönetimle yapılan anlaşma bu yönde

ve bizim yönetimin paraya verdiği önem estediğe verdiği önemden daha fazla

Celticin, Interin, Milli takimin formasini yapabilen Nike, Ts ninkini hinzirligindan mi yapmiyor...
      ben eminim ki avrupada celtic kadar adımızı duyuralım yada inter gibi başarılı olalım veya psg gibi hertaberlin gibi 10 sezondan fazla nike giyelim bize de kaliteli özel üretim formalar üretirler
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Nike'ın suçu ne ki. Nike'e 3.lig takımı bile satış garantisi ve bedel karşılığıno verse özel ürün yaptırır. Bu yönetimin tercihi Nike'ın değil.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bide borda şort giymeseler yeter aslında hiç hoşuma gitmiyor yaw bordo şortu çubuklunun ya da parçalının altına giymeleri
          koskoca klüpte bi tane allahın kulu çıkıpta ya beyaz şort giyelim demiyorki aga..hadi futboldan anlamıyorsunuz ya göz var nizam var hiçmi zevk yok kimsede aklım sırrım ermiyor ya insan hiç bişey yapamasa gelir şu foruma 1saat takılır ya..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ya beyler nerdeyse iki yil oldu hala bosu bosuna konusuyorsunuz yav. Zorla degil adamlar guzel forma yapamiyorlar. Bu kadar basit. NIke in formalari igrenc. Yaptiklari formalar belki Trabzonspor un basket takimi icin uygun ama futbol takimi icin degil.

En kisa zamanda Kappa ya geri donmeliyiz. Dunyanin en guzel formalarini onlar yapiyor ama onlarin ki de vucuda oturdugu icin bizim gobekli , obez taraftarlarimiz Kappa yi sevmiyorlar.

Yorum

• Geçmişe takılmanın, eski dönemlerde tekrarlanan hataların bize bir şey kazandırmadığı ortada.

Taraftarın istekleri doğrultusunda formalar ve ürünlerle ilgili çalışmalar sürüyor. Armasından, kumaşından, modeline kadar bütün beklentilerimizi karşılayacak çözümler üretiliyor. Daha ne istiyoruz çözemedim.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• şöyle düşünüyorum,yakalı forma kullanacaksak şu avatarımdaki formanın yakaları gibi olsun.artık yakaları havaya dikmek istiyoruz
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• FB suana kadar 45 bin Forma satmis.

Acaba biz ne kadar sattik ?
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yönetimin forma olarak seçtiği modeller beklentilerimizin gerisinde demek başka bir şey, Nike forma yapamıyor demek başka bir şey. Armalar, sponsorların işlenmesi Nike'ın yapmadığı işlemler.

Yönetim taraftarın haklı tepkilerinin fazlasıyla farkında ve bunu telafi etmek için çalışıyor. Ne yapalım şimdi eskiye kızıp, saydırmak mı geleceğe bakıp bundan sonra nasıl olması gerektiğini konuşmak mı?

Ben tercihimi baştan beri çözümden ve kurumsal olmaktan yana koydum. Umarım hepimizin beklentilerinin çok ötesinde sürprizlerle burada bambaşma konular konuşuyor oluruz.

Yorum

• Aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar.

Yorum

• Olaylara kurumsal stratejilerle yaklaşmalı ve kalıcı çözümler üretmeliyiz.
                        Pazarlama ve ürün estetiği ile yapılamayacak işler değil. Yeter ki bu konularla ilgili bir proje ve niyet olsun.

Elimizdeki değerleri ne kadar doğru pazarlayabiliyoruz sorusunun cevabını biliyorsunuz. Trabzonspor Türk futbolunda ve dünya futbolunda bir markadır doğru fakat markanızı doğru stratejilerle beslemez sürekli taze ve canlı tutmazsanız ilerleyemez daha kötüsü gerilersiniz.

Yapılacak çok iş var.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fuat abi senin bu söylediklerini bilmicek insanlar değil bu klup çalışanları herhalde ama neden böyle uzaklar bu işlere anlamdım istekler bellii ama yaklaşımlar çok çok farklı.

Yorum

• Fuat abi şov yapıyor resmen. Abi seni takip ederken zevk alıyorum
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Estağfurullah Emirhan,

Trabzonsporumuzun çok daha güzel görüntüler oluşturacağını hayal ediyorum ben. Yeter ki elimizdeki değerlere sahip çıkılsın ve doğru yaklaşımlar sergilensin.

Kendimize özgün yepyeni bir tarz oluşturabiliriz. Yeter ki isteyelim ve sabırlı bir şekilde işin gereklerini yerine getirelim.

Umarım taraftarımızın bu haklı beklentilerini karşılayacak çözümlerle karşılaşırız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X