Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Armalarımızın kulüp tarafından dikilmesinin nedeni Nike veya kulüp değil, hala Trabzonspor'un üzerinden para kazanmaya çalışanlar.

Gelecek sezon armalarımızın malzemisi Barcelona, Liverpool, İnter gibi olacak.
    abi ağzına sağlık...biz yazınca pek sallamıyo millet...

2 senedir formaları bu kadar inceler olduk bundan öncesinde bu kadar derinine inmiyoduk olayın...kappa formalarımızda arma uygulamasına tekrardan bakınca anladım ne kadar kötü olduğunu...yada puma formaların kumaş kalitesizliğini...ayrıca renklerimiz 2 sezondur çok doğru bi şekilde uygulanıyor...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Armalarımızın kulüp tarafından dikilmesinin nedeni Nike veya kulüp değil, hala Trabzonspor'un üzerinden para kazanmaya çalışanlar.

Gelecek sezon armalarımızın malzemisi Barcelona, Liverpool, İnter gibi olacak.

Temel sorunları halletmeden, olaya kurumsal yaklaşmadan yıkalım demenin hiçbir faydası yok.

Nike ile gerekli görüşmeler yapılacak. Tasarım ve kumaş kalitesi taraftarın isteklerine göre şekillenecek eskiye kızmak bize ne kazandırıyor?

Metin'in dediği gibi eski sponsorlarda da yığınla hata vardı.

Nike'ın böyle cazip bir pazarı kaybetmek isteyebileceğini düşünebiliyor musunuz?
      ali fuat abi iyi hoş diyorsun da yönetim neden izin veriyor bu fırsatçılara??? neden hala uzaklaştırılmıyor yönetimin civarından???

Yorum

• Kendi gerçeklerimizi ıskalayarak duygusal tepkiler veriyoruz bazen.

Kabul edelim ki kimse daha önceden formaları bu kadar her şeyi ile değerlendirmiyordu.

Geçmişi çok çabuk unutuyoruz.

Kaliteyi istemek elbette hakkımız, fakat bu bir süreç ve tam da doğru ilerlemeye başlamışken her şeyi sıfırlamaya veya başa sarmaya gerek yok.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ali fuat abi iyi hoş diyorsun da yönetim neden izin veriyor bu fırsatçılara??? neden hala uzaklaştırılmıyor yönetimin civarından???
          Bu sorunun cevabı işin içinde Trabzon ve Trabzonspor olunca zor verilir.
          Trabzon ve Trabzonspor zor camia ve kabul edelim ki ona sevgiyle hizmet etmeye çalışanlar gibi onun sırtından bir yerlere gelmeye çalışanlar da var. Ayağı az düz basanın, başkanlık hayalleri kurması bu yüzden olsa gerek.

Yorum

• Bu üründeki armalar malzeme, renk ve uygulama olarak en doğru olanı.

İstenirse yapılabiliyor.

Yorum

• siyah yeşili görmek isterdim

Yorum

Bu sorunun cevabı işin içinde Trabzon ve Trabzonspor olunca zor verilir.
                Trabzon ve Trabzonspor zor camia ve kabul edelim ki ona sevgiyle hizmet etmeye çalışanlar gibi onun sırtından bir yerlere gelmeye çalışanlar da var. Ayağı az düz basanın, başkanlık hayalleri kurması bu yüzden olsa gerek.
                doğru diyorsun valla...önümüzdeki sezon umarım herşey çok daha iyi yapılır...

Yorum

• Arman mı söküldü güzel bir e-mail hazırla dök içini gönder klübe 100 kişi göndersin resimli olarak bakalım ne oluyor.

Ayrıca Nıke gitsin başkası demek bence mantıksız çok ilerleme var bence daha güzel olacaktır bir 4-5 Sene daha Sponsorumuz olduğklarını düşünemiyorum bence çok güzel olur daha güzel ürünler gelir.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• AFS kardeşim merhaba,

bizim mavimizdeki sıkıntıyı şu skaladan anlayabilirsin.
                    bizim mavimizi dodger mavisi diye bilinen 1E90FF kodlu mavi....
                    formalarımızda kullanılan hemen üstündeki koyu gökyüzü mavisi diye bilinen 00BFFF kodlu renk yani havuz mavisi. doğrusu dodger olacaktı. renkler arasındaki farkı bu linkten görebilirsiniz.

formayı yapacak hangi sponsora bu skalayı verirseniz o rengi size uygular verir. iş bu kadar basit aslında. kumaş boyama teknikleri eskisi gibi değil. çok ilerledi.
                    En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 11.08.2009, 17:18.

Yorum

• Eğitimini aldığım için renkleri ve ışığı biliyorum.
                      Bilgilendirme ve paylaşım için Melih Kuzey'e teşekkür ediyorum.

Formalarda kullanılan renkler ve Pantone kodları, renklerin RGB- CMYK karşılıkları kurumsal kimlik rehberinde ve tüzüğümüzde bellidir. Ekran görüntülerine göre karar vermek yanıltıcı olur. Ekranların ayarları, monitörlerin markaları, bilgisayarın renk ayarları, ortamdaki ışık miktarı rengi algılamamızı etkileyen unsurlar.

Sponsor konusunda istikrar sağlayamadığımız ve son yıllarda bu konulara gerektiği gibi özen gösterilmediği için farklı farklı tonlarda bordolar ve mavilerden oluşan formalarımız oldu. Aynı markada ile uzun yıllar çalışmalıyız ısrarımın bir nedeni de bu.

Aynı renk kodunu farklı kağıtlara veya kumaşlara uygularsanız farklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Formaların istediğimiz gibi kaliteli olmasını istiyor, günlük hayatta, televizyon ve bilgisayar ekranlarında istediğimiz gibi görünmesini istiyorsak renk ve kumaş seçimini doğru yapmamız gerekiyor.

Bizim renklerimiz en güzel mat kumaşlarda kendini gösteriyor. Yanlış bir strateji ile aylar önce çıkacağı duyurulan hamsi desenlerinden ilham alınarak tasarlanacak olan gri forma haberinde geçen parlak pullu desenler ifadesi beni korkutuyor.

Trabzonspor için önereceğim 2010 / 2011 sezonu forma tasarımlarında hepimizin çok beğeneceği bir ekstra renk önereceğim. Cengiz Çubukcu da renk ve mahremiyet konusunda duyduğu bu rengi paylaşmazsa şimdilik sürpriz olsun.

Geniş bir proje olarak hazırlanan forma tasarımı konusunda Nike'ın yeni sezon çizgileri, kesimleri ve kumaş teknolojileri epey katkı sağlayacak.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 11.08.2009, 18:10.

Yorum

• Ali Fuat abi uzun kollu formalar ne zaman satışa sunulacak bilgin var mı ?

Yorum

• Ben de uzun kollu forma hastası olarak bekliyorum. Şu an yaz döneminde yazlık ürünleri satmaya ve Trabzon'a gelen gurbetçilere ürün yetiştirmeye odaklandıkları için uzun kollu forma gündemlerinde midir bilemiyorum.

Yorum

• Tamam. sağol Abi bekliyoruz..

Yorum

• Hazır arma konusu açılmışken benim formanın ilk yıkamadan sonraki hali Diyeceksinizki yok tersten yıkasaydın yok 30 derece vs. yok arkadaş bir senedir yıkadığım formayla aynı şartlarda yıkandı. Malesef ilk yıkamadan sonra giyilemeyecek durumda...

Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                              Her Türlü

Yorum

• Ali Fuat abi, beyaz kenarları mavi çizgili formalarımızın bordo versiyonu dile getirilmişti sayfalarda. Yeni sezon formalarında bekliyordum, benimseyerek. Beklemeli miyim hala?
                                Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                                Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X