Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya anliyorum geyik olsun diye yapiliyor bunlarin hepsi ama bence cok modern bi renk, neden kimse barcelonanin pembe formasina bisey demiyor ? turuncu formaya neden kimse bisey demiyo , avrupada cöpcüler turuncu giyer...ya birakin gecin artik butür seyleri cag atlayin artik be kardesim ....
    senin su yesilin dahami güzeldi? koskoca realin rengie mor , niye kimse bisey demiyo ...?
    gecin bunlarida ben cubuklu forma bulabilirmiyim trabzonda onu söyleyin

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O patlıcan moru formayla neyin tarihine atıfta bulunmuşlar ben pek çıkaramadım
      Galatlar'ın kullandığı bir renkmiş...

Peki neden mor forma?

Forma tanıtımının başlangıcında yapılan ‘2288’ gösterisi ile mor rengin kökeni anlatılmıştı. Hikayeye göre, Galata semtine adını veren Galatlar, 2288 yıl önce M.Ö. 279’da İstanbul’a gelip koloni kurdu. Mor renk de korkusuz ve onurlu olarak anılan Galatlar’la özdeşleştiği için tercih edildi.

http://www.cnnturk.com/2009/spor/fut...leri/536957.0/
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Galatasaray'ın mor forması tüm futbol camiasında gündem yarattı. Galatasaraylı olan olmayan herkes bu konuda bir fikir beyan etti. Hemen internette geyikler dönmeye başladı.

YA MORARACAĞIZ YA...Başkan Adnan Polat ise mor forma için, “Sanıyorum daha çok Avrupa maçlarında ve özel karşılaşmalarda bu forma giyilecek. Önemli olan hangi renk formayı giydiğimiz değil, sahada yaptığımız ve aldığımız sonuçtur. İyi transferler yaptığımızı düşünüyoruz. En az bir yabancı futbolcu transferi daha düşünüyoruz. Ya moraracağız, ya da morartacağız dedi.
        Zaten mor formayla ilgili ilk esprileri daha tanıtımının yapıldığı gece Teknik Direktör Frank Rijkaard başlattı. "Özellikle bu mor forma rakibin kafasını karıştıracaktır. Bunu avantaj olarak kullanacağız" diyen Rijkaard'ı "Bu formaları dışarıda giyeceğimizi düşünüyorum" diyen Arda Turan izledi. En iyi espri ise Galatasaray'ın golcüsü Milan Baros'tan geldi: "Sahada 11 tane kaleci gibi olacağız"...

İki gündür bu yana birçok MSN'de kişisel iletiler bölümünde "Eski açık mor desene","Cim Bom morardı", "Mor forma, daha çok saten gecelik gibi", "Galatasaray bu formaları Kadıköy'de giyer mi?" gibi başlıklar görülüyor.
        Hemen ardından da fotoşopla geyiğe renk katılmak istenmiş ve ortaya bunlar çıkmış:
        MİLKA İNEĞİ: Galatasaray sonbahar- kış kreasyonumuzu çaldı

Ama mor forma geyikleri bununla sınırlı değil. İnternethaber yorumcuları ve ekşi sözlük yazarları döktürmüş...

İŞTE MOR RENK GEYİKLERİ

İnternethaber yorumcularının yorumları:

- Herkesi "mor"artacağız anlamında bence.

- 6s fb ye 4-1 yenildiğinde fenere tanınmamak için turuncu forma giymişti ama fener tanıdı ve 4 taner çakmıştı eziklere ) bu sen yine tanınmamak için rengarenk formalar giyecekler, ama fenerim yine tanır ve 4-5 tane çakar 6s ye ahuahahaha, ha aklıma gelmişken cinconlar pembe formaları da giyin sizlere çok yakışır )))...

- mor da giyseniz PEMBE de gri de biz sizi her türlü tanırız çünkü biz FENERBAHÇE yiz ANLADIN SEN ONU )))

- Siz bizi ilacımızsınız. Bekliyoruz sizi SARI LACİVERT ÇUBUKLU FORMAYLA......

- şaşıracak bişey yok.. cinconun üçüncü rengi mordur.. bu rengi 6 kasım tarihinde kabul etmişlerdir..
        MOR10 FORMA
        İÇİMİZDEKİ CEM YILMAZ'I ORTAYA ÇIKARAN FORMA
        MORUMA GİDEN FORMA
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• [IMG]file:///C:/Users/housein/Desktop/864291_biglandscape.jpg[/IMG]

beyaz ve bordo renklerini beraber Arsenal ve Sparta Prag da ne guzel uygulanirken Nike bize neden bu sekilde bir forma uretemiyor?

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [IMG]file:///C:/Users/housein/Desktop/864291_biglandscape.jpg[/IMG]

beyaz ve bordo renklerini beraber Arsenal ve Sparta Prag da ne guzel uygulanirken Nike bize neden bu sekilde bir forma uretemiyor?
            arsenalin formasi on numara ki tam tersi renkler Sparta da da harika duruyor. dunku panathinakos macinin ozetlerinde gorunuyor

Yorum

• Bizimde Bordomavi Dışında Barcelonanın yolundan gidip Fosforlu koyu yeşil ve kendi fikrimiz olan turuncuyu kullanmalıyız.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizimde Bordomavi Dışında Barcelonanın yolundan gidip Fosforlu koyu yeşil ve kendi fikrimiz olan turuncuyu kullanmalıyız.
                şu gri formayı görebilsek harika olacak.
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Biz anca hazırlık maçlarında Farklı forma giyeriz...

Ama şu gerçek ki üzerinde Ts Logosu olan herşey güzel Benim için...
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• bu sene bizanssarayın mor formalarına çok güldük de gelecek sene bizim yönetim hamsili forma çıkardığında başımıza gelecekleri düşünmek bile istemiyorum. sanırım gelecek sene de millete alay konusu olacak takım biziz. hamsili gri forma... hazırlıklı olun derim...

Yorum

• transfer ile ilgili anketimize katılmayı unutmayın!!!!
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [IMG]file:///C:/Users/housein/Desktop/864291_biglandscape.jpg[/IMG]

elazığspor gibi oluyor çünkü
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Emre aşık etek mi giymi
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            geçen yıl aston villa tarzı forma aldım, şimdiye kadar hiç yıkanmadı ise 20 defa yıkandı ve ne reklama nede armasından bırak çıkmayı en küçük soyulma dahi yok.

amaç eleştirmek olsun mutlaka birşeler bulunur şu gs formaları bizimkilerden daha kötü üstelik adidas bile bu işi becerememeiş baksanıza türk telekom yazılarına aynı bizimki gibi (halen anlamayanlar var).

formalarımız 3.lig kalitesinde değil kesinlikle, yahu bu zamana kadar hiçbir zaman ben bu şekilde forma görmedim trabzonspora yapılan ne bekliyordunuz çok merak ediyorum, renklerin bu kadar uyumlu olduğu forma gösterin bana, kimse puma ve kappa demedin, ikisinden de aldım terleyince içinde yanıyorum,ki ne yanma
                            aynı forma bendede var , yanlız yaşayan bi öğrenciyim. hem zorunluluktan hemde kıyamamaktan formamı elde yıkıyorum. ama elde yıkamama rağmen formamın reklam ve arma kısımlarında köşelerden köşelerden , formadan ayrılma durumları başladı. ben 20 kez bile yıkamamışımdır o kadar da dikkat ediyorum özen gösteriyorum ama. puma 40.yıl özel çubuklusu adıyla çıkan formamın arması ve reklamı çok daha iyi duruyor. lakin o formaların da kumaşı boya olduğu için zamanla yıpranmalar meydana gelebiliyor. nike'ın kumaşı güzel ama şu arma ve reklam işine çare bulunmalı. kadifemsi bi baskı yöntemi var , baskı yapılacaksa bile bari iyisi yapılsın.

hediye olarak bi elazığ forması edinme şansım oldu. adamlar herşeye rağmen takımlarına değer vermişler.

İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kollardaki lotto baskısı , armanın uygulanış yöntemi felan bence çok güzel. ayrıca bizim çubuklumuzdan tasarım olarak iyi duruyor. tek eksiği kumaş kalitesi (ki o kadar da kötü değil sadece kıyas yapacak olursak böyle bi sonuç verir)
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• bu forma pes 2009 da kendi kurduğum TRABZONSPOR için... kendim editledim reklam eklemedim böyle daha iyi duruyor aslında görüntü kalitesi düşük gözüküyor bu resimde .. formanın aslı çok güzel duruyor ayrıca formada bazı yerler çıkmamış açıdan dolayı ama renk uyumu çok hoş

Yorum

• Kolbastı oynarken dış saha forması

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X