Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün akşam GS'nin for mormasına bakayım dedim.

O da ne, kaç yıldır adidas ile çalışan GS'nin amblemi yapıştırma !

Kötüoğlu kötü bir formaydı anlayacağınız.

Kumaş kalitesi ise eh dedirtecek cinstendi.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün akşam GS'nin for mormasına bakayım dedim.

O da ne, kaç yıldır adidas ile çalışan GS'nin amblemi yapıştırma !

Kötüoğlu kötü bir formaydı anlayacağınız.

Kumaş kalitesi ise eh dedirtecek cinstendi.
      Gs'nin yağıştırma armaları kesinlikle çıkmıyor ama.Bizimkiler iki yıkama sonra çıkmaya başlıyor.

Yorum

• Gs'nin mor formalarıyla 'Milka ineği' diye dalga geçmişler çok hoşuma gitti

TRABZONSPOR

Yorum

• Halen milka ineği falan diyorsunuz.Adamlar tarihe atfen forma yapmışlar.Bizimkiler de hamsili formaya yapacağız seneye dediler.Ama sonradan baktık ki seneye değil ondan sonraki seneye o da olmazsa 3 sene sonra garantiymiş.

Yapacaksan böyle yapacaksın işte.Beğenmemekte üstümüze yok.

Yorum

• Beğenmedim demedim ki hoşuma gitti böyle bir benzetme dedim sadece.Farkındayım o formaların bizimkilere göre daha çok üzerinde çalışılmış formalar oldugunun.
            TRABZONSPOR

Yorum

• O patlıcan moru formayla neyin tarihine atıfta bulunmuşlar ben pek çıkaramadım
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O patlıcan moru formayla neyin tarihine atıfta bulunmuşlar ben pek çıkaramadım
                mor modern bir forma olarak yapılmıştır ama parçalı formaları ve de onun altına giydikleri uzun beyaz şort galatasarayın ilk dönemlerine ait forma modelleridir...ayrıca formanın iç tarafındaki detaylar da çok güzel..biz nedense formaya sadece üzerine geçirilip sahaya çıkılan kıyafetler gözü ile bakıyoruz ama avrupaya bakarsanız bu hiç böyle değil...tarihlerine ve de geçmişlerine sahip çıkmak adına her türlü detaya önem veriyorlar...

umarım bizde de ilerleyen senelerde bu tarz detaylara dikkat edilir...

buara bu sezonki formlarımız gerçekten güzel model olarak!!!ama keşke demeden de edemiyor insan...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gs'nin yağıştırma armaları kesinlikle çıkmıyor ama.Bizimkiler iki yıkama sonra çıkmaya başlıyor.
                  geçen yıl aston villa tarzı forma aldım, şimdiye kadar hiç yıkanmadı ise 20 defa yıkandı ve ne reklama nede armasından bırak çıkmayı en küçük soyulma dahi yok.

amaç eleştirmek olsun mutlaka birşeler bulunur şu gs formaları bizimkilerden daha kötü üstelik adidas bile bu işi becerememeiş baksanıza türk telekom yazılarına aynı bizimki gibi (halen anlamayanlar var).

formalarımız 3.lig kalitesinde değil kesinlikle, yahu bu zamana kadar hiçbir zaman ben bu şekilde forma görmedim trabzonspora yapılan ne bekliyordunuz çok merak ediyorum, renklerin bu kadar uyumlu olduğu forma gösterin bana, kimse puma ve kappa demedin, ikisinden de aldım terleyince içinde yanıyorum,ki ne yanma
                  En son hamucera tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 13:09.
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• patlican moru formayi begenen varsa trabzonun formalara bi zahmet laf etmesin. rengini geciyorum trabzon formalarina yapilan elestrilerin misli mislini uzerinde barindiriyor bu forma. demek ki bu formayi bile begenenler varsa ve bizim formalari da elestirebiliyorsa bu kisiler maksadi uzum yemek degil, bagciyi dovmek oluyor.
                    yok imza, mimza

Yorum

• İlk olarak uyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      patlican moru formayi begenen varsa trabzonun formalara bi zahmet laf etmesin.
                      Bence de.

Galatasaray'ın mor formasını geçtim, beyaz'ı da çok kötü. Parçalı'da, geçen senekinin yanından geçmiyor.

Bu sene, Beşiktaş ve Galatasaray formaları ( bjk'ın çubukluyu çıkaralım, tamam) bizim formaların değerine bir değer daha kattı gözümde.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Halen milka ineği falan diyorsunuz.Adamlar tarihe atfen forma yapmışlar.Bizimkiler de hamsili formaya yapacağız seneye dediler.Ama sonradan baktık ki seneye değil ondan sonraki seneye o da olmazsa 3 sene sonra garantiymiş.

Yapacaksan böyle yapacaksın işte.Beğenmemekte üstümüze yok.
                        bravo ...ben sahsen cok begendim degisik bisey olmus , bizim turuncudan ve su yesilinden iyidir ...

aslinda alternatif olarak bizim bu rengi tasimamiz lazim diye düsünüyorum , bordo ile maviyi karistirirsak sanirim lila cikiyor ..ben cok tuttum bi formayi

Yorum

• GSin Mor formasini gördüm, vallah gülmekten patladim...Böyle bir renk böyle bir ezik Takima bu kadar mi yakisir, helal....
                          Evet tam yükardaki Milka inegi gibi, artik Aslanlar diye birsey kalmadi
                          #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                          Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya bilmeden ne güzel sallayıp tutuyoruz..

Valla helal olsun..

Sanki o forma 180 milyon oldumu alıcaksınız..Bırakın allah aşkına..

Burda formanın 1.kalite olmasını isteyeceklere soruyorum..Kaçınızın taraftar kartı var??KAçınız dergiye abonesiniz..Kaçınız her sene ts clubtan 10'un üstünde ürün alıyor..

Cevap bekliyorum..??

Aslinda sallayan tutanda sensin kusura bakma yani, bu dünya hangi forma 180milyonmus göster onu bir ilk basta, al bak fenerbahcenin formasina kalite olarak bizimkinden daha iyi fiyat olarak okadar farkda yok beyaz formayla kiyaslarsak, bizim hakkimiz degilmi kaliteli birsey giyinmek, renkler modeller zevk meselesi ama kaliteli olsun bare bu hepimizin hakki sanirim, ben nike filanda kizmiyorum tek sorumlu bizim yönetim bence bu konuda

Yorum

• yukardaki ineğe biri ardanın kafasını montelerse tam orjinal olacak.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• VAAAaaaRDaaAa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X