Dün aldım çubuklu formamı.beğendim açıkcası.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Formaları şu fotoğraftaki forma düzeninde giyseler güzel olur ya . Ama turuncunun altına siyah veya turuncu tozluk olsa daha iyi olur .Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakkal uhusu ile arması yapıştırılmış formaları protesto etmeye devam edeceğim ve o formaları almayacağım...kesinlikle haklısın hiç bir şey almıyorum almıcamda ne bu ya ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Formalar Insanin üzerinde iyi durmuyor...Kappa'nin bize yaptigi Formalar cok daha güzel duruyordu insanin üzerinde...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Aston Villa Tarzı Gövde Bordo Kol Mavi Forma Hakkında Bilgi Verebilir misinz?
ya da Çubuklu İle Bi kıyaslama.
Çünkü Çoğu Kişi Çubukluyu Olumsuz Karşıladı Arması Sökülen bile Var
Aston Villa Tarzı Almayı Düşünüyorum da. Daha Bi Hoş Görünüyo Hem O da NikeFit.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen uyar bence.
kazım renkdaş sıpariş ettim ama ,saolsın
Yorum
-
slm arkadaslar
cuma günü türkiyeden almanyaya geri geldim (malesef izin bitti).
istanbul sirkecide gezerken karsimda gördügüm manzaraya inanamadim.
ali fuat abinin tasarladigi esortmanlardan birini orda gördüm.
tezgahtarin yanina gittim ve sordum bunu nerden buldunuz diye.
cocuk bana sunu söyledi bize arkadaslar kendi takimlarinin begendigi cizimleri getiriyorlar bizde yapib satiyoruz dedi. ve talebin yogun oldugunu söyledi. esortmanin alti ve üstünü 15 tl´ye satiyormus. cocuga bunun yasal olmadigini söyledim oda biliyorum abi ama neyapalim ekmek parasi dedi. ikitane fotoraf cektim net bir sekilde görünüyor adamlar birebir yapmis.
HERZAMAN HER YERDE ==TRABZONSPOR==
Yorum
-
İlk olarak DELIKANLI05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleslm arkadaslar
cuma günü türkiyeden almanyaya geri geldim (malesef izin bitti).
istanbul sirkecide gezerken karsimda gördügüm manzaraya inanamadim.
ali fuat abinin tasarladigi esortmanlardan birini orda gördüm.
tezgahtarin yanina gittim ve sordum bunu nerden buldunuz diye.
cocuk bana sunu söyledi bize arkadaslar kendi takimlarinin begendigi cizimleri getiriyorlar bizde yapib satiyoruz dedi. ve talebin yogun oldugunu söyledi. esortmanin alti ve üstünü 15 tl´ye satiyormus. cocuga bunun yasal olmadigini söyledim oda biliyorum abi ama neyapalim ekmek parasi dedi. ikitane fotoraf cektim net bir sekilde görünüyor adamlar birebir yapmis.
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri forma sezon sonu çıkacak deniyordu ama bir sonraki sezonu bulur üretilmesi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum