Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün aldım çubuklu formamı.beğendim açıkcası.

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formaları şu fotoğraftaki forma düzeninde giyseler güzel olur ya . Ama turuncunun altına siyah veya turuncu tozluk olsa daha iyi olur .
      bunlar formamı şimdi soruyorum ..geçen sene ilk sene dedik ses çıkarmadık hatta bende aldım ama yeter ya fenerin çubuklusunu gördüm hayran kaldım bide bizim turuncu formaya baktım o ne ya çapulcu gibi
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bakkal uhusu ile arması yapıştırılmış formaları protesto etmeye devam edeceğim ve o formaları almayacağım...
        kesinlikle haklısın hiç bir şey almıyorum almıcamda ne bu ya ...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Formalar Insanin üzerinde iyi durmuyor...Kappa'nin bize yaptigi Formalar cok daha güzel duruyordu insanin üzerinde...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Aston Villa Tarzı Gövde Bordo Kol Mavi Forma Hakkında Bilgi Verebilir misinz?
            ya da Çubuklu İle Bi kıyaslama.

Çünkü Çoğu Kişi Çubukluyu Olumsuz Karşıladı Arması Sökülen bile Var
            Aston Villa Tarzı Almayı Düşünüyorum da. Daha Bi Hoş Görünüyo Hem O da NikeFit.
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Arkadaşlar gri forma hakkında bilgi istiyorum bilgisi olan varmı ?

Yorum

• Gri forma sezon sonu çıkacak deniyordu ama bir sonraki sezonu bulur üretilmesi.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• 1.81 boy 75 kilo , için medıum forma uyarmı

Yorum

• Aynen uyar bence.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen uyar bence.

kazım renkdaş sıpariş ettim ama ,saolsın

Yorum

• slm arkadaslar
                        cuma günü türkiyeden almanyaya geri geldim (malesef izin bitti).
                        istanbul sirkecide gezerken karsimda gördügüm manzaraya inanamadim.
                        ali fuat abinin tasarladigi esortmanlardan birini orda gördüm.
                        tezgahtarin yanina gittim ve sordum bunu nerden buldunuz diye.
                        cocuk bana sunu söyledi bize arkadaslar kendi takimlarinin begendigi cizimleri getiriyorlar bizde yapib satiyoruz dedi. ve talebin yogun oldugunu söyledi. esortmanin alti ve üstünü 15 tl´ye satiyormus. cocuga bunun yasal olmadigini söyledim oda biliyorum abi ama neyapalim ekmek parasi dedi. ikitane fotoraf cektim net bir sekilde görünüyor adamlar birebir yapmis.

HERZAMAN HER YERDE ==TRABZONSPOR==

Yorum

• Bence bize kötü forma üretiyo. TasarımLarı kötü. Puma iLe çaLışırken çok daha iyidi formaLarımız. Sadece çubukLu formamız güzeLe benziyo, yakından görmedim ama.
                          Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• İlk olarak DELIKANLI05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            slm arkadaslar
                            cuma günü türkiyeden almanyaya geri geldim (malesef izin bitti).
                            istanbul sirkecide gezerken karsimda gördügüm manzaraya inanamadim.
                            ali fuat abinin tasarladigi esortmanlardan birini orda gördüm.
                            tezgahtarin yanina gittim ve sordum bunu nerden buldunuz diye.
                            cocuk bana sunu söyledi bize arkadaslar kendi takimlarinin begendigi cizimleri getiriyorlar bizde yapib satiyoruz dedi. ve talebin yogun oldugunu söyledi. esortmanin alti ve üstünü 15 tl´ye satiyormus. cocuga bunun yasal olmadigini söyledim oda biliyorum abi ama neyapalim ekmek parasi dedi. ikitane fotoraf cektim net bir sekilde görünüyor adamlar birebir yapmis.

Yakaladim becerememisler Arma ile nike isareti ayniyerde degil
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gri forma sezon sonu çıkacak deniyordu ama bir sonraki sezonu bulur üretilmesi.
                              Teşekkürler xD

Yorum

• Cubuklu forma alicagim busene Insallah yaninda birtane daha forma eklicem ama hangisi olucak Onu bende bilmiyorum
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X