Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nike'lan daha ikinci yilimiz. Istikrarlan guzel sonuclar gelecektir. Ben 3-4 sene sonraki formalarimizi hayal ediyorum, arkadaslar bugunki formalardaki ufak tefek detaylar yuzunden kendilerini bitiriyorlar.

güzel kardeşim nike hangi takıma güzel forma yapmış ki bize yapsın. adamların en farklı formaları m.united ve intere yaptıkları formalar. onlardan da intere yaptığı forma güzel, munitede yaptığı formanın farklı olması dışında pek bir numarası yok.

nike ın üç yıl önce yaptığı formaları düşünüyorum, bugünkülere bakıyorum ve senin tersine maalesef 3-4 yıl sonraya hiç bir heyecan duymuyorum. ha umarım ben yanılırım.
    TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Arkadaşlar bizimle ilgisi yok ama bu akşam Galatasaray formasında Türk Bayrağı vardı, bildiğim kadarıyla bayrağı yalnızca önceki sezon şampiyon olan ve Türkiye Kupası' nı alan takım taşıyabiliyor, bu iş nasıl oldu anlamadım.

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        güzel kardeşim nike hangi takıma güzel forma yapmış ki bize yapsın. adamların en farklı formaları m.united ve intere yaptıkları formalar. onlardan da intere yaptığı forma güzel, munitede yaptığı formanın farklı olması dışında pek bir numarası yok.

nike ın üç yıl önce yaptığı formaları düşünüyorum, bugünkülere bakıyorum ve senin tersine maalesef 3-4 yıl sonraya hiç bir heyecan duymuyorum. ha umarım ben yanılırım.
        Abi bu senin sahsi dusuncem. Ben Nike'in tasarimlarinin cogunu basarili buluyorum. Bu basligi takip ediyormusun bilmiyorum, ama Manchester ve Inter'in formalari disinda baya bir forma paylasildi burda ve bence hepsi birbirinden guzel. Aklima gelen takimlar:

-Celtic
        -Porto
        -Barcelona
        -Paris St. Germain
        -Juventus
        -Arsenal
        -Corinthians
        -Boca Juniors
        -Werder Bremen
        -Shakthar Donetsk

Bu takimlarin formalari bence hem kalite, hem de tasarim olarak Dunya'da birinci. Fakat tabi zevk meselesi. Hosuna gitmiyor olabilir.

Yorum

• Shakhtar'ın forması bile enfes olmuş.
          Nike bizi harbi sallıyor.
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Shakhtar'ın forması bile enfes olmuş.
            Nike bizi harbi sallıyor.
            eğer yukardaki turuncu-siyah çubuklu formayı diyorsanız, o Shaktar forması değil!
            Juninho'nun transfer olduğu bir Kazakistan takımı!!! ve onalrın formasına bakın! ooooof of
            Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu formalar Çin'de üretiliyor.
              Üzerinde hiç bir yapıştırma,dikiş vs..olmadan Arsin'de bir firmaya veriliyor.
              Logo,reklam ve diğer işlemeleri o firma yapıyor.

Evet onu biliyorum da şuan üzerimde Tayland üretimi geçen yılın antrenman tişörtü var , onun üzerindeki NikeFIT yazısı dikişli. Çubuklu formam da Tayland üretimi ama onun üzerindeki NikeFIT yazısı baskı. Tahminimce klüp bunu basmıştır diye düşündüm hemen.
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak tskara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence truncu formalar gerÇekten de Çok gÜzel olmuŞ bence lİgdekİ deplasmanlarda da bunlari gİyelİm ...
                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eğer yukardaki turuncu-siyah çubuklu formayı diyorsanız, o Shaktar forması değil!
                  Juninho'nun transfer olduğu bir Kazakistan takımı!!! ve onalrın formasına bakın! ooooof of
                  yanlisin var renkdas iyi bak

hem 11 numara ilsinho oluyor... logoya dikkat et
                  *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                  ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

beyler hangi beden formalarınız...bende sipariş vericem de o yüzden sordum...
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Su Shaktar Cubuklunun Kollarina bakin bide Bizim Cubuklunun Kollarina bakin. Ben genis kollu Formalari hic sevmem. Böyle Kot Pantolunun üstünde Dar Kollu daha güzel duruyor bence. Bir Shaktior Formanin kollarin bakin.

[IMG]file:///C:/Users/atilio/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG]
                      [IMG]file:///C:/Users/atilio/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-5.png[/IMG]

Yorum

• turuncu formalar güzelde o beyaz mavili konçlar ne öyle ya bu nike bize takım halinde bi forma üretemeyecekmi çok şeymi istiyoruz
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Sponsor konusunda son aşamalara gelindi, adidas ve nike ile son görüşmeleri yapıyoruz kulübümüz açısından hangisi daha kazançlı ise bunları değerlendiriyoruz, yakın zamanda bu iş çözümlenir
                          Sadri ŞENER

Nike Trabzonsporun yeni sponsoru oldu,

demek ki neymiş adidas bize nike kadar değer vermemiş ki ihaleyi nike almış, artık başka başka takım formalarını alıntı yapmak yerine herkes kendi formasının resmini koysa
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak NilaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilgi sagibi olmadan fikir sahibi oluyoruz. Yine yaziyorum.

Nike firmasi 3 sinif forma üretiyor. Bunlar fiyat olarak siniflandirilmis. Bizim formalarimiz 3. sinif, bunu talep eden biziz yani kulüp... Söyle ki; Nike'den birinci sinif forma isterseniz Nike sizden garanti istiyor, bunlari elden cikarip cikaramayacaginizi soruyor. Bizimkiler uygun olani secerek taraftara sunmayi amaclamis. Cünkü ülkemizde 90 veya 100 $ forma satmak zordur. Burada iki tarafin beklentileri söz konusu.

Bilginize...
                            bir de bu çıktı,moda galiba bu söz
                            ''bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz''
                            ne yapacağız nike ın sallama formalarını görebilmek için illa nike okulu felan var da onumu bitireceğiz
                            kendinizde demişsiniz 3 sınıf forma var diye bu bile olayı bitiriyor çoğu renktaşın dediği gibi
                            bize en altı yani 3.sınıfı yollarlarsa bilgiye fikre gerek yok mal ortada her şey söylenir

ben olmayan bilgim ve fikrimle diyorum ki,
                            TS formaları az biraz daha özenli olsaydı,bize has ufak tefek farklılıklar olsaydı,
                            arma dikişli,font düzgün bişi olsaydı,
                            klasik olacak a.villa formamızda afs abinin dediği gibi yapılıp devam edilseydi,
                            şimdikinden çok çok daha fazla satardı
                            hem kulüp kazanırdı,hem de taraftar göğsünü gere gere caddede sokakta TS formasını giyerdi diyorum.

ve yine diyorum ki(bilgi-fikir?)
                            es-es in,ankaranın,ingiltere 4.lig takımlarının 2-3 senedir giydiği formaları bizim giymemizi sizin bilginiz fikriniz bana anlatamıyor,içime sinmiyor.
                            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              beyler hangi beden formalarınız...bende sipariş vericem de o yüzden sordum...

Bedenler S.

Boylarımız ortalama 175.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• [QUOTE=onur-61;2484283]

bu formalı üretseler bu sene yok satardı valla,yetiştiremezdiler..
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X