Kesin yaparlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
arkadas ne karamsarlık bu böyle ya.. sen kendini hemen west ham'la bir tutamazsın ki.. bi kere bi düşün aramızda ki bütce farkını.. bi forma satısını düsün.. aklına gelebilecek herseyde bizden üstünler.. renklerimiz aynı die gidipte onların formasını alamam.. kötüde olsa ben kendi formamı alırım.. hic degilse kulubum para kazansın.. ben bugun 160 tl'lik harcama yaptım ve o kdar etmeyecegine de eminim ama gözüm arkada degil cünkü kulubum kazanıyor.. Ha su da var formalarımız istedigimiz gibi güzel degil inş. seneye daha güzel olur.."Turist" Okur Yazar..
Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..
Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazar T-shirtü yapmış adamlar bize... Trabzonspor'a yapıldı diye beğenmek zorunda değilim... Bunu söylemek bile ayıp ama, beğenmediğim, hatta kandırıldığımı düşündüğüm halde 5 forma aldım. Amacımız karalamak değil elbet... Ancak göz var nizam var. Bir de şu West Ham için yapılan ürünlere bak... Bunlar güzel değil, bizimkiler daha iyi diyorsan söyleyecek sözüm yok.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalbuki Türkçe yazmıştım... Neyse...
Bu arada oğlumun yaşındasın, arkadaş filan pek şık olmadı...
saygılarımla ....Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman abicim ... bize yaşından ötürü trabzonsporluluğu anlatman gerekirken geçmiş karşımızatrabzonspor ruhunun trabzonsporluluğun aksine şeyler söylüyorsun evet bir çoğumuz beğenmedik formaları ama TRABZONSPOR umun forması çünkü .. hani bir söyleyiş vardır kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş trabzonspor bizim kardeşimiz sizin arkadaşınız yaşınızdan dolayı ama kusuruma bakmayın yakışmıyor bu sözler .....
saygılarımla ....Peki kardeş, Trabzonsporluluğu anlatayım sana... Önce, önüne konulan herşeyle yetinmemekle başla... Ders 1; isyan...
İkincisi, Trabzonsporluluğu, bir formayı beğenip beğenmeme düzeyine indirgeme, basite indirgemiş olursun... Bunlardan birşey anlamadıysan, kendini değiştir... Ders 2; ihtilal...
Üçüncüsü, ''en Trabzonsporlu benim'' tarzı övünmeleri bırak, biz o renkler uğruna neler yaptığımızı anlatmak gibi bir çiğlik yapmayız burda, ama bilen bilir. Her eleştiriyi karalama olarak algılama... Ders 3; tevazu...
Dördüncüsü, Beşikdüzlülük başkalarına da nasip oluyormuş demek, bu abin de Bayır Mahalleden... (Candaş) Ders 4; ağırlık...
Trabzonsporluluğun aleyhine şeyler söylediğimi iddia ediyorsan, bir örnek vereceksin, herkes anlayacak... Biz Trabzonspor formasına özen göstermemiş bir firmaya, Trabzonspor taraftarının Ankaraspor taraftarı olmadığını anlatmaya çalışıyoruz burda, ama ilk hançeri kendi taraftarımızdan yiyoruz... İnce hesapla, küçük hesap birbirinden farklı şeylerdir... Ders 5; tecrübe...
''Trabzonspor ruhu'' dediğinde, bunun ne olduğunu felsefi olarak açıklayabilecek altyapıya sahip olacaksın... (ki bu konuda beni aydınlatmanı merakla bekliyorum. Mesela, bu millete forma diye yutturulan alelade şeyleri beğenmememin Trabzonsporluluk ruhuna nasıl ters düştüğünü anlatabilirsin)...Ders 6; donanım...
Yani sen ''formaları ben de beğenmedim'' diyebilme hakkına sahipsin, ama ben, ''beğenmediğim halde 5 tane aldım'' dersem, şu ne olduğunu anlayamadığım ruha ters düşerim... Breh breh breh...
Devam et dersen ederim... Geride en az 150 madde daha var...
Sevgiler...En son Misafir tarafından düzenlendi; 13.07.2009, 23:37.
Yorum
-
-
DEEP BLUE
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiçte öyle değil, nike in yaptığı çubuklu formanın kumaşı harika, kappa, umbro puma yanına yaklaşamaz
İddianız gerşek olsa bile üzülürüm... Kumaş kalitesi iyi diye diğer kusurları görmezden mi gelelim. Trabzonspor kumaş toptancısı mı... Hani estetik, hani karakter... Ben de aldım methettiğiniz formadan, 5 tane... Arması yapıştırma forma... Diğerleri zaten felaket...
Keşke NIKE bir farkımız olduğunu hissettirebilseydi bize... Tecrübesine ve gözlemlerine çok inandığım AFS kardeşim, ''bu bir süreçtir'' diyor ama o bile tatmin etmiyor beni... Bursa'da yaşayanlar NIKE mağazalarına gidip çubuklu forma filan sorsunlar, bakalım ne cevap alacaklar mağaza çalışanlarından... NIKE resmen dalgasını geçiyor ve benim taraftar /müşteri olarak söz söyleme hakkım yok... Aksi görüş bildirirsem Trabzonspor ruhuna ters düşüyormuşum... Peki ilan edeyim burdan; bu formalar rezalettir!!! Yeterince ters düşebildim mi...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ne derse desin Nike dan baska firma tanimam
bu arada; Trabzonspor, NIKE firmasından büyüktür...
Yorum
-
İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMichael Owen imzayıattı ve Manchester United formasını giydi. Formanın önyüzünde futbolcu numarası var.
Ulusal formalardan alışık olduğumuz bir özellik...
Yorum
-
Ali Fuat Abi, buraya, kulüple forma ve ürün tasarımları ile ilgili görüşmeler yapacağını, onlara örnek modeler önereceğini ve bu örneklerin de ekseriyetle buradaki genel kanaate uygun tasarımlar olacağını yazdın. Bizim de istediğimiz tam da bu; yani kulübün ürünler konusunda taraftarın da nabzını yoklaması, öneri, dilek,şikayetlerini dikkate alması... Ancak; Burada epe bir zamandır bu taraz konuşmalar yapılıyor ve talepler dile getiriliyor olmasına rağmen sanki hiçbir şey olmamış gibi aynı eleştirileri tekrar tekrar yapmaya devam ediyoruz. Dolayısıyla, boşuna mı burada konuşup tartışıyoruz diye düşünmeden edmiyor insan. Ha, bu demek değildir ki, hiç ilgilenmiyorlar, ama genel görünüm bu yönde.
Şimdi de, daha önce olduğu gibi yeni önerilerle kulübün kapısını çalaksın, çalacağız. Sonuç da yine eskisi gibi mi olacak? Çünkü, değişen bir şey yok gibi...avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum