Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takımımızda oyuncularımızın 2009-2010 sezonunda kullanacakları forma numaraları belli oldu. Buna göre numara listesi şöyle belirlendi:

1- TONY MARİO SYLVA
    2- GÖKSU ALHAS
    3- HRVOJE CALE
    4- RIGOBERTSONG
    5- ENGİN BAYTAR
    6- CEYHUN GÜLSELAM
    7- ZAFER YELEN
    8- SELÇUK İNAN
    9- GÖKHAN ÜNAL
    10- UMUT BULUT
    11- BARIŞ MEMİŞ
    15- FERHAT ÖZTORUN
    16- EGEMEN KORKMAZ
    18- TAYFUN CORA
    20- GUSTAVO COLMAN
    22- EREN GÖRÜR
    23- REMZİ GİRAY KAÇAR
    25- ALAN CARLOS GOMES DA COSTA
    26- MUSTAFA YUMLU
    28- RAZUNDA TJİKUZU
    29- TOLGA ZENGİN
    30- SERKAN BALCI
    35- ONUR RECEP KIVRAK
    61- İBRAHİMA YATTARA

Forma numaraları da futbolcularla anılan birer marka aracı oldu. David Beckham bu konuda çok başarılı. ManU.'da efsane 7 numarayı giyerken Real Madrid'de 23 numarayı giydi ve 23 numara bütün dünyada bir anda moda bir sayı haline geldi. Daha sonra 23'ün tersi 32'yi de kullandı.

61 numaranın Yattara'ya verilmesi bir tazelik, yenilik ve forma satışlarına etki edecek bir hamle olacak şimdi. En azından forma arkasına ne yazdırsam diye düşünenler için cazip bir seçenek oldu.

Fatih Tekke gelirse kaç numara giyer sorusunun cevabı basit aslında. 9 veya 61 numara polemiklerine, Gökhan Ünal veya Yattara polemiklerine çekmek isteyenler olacaktır. Fatih'in yerinde olsam 99 veya hiç kullanılmamış bir numara tercih ederdim 77 gibi. Fatih Tekke markası seçeceği numaradan daha büyük bir marka olduğu için seçtiği numara bir anda moda olabilir. Önemli olan moda ve marka ortaya çıkarıp, onu doğru pazarlayabilmek.

Ben de 99 giyeceğini tahmin ediyorum ama düşündüm de Fatih 90 numara giyse de her topu doksana taksa daha bir anlamlı olur..

Konu ile alakasız ekleme:
    Jordan 23 numarayı giydiği için seçmişti 23'ü.
    En son Kasım Hilal tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 19:20.
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• yuh be su formaya bak kappa daha guzeldı neden pumaya donduler (bana noluyosa sankı bursasporluyum)
      İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
      Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Basel'in ve Aberdeen'in formaları bizdekiler gibi katalog seçim değil galiba. Kollarında bizdeki işaretten yok dikkat ettiysen.
        Aberdeen'in forması katalogdan.Ayrıca bizim beyaz formada da yok o işaret.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eleştirilere kızmıyorum. Olayları anlık duygusal tepkilerle değil, olayların arkasındaki nedenleri de araştırarak sağlam ve doğru bilgiler üzerinden değerlendirelim istiyorum.

Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmayalım ve biraz araştıralım istiyorum.

Her şeyi tenkit, her şeye itiraz, bir yıkma hamlesidir. Şayet insan, bir şeyi beğenmiyorsa, ondan daha iyisini yapmaya çalışmalıdır. Zira, yıkmaktan harabeler, yapmaktan da mâmûreler meydana gelir.

Bir mecliste her söze kıymet vermeliyiz. Hatta fikrimize uymayan düşünceleri bile hemen reddetmemeliyiz. Bir başka münasebetten dolayı ifade edilmiş olabileceğini düşünmeli ve sonuna kadar sabredip dinlemeliyiz.

Bu yazdiklarinin bir forumda mümkün oldugunu düsünebiliyomusun ?
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak OnurAhmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aberdeen'in forması katalogdan.Ayrıca bizim beyaz formada da yok o işaret.
            Aklımda kaldığı kadarıyla yazdığım için "galiba" demiştim. Katalogda o formayı hatırlamıyorum ben. Bizim beyaz forma diğerlerinden daha kaliteli zaten.
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Ya şu Aston Villa tarzı formalar inşallah kalkmamıştır ve bu sezonda giyeriz çok müthiş formaydı onlar.
              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Katalogda o formayı hatırlamıyorum ben.

Burada mevcut burdan kataloğada ulaşabilirsiniz.

Yorum

• bizim formalarımız artık kesinleşmiş bilmiyorum düzenlemeler yapılabilirmi 2.yarı için ama artık başka takımlarının formalarının siteye koyulmaması lazım.bu başlıgın bile kapanması bile olabilir.forma arkasına reklam alırsak başlık devam edebilir.çünkü yeni logo tasarımlarının nasıl görüneceği hakkında fikir sahibi olabiliriz.
                  Saygılarımla,
                  Adem Hotaman.

Yorum

• [QUOTE=a f s;2444216]FC Basel yeni sezon formaları

bu numara ve isim fontunu neden kullanmıyoruz biz çok harika bence

ayrıca bu reklamların artık nike tarafından yapılmasını istiyorum(bu resimdekileri nike yapıyorsa) en azından maç formaları hazır gelsin.sonra taraftar için satışa sunulsun

çoraplarda ts yazsa süper olur.dikkate alınması lazım
                    En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 20:55.
                    Saygılarımla,
                    Adem Hotaman.

Yorum

• Aksam Bir Arkadasim eski Puma cubuklu Formasindan istedi Nerden Bulabilirim
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• bugün bursa carrefour nike mağazasına gittim nike ın celtin manu barça formalarını inceledim dediğiniz gibi armalar hiçte futbolculara rahatsız edecek cinsten değil ayrıca tsdeki olduğu gibi nikefit kalitesinde o zaman geriye iki şey kalıyor ya biz niketan kaliteli forma yapmıyor yada formalar pahalı olduğu için nike bize 2.sınıf kalitede forma üretiyor.not:celtic barça manu formalarının fiyatı 110 ytlıymış acaba bizden kaç kiçi bu formalara bu parayı verebilecek her zaman iyi mal iyi paradır

Yorum

• Açıkcası formaların kalitesi ve duruşu pek hoşuma gitmediği için Ts armalı nike kısa kollulardan bir tane aldım bugün. Gerçi fiyatı formayla aynı ama en azından daha kaliteli kumaşa sahip.
                          . .
                          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                          . .

Yorum

• Turuncu formadan L beden niçin hiçbir yerde yok
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Basel

Scunthorpe

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Her marka yeni sezona yeni çizgilerle giriyor. Bunu yaparken o takımın kurumsal kimliğini zenginleştirecek öneriler sunuyor.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X