Adamlarda sünnet kıyafeti diye bir şey olmadığı için o tasarım onlara gayet normal geliyor . Algıda kültürün etkisidir bu . Bize komik gelebilir ama onlara göre gayet normal .
4 sene tasarım eğitimi aldım.
10 senedir tasarım derslerine eğitimci olarak giriyorum.
Dünyayı da baya bir görmüşlüğüm, Nepallisinden İngilizine aynı odayı paylaşmışlığım vardır.
Hala çirkin ve komik buluyorum. Sünnet kıyafetini bilmiyor olabilirler de, hiç güzellik yarışması da mı seyretmediler?
afs abi, bu seneki yazı şekli ve fontlar hakkında bir bilgin var mı?
Şayet geçen senekiler hiç fena değildi. En azından senin gösterdiğin o içi delik delik olanlardan daha hoştur. Tabi gönül özgün bir şeyler istiyor maalesef.
harbiden iyiymiş ilk bakışta ilk forma bizim geçen yılki formaya benziyo ama forma werder bremen e yapılmış heryeriyle belli zaten...avrupa başarılı olalım bi hele belki bizede yaparlar...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
harbiden iyiymiş ilk bakışta ilk forma bizim geçen yılki formaya benziyo ama forma werder bremen e yapılmış heryeriyle belli zaten...avrupa başarılı olalım bi hele belki bizede yaparlar...
formalarin kaliteli olmasi gayet normal maglum fiyati 70€ yani ~150ytl
trabzonsporumuzun formalarinin fiyatlari nerdeyse yarisi
kalitede maglum ona göre düsük oluyor
Arkadaşlar bilgisi olan var mı formalarımız nike mağazalarında satışa sunulacak mı...???
KaZıM KoYuNcU;
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti...''
formalarin kaliteli olmasi gayet normal maglum fiyati 70€ yani ~150ytl
trabzonsporumuzun formalarinin fiyatlari nerdeyse yarisi
kalitede maglum ona göre düsük oluyor
Yahu futbolcuya yap bu formalardan, sen de 150'ye sat (ki Türkiye'de daha düşük olur her zaman), isteyen yine mevcut formayı alsın. Nasıl mavi forma daha ucuz olsa da çubukluyu alıyorsa millet, bunun için de bir seçenek oluştur. Aradaki fark uçurum gibi...
En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 03.07.2009, 22:54.
Yorum