Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• werder bremen'in forması öncelikle özel olarak hazırlandı çünkü çok belli nıke amblemi geniş vede düz bunu sadece özel formalarda yapıyorlar vede ilk senesi bu oluyo biz ise 2 sene oldu 1 adet forma tipi çıksın ama kral birşey olsun hep ucuz hep çeşit önümüze sürerler topçu alırkende aynı ucuz adam çok adam deriz 2 kalitel i adam al gerisi takım oynar hiç bir işi doğru yapacak yönetim yok bana göre bu uzun süre çalışmayla alakalı değil, kimse kimseyi kandırmasın biz nike'se 3.lig takımı gibiziyiz. anlayan anladı

Yorum

• kappa zamanındsa formalar bence okadar pahalı değildi illa ucuz forma istersen sanada böle dandik forma verirler ozamanda kimse ağlamasın bu iğrenç forma diye

Yorum

• çubuklu formada V yakanın aşağı kısmında iki renk birleşiyor.
        öbür çubuklularda bu sadece 1 rengin içinde oluyor...
        "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
        Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
        Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• formaların kolunda üçgen çerçeve içinde nike arması bulunuyorsa standart katalog ürünüdür. herhangi bi takım arması olmadan perakende bir şekilde tshirt niyetine de satılabilen modellerdir. özel formayla katalog ürününü buradan ayırabilirsiniz
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizim ilk senemeiz değil ki, 2 senedir aynı pilavı yiyen papaz gibiyiz

Kardeş 2 sene üst üste aynı forma giymenin zevk meslesi ile alaksı yok, ben 2 sene üst üste sadece göğüs reklamı değişmiş forma tamamen aynı pek takım bilmiyorum hele büyük takım.
            Kardesim formalarimizin aynisi olan bir tek beyaz ve parcali. Parcali gecen sene devre arasinda ciktigi icin bu sene kullanildigini dusunuyorum. Ayni sey gri formamiz icin olacaktir muhtemelen. Beyaz formamizin da tekrar kullanmasinin sebebini bilmiyorum. Ama diyebilecegim tek sey, butun formalarimizin modellerinin bu seneki Nike katalogunda mevcut olmasidir.

Ama aslinda son yillarda Avrupa'nin buyuk takimlari forma koleksiyonundan bir tanesini iki sezonluk kullaniyor.

Ornegin:

-Barcelona (2007-08, 2008-09)

-Arsenal (2007-08,2008-09)

-Arsenal (2008-09,2009-10)

-Liverpool (2006-07,2007-08)

Yorum

• Nike firmasi 3 sinif forma üretiyor. Bunlar fiyat olarak siniflandirilmis. Bizim formalarimiz 3. sinif, bunu talep eden biziz yani kulüp... Söyle ki; Nike'den birinci sinif forma isterseniz Nike sizden garanti istiyor, bunlari elden cikarip cikaramayacaginizi soruyor. Anlasilan bizimkiler uygun olani secerek taraftara sunmayi amaclamis. Cünkü ülkemizde 90 veya 100 $ forma satmak zordur.
              İzmir Karşıyakalı...

Nike Woman Styler...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

logo ve kappa armasına dikkat

tam bir profesyonel çalışma
                amblem müthis

Yorum

• Bu sezon kesinlikle 1 numara Arsenal...
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• şahsen ben werder bremen formalarını hiç beğenmedim. bizim mavi ve çubuklu çok daha güzel bunlardanarsenal forması tartışmam o ayrı ama yabancı takımlar ile bizim fomay ıkıyaslamayı artık bırakmalı taraftar. nedir anlamıyorum bizim formamızın çok daha güzel olduğu formalar bile sırf armasından dolayı daha güzel deniliyor
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• werdernin ana formasi yakinda cikarbunlar tek yedek formasi

Yorum

• bu senenin bombası bence arsenal forması özellikle uzun kollu olanlar müthiş...her an giyilebilecek bi forma dışarda maçta heryerde...kesimi çok güzel logo ve reklam uygulaması çok iyi ve renkler çok güzel tutturulmuş...şu ana kadar ön plana çıkan forma o benim gözümde(bu yılki nike formaların hepsi dahil dünya çapında)
                        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Aston Villa yeni sezon formaları:

Fotoğraflarda detayları görünce insanın kafasında soru işareti kalmıyor. Bakalım bu bakış açısını ne zaman kazanacağız?
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Borussia Dortmund yeni sezon Kappa formaları

Bunlarda 2008 / 2009 sezonu formaları:

Yorum

• Gelelim gri forma meselesine. Daha işin başında proje ortaya konmadan, formanın detayları belli olmadan gri forma düşüncesinin duyurulması tarihi ve staretejik bir hataydı.

Renklerimiz çok güzel. Bordomuz biraz daha koyu kullanılmalı sadece. İlla yedek renk arıyorsak bordoyu sabit tutarak, mavinin bütün tonlarını deneyebiliriz alternatif olarak. Açık da olsa koyu da olsa, mavi mavidir. Bunu önerirken asıl renk tonlarımız kullanıldıktan sonra aranan ekstra renk için konuşuyorum.

Parlak pullu forma, hamsi düşüncesi yerine, bizim coğrafyamızda bize ilham verecek o kadar çok doğal renk var ki. Giyeceğimiz formaların kumaşları mutlaka mat olmalı. Puma ile ikinci kez anlaştığımızda giydiğimiz parlak kumaşlı formaları hatırlayın lütfen.

Bir kere söylemiş olduk diye illa gri forma yapılacaksa içinde mutluka bordo-mavi renkleri kullanılmalı. Nasıl olabileceğini kulüp ile paylaştım.

Bizim renkler en güzel mat kumaşlarda kendini gösteriyor.

Gri forma diye heyecanla bir açıklama yaptılar gerisi yok. Sezon ortasında kendi rengimizde forma üretme şansımız varken bir önceki sezon parçalı giymişken neden parçalı forma siparişi verdik bilen yok. Beyaz formamızın yaka renginin en azından bordo olması için bir talepte veya girişimde bulunduk mu?

Gri forma konusunda kendimi çok beklentiye sokmuyorum şahsen. Onun yerine Nike'ın bize tarzımız olacak forma serisi tasarlamasını bekliyorum.

Uefa ligine kalınca taraftara özel forma çıkarırlar umarım.

Gri forma ile ilgili ironi olsun diye yukarıdaki çalışmayı yapıp espri yapmıştım; Yönetim hamsili forma açıklamasının yanlışlıkla olduğunu, aslında 'alabalıklı' forma yaptırdıklarını, forma tasarımının alabalığın pullarından esinlenerek tasarlandığını ve tanıtımının Uzungöl'de yapılacağını yazmıştım.

Boşverelim bence gri formayı falan, kendi rengimizde bize özel taraftar forması yapsınlar.

Yorum

• Yarın şehir dışında olacağım, başlık biraz rahat etsin.

Barkod programındaki sorun giderilmiş sanırım.
                                Çubuklu formamız yeniden satışta:

Satış sitesinin yeni yüzüyle hazır olduğu söyleniyor, bekliyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X