Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yenısahra ya gıtmeyın derım , yenı formalar persembe gelıcekmıs....
    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evea reklemı daha şık duruyordu. yada göz alışması diyelim. azamla türk telekom a da alışacağız sanırım.
      o kadar koyu zemin üzerine beyaz arkaplan ile türk telekom güzel olmadı. şunun bi çıkartabilsek oradaö

şuda var gs formaların arkasına bile reklam aldı ülker reklamı, bizimkiler yine çok güzel
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• bu ts club ın internet sayfasında çubuklu forma tükendi yazıyor. ankaradada tkenmişmidir.

birde bu göbekdeki sponsor değiştiği için geçen senenin formaları indirime girer mi dersiniz geçen yıl öyle olmuştu

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          surda bin defa yazildi ama yine tekrar edelim bakalim.turk telekom yazi fontunu tabiiki gormustur cunku kendileri yapiyor turk telekom yazisini kafasina gore klub mu oyle yapti saniyorsun,o yazi zaten turk telekomun kendi uyguladigi kurumsal fontu.bakiniz gs da aynisini kullaniyor.
          bunu ilk söyleyenlerden biri benim zaten. ben ne yazmışım sen ne yazıyorsun. iyi okuyun anlayın önce.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o kadar koyu zemin üzerine beyaz arkaplan ile türk telekom güzel olmadı. şunun bi çıkartabilsek oradaö

şuda var gs formaların arkasına bile reklam aldı ülker reklamı, bizimkiler yine çok güzel

ezikler o kadar mı düştü yakında şortlarına kalçalarına da reklam alırlar
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• bu da benim forma

bu da benim forma
              Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• ayrıca forma ve antrenman ürünlerinin reklamsız olanları olacak mı acaba? ben heyecanlanmaya başladım bunları görünce, hemen almam lazım.

Yorum

• 25# Alan Carlos Gomez da Costa
                  Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                  / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak zurjcas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence forma güzel olmuş yanlızca şu türk telekom yazısına bir çözüm bulsalar iyi olur ... başka bir yazı fontunda yazıla bilir bence ....
                    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Peeehhh !

Yorum

• Formalarimizi niye geri cektiler?
                        Tam alacaktim stok ta yok yaziyor.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Peeehhh !
                          pehlik bi durum yok antrenman tshirtleri hakkında. üst düzey avrupa takımları da bu modeli kullanacak. geçen yılki antrenman ürünlerimizi kullandıkları gibi.
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Ülker'den G.Saray'a 27 milyon dolar

Galatasaray Futbol Takımı, önümüzdeki dört sezon sırtında numaranın altında Ülker reklamı olan formayla sahaya çıkacak. hatta idmanlarda da Ülker reklamlı antrenman formaları giyilecek. Daha önce formanın kolunda yer alan Ülker bantları, önümüzdeki sezon yerini Avea'ya bırakacak. Formanın önünde Türk Telekom, sırtında da Ülker yazacak.

bizimkilerde böle bişi yapar diye korkuyorum hemen almam lazım formayı
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• 27 milyon versinler de nereye takarsa taksınlar reklamı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X