Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada bana ilginç gelen bi detay geçen yılki antrenman tshitümüzde nike fit yazısı formanın sol bel kısmında ve nakış işleme olarak bulunurken bu sezonki çubuklu formamızda reklamlarımız gibi baskı şeklinde ve sağ bel kısmında
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Fora61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar Ts Clapta çalışan arkadaşımdan bu akşam aldım habere göre Yeni çıkan formaları nike geri çekiyor acilen kolileyip gönderin demişler. sebebini sölemiyolar sadece formada bir hata oldunu sölüyolar. Bilginize.
      Yeni çıkan formalar derken, çubuklu, mavi ve turuncu mu? Yenilerin hepsi mi yani?
      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• U13 takımımız Ordu'da düzenlenen 2008 - 2009 Sezonu U13 Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakalarını birinci olarak tamamladı. Ekibimiz finalde Sivas Köy Hizmetleri'ni 3-0 mağlup etti.

Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni çıkan formalar derken, çubuklu, mavi ve turuncu mu? Yenilerin hepsi mi yani?
          aynen kardeşim.

Yorum

• inşallah tahmin ettiğim şeydir. türk telekom yetkilileri görmüştür o yazı fontunun ne kadar dandik durduğunu ve değiştirtmek istemiştir. o yüzden de geri çağırmışlardır formaları. olamaz mı?

Yorum

• İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              inşallah tahmin ettiğim şeydir. türk telekom yetkilileri görmüştür o yazı fontunun ne kadar dandik durduğunu ve değiştirtmek istemiştir. o yüzden de geri çağırmışlardır formaları. olamaz mı?
              surda bin defa yazildi ama yine tekrar edelim bakalim.turk telekom yazi fontunu tabiiki gormustur cunku kendileri yapiyor turk telekom yazisini kafasina gore klub mu oyle yapti saniyorsun,o yazi zaten turk telekomun kendi uyguladigi kurumsal fontu.bakiniz gs da aynisini kullaniyor.

Yorum

• Yorum

• Formanın kolu dediniz düzeltmişler işte.

Antreman formaları ile ilgili tüyo vermiştim aylar önce:

En son a f s tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 12:50.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• arkadaşlar bu nike kataloğunun direk linkini buraya atabilirmisin ben aradımda bulamadım bir türlü yardımcı olursanız çok sevinirim
                    Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Antrenman formaları çok hoşuma gitti ya almayı düşünüyorum
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Atakan heyecanlısın fakat, Türk Telekom logosunun nasıl olacağına Türk Telekom karar verdi ancak formaya uygulanması kulüp tarafından yapılıyor.
                        Logoyu kulüp değiştiremiyeceğine göre ne gibi bir sorun var.
                        Més Que Un Club

Yorum

• Antreman malzemelerimizin hepsi yeni arkadaşlar. Modellerin sadece bir sezon kullanılmadığını fark etmediniz mi hala?

Gayet şık olmuş, takıma yakışmış hepsi. Hayırlı olsun.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 13:02.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Fora61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar Ts Clapta çalışan arkadaşımdan bu akşam aldım habere göre Yeni çıkan formaları nike geri çekiyor acilen kolileyip gönderin demişler. sebebini sölemiyolar sadece formada bir hata oldunu sölüyolar. Bilginize.
                            Bu haberin doğruluğu nedir acaba.Biz formayı aldık ne olacak o zaman.

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              U13 takımımız Ordu'da düzenlenen 2008 - 2009 Sezonu U13 Türkiye Şampiyonası birinci kademe müsabakalarını birinci olarak tamamladı. Ekibimiz finalde Sivas Köy Hizmetleri'ni 3-0 mağlup etti.

yeni formalarin coraplarida böyle olsun
                              sortlar ayni güzel gözüküyo
                              [T][S]

Yorum

• Çoraplar Puma marka
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X