Fiyat olarak bu sort bizim formalarimizla esit degerde. 35Euro= 70TL
ayni kalitede ürün istyoruz ama ucuz olacak!! bir yol secmeliyiz.. ya kaliteli ve pahali olacak yada suanki gibi bence gayet kaliteli ve ucuz olacak.. bizim taraftarin cepleri pek dolu oldugu söylenemez... (kombine, ts club geliri, sms kampanyasi,...)
arkadaşlar biraz gerçekçi olalım biz bir a.madrid değiliz forma satışı anlamında diyorum yanlış anlaşılmalara yol açmayalımda sen 2 bin forma satıyosun adam 20 bin (rakamlar örnektir) tabiki adamlar onlarn formasına daha çok yatırım yapacak ... bze değil ... ayrıca ben nike ın bize uyarladığı formaları sevdim bu seneki cubukluda güzel sadece bize dandik gelmesinin nedeni türk telekom yazısından kaynaklanıyor o bassit olmuş bence
gs store a girin 35 € yada 35 TL ye adidas forma satıyorlar yemişim kalitesini yaa formamı forma adiadas mı adidas ????
Gs store magazasıyla yanyana çalıştıgım yer.Orda çalışanlarla baya yakın arkadaşlıgım var.35 tl ye forma satılmıyor.en ucuz formaları 49 lira.Oda aşırı derecede kalitesiz.
bu firma gerçekten bizimle dalga geçiyor şu kaliteye bir bak birde bizim formalara
bence nike bizimle dalga geçmiyor sen işini takip etmessen ve ya biz sizin katalogunuz inceledik ve şu modeller olsun gibi adamlara öneri yapmazsan onlarda baştan savma yaparlar dediğim gibi nike bir sürü takıma forma yapıyor istek olursa o doğrultulda hareket ediyor olmassa böyle oluyor işte ne çıkarsa hesabı beyaz forma ve çubuklu forma fena değil gerisi tranş renk hariç tabi bordo mavi tutkumuz bizim
1. kalite forma istiyoruz ama 1. kalite formaların fiyatları ortada. geçen sene bütün formalar 50 tl civarındayken en kaliteli formamız beyaz forma 85 liraydı. başkan bir kere ; adam eviine ekmek almıyor maça bilet alıyor demişti. birşey hakkında yorum yaparken herşeyi göz önüne alalım. forma 150euro olursa kim alıcak...
Yorum