Yeri değil ama Fatih Tekke'nin alınması için daha ne bekleniyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Uefa ligine kalalım hele, dünyanın daha çok dikkatini çekeceğimizden emin olabilirsiniz.
Düşünün Uefa liginde maç sonunda hoptek oynayan futbolcularımızla Yattara ve Alanzinho'yu, 61. dakika şovumuzu, maçtan önce taraftara fındık atmamızın haber değerini.
Ah bir de Fatih Tekke olsa takımın atacağı jenerik goller her hafta Eurospor'da kesin gösterilir.
Hiç uzak değil.
Yorum
-
Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Efsaneyi Burada Tartışıyoruz...En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.06.2009, 00:40.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
şu kampta ilk idman yapılsada idman malzemelerinide görsekEn son Akif Gür tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 17:51.
Yorum
-
arkadaşlar ben pek fazla bilgilerimi sizlerle paylaşmıyorum ama şunu söyleyeyim tarbzonda oturuyorum ve formaları ts clubta tektek inceledim.çubuklu forma nın kumaşı pek okadar iyi gelmedi bana,bordo rengi tam uygun ama mavi rengi, açık mavi değil biraz mat,yani umduğum gibi değil. en kaliteli kumaş ve kesim mavi formada kullanılmıştır.o mavi formanın mavisi,aslında çubukluda olacaktı çok daha iyi olurdu sanırım..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum