Aynı kalitede keşke Türkiye'de üretilse. Korsan Nike üretenlerle orijinalini bir mi tutalım şimdi. İnsanları yanıltmayalım lütfen. Zaten okuma araştırma geleneğimiz yok, olayı formalar Sakarya'da üretiliyormuş diye algılayacak çok. Yapmayın Allah aşkına.
Ben de işim gereği tişört yaptırıyorum yaptığım tasarımları en güzeli ile ürettirmesini biliyorum fakat mesele o değil ki.
Trabzonspor'un formasının taklitleri piyasada var. Fakat ne kumaş kalitesi, ne dikişi, ne rengi, ne de modeli tam tutmuyor. Haksız elde edilen kazançtan devletimizin ve Trabzonspor'un kaybı da cabası.
Trabzonspor'un ürün sponsoru Nike'tır ve bu sezon giyeceğim modeller bunlardır. Olayı neden Nike bizi adam yerine koymuyor moduna çekiyorsunuz çözemiyorum.
Ticari ürünler konusunda avrupa ve rakiplerimizin gerisindeyiz evet fakat bunu çözmenin yolu kahırlanmaktan, yanlış bilgilerden geçmiyor.
Lütfen yazdıklarımıza biraz daha özen gösterelim.
Bahsedilen sakaryadaki firma sahte nike üretiliyorsa ihbar edilebilir bence
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Hangi formalardan bahsediyorsun? Veya hangi modelin Sakarya'da üretildiğini öğrendin? Etiketinde mi yazıyor? Formayı almış gibi konuştun paylaşırsan seviniriz.
Nike'ın bize verdiği formalar Endonezya, Mısır ve Malezya'da üretilip geliyor bize.
Standartı, kalitesi belli olduktan sonra nerede üretildiğinin ne anlamı var ki?
Haklısın Gökhan da avrupadakiler tanıtım ve pazarla için belli bütçeler ayırıyor ve bu işin profesyonelleri ile çalışıyorlar. Uzun vadede yaptıkları bu yatırımların karşılığını fazlasıyla alıyorlar.
Kulübümüzün bu işin lansmanı, ürünlerin fotoğraf çekimi için bütçe ayırdığını ve işin uzmanı ekiplerle çalıştığına inanan var mı bu safyada? Aynı süreçten geçmediğimizi biliyor, aynı sonucu bekliyoruz.
Karton kutulardan, pembe fonlardan bugünlere gelmek bu yapı içinde büyük başarı. Resmi satış sitesine onlarca yeni ürün çıkmasına rağmen resmi ürün diye çakmak dışında bir ürün eklenmemişti. Çubuklu formayı satış sitesinde görünce hayret etmem o yüzden.
Formanın önünü arkasını, yakasını, dikişlerini ve detaylarını göstermek lazım, kumaş bilgileri hakkında bilgi vermek lazım, sırtında numara yazınca nasıl görünüyor, boş olunca nasıl göstermek lazım diye çok mailler attım.
Yeni sitede ürünleri üç boyutlu görebileceksiniz dedikleri için bekliyoruz hala. Yeni site yayına girene kadar eskisinde ürün satmanın -ne kadar kötü ve yetersiz olsa da- ne mahsuru olabilirdi ki.
Formamızı Haraketli olarak televizyonda serkanın üzerinde gördüm kesinlikle vücut üstündeki duruşu çok güzel burda resimden bakıp idam etmeye benzemiyor Kesinlikle şunu diyorum takım Avni akerin yeşil çimlerine bu forma ile çıksın bakalım kaç kişi daha almaya gidiyor formayı. Formamız çok güzel.
Ben şimdiden alıcam adaş benim çok hoşuma gitti forma.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
inşallah geçen sene forma arkasına kullanılan yazı fontu kulllanılmaz . nikee ammblemi yerine trabzonsporumuzun amblemi olur bence çok önemli bir detay
Ben gidip ellemeden üstüme giymeden forma almam arkadaş
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
yaa böyle ucuz görünen forma istemiyoruz forma dediğin insanaları beni beni al dedirttirecek tarzda olmalıı bunu yapmak icin türkiyedeki her konfeksiyon atölyesinde yapılır azcık özen olmasıı gerekmesi lazım formalarda bir barcelona aston villanın formalarına tuttuğunuzda insana al alabenini diye bağırır bizim bu formada birz ucuz bi forma olduğu için insanada bi antipati oluştutruyorr ben kesinlikle bu formayı almam 3 sene evvvleki formayı alrım tekrar bunu alamam sevgilellerrlee
Çubuklu formalar güzel de şu TT yazısını yaparken çok mu düşündüler acaba?
dostum dün mecidiyeköydeki mağzamıza gittim bende biraz şikayetçi oldum ama şöle bir bilgi verdiler . nike sadece formaları yapıyor ve yolluyor diğer arma ve reklam baskısı klüp yapıyormuş .. günahlarını almayalım boş yere
Yorum