Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Umut ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adidas standart kataloğundan örnekler; Bunlar sadece birkaçı...

Standartkatalog denilen ürünler.Büyük takımların birkaç seneönce giydiği formalar.En üstteki formayı 2006 Dünya kupasında İspanya giymişti.Sizin anlayacağınız katalog denilen şey 3 seneöncebüyük takımların giydiği formaları şimdi giymek.Bu formaları kim giyer Kayserispor,Sivasspor ve İkinci lig takımları.

Yorum

Hummel standart kataloğundan 2 model seçme örnek:

işte klasik hummel,omuzdan bileğe,kol boyu çizgili.danimarka giyiyordu düzünü bu formanın.
      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• geçen sene ve bu sene aynı 2 formayı giymek şaka gibi gerçekten
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Geçen yazdım ama kimse cevap vermedi... Ya da ben görmedim neyse...

Nike SADECE bize sponsor değil, Eskişehir parayla alıyor belki ama Ankaraspor ve İBB bu sayfaya göre sponsoru...

Yanlış olduğunu biri söylesin de ben de rahatlayayım...

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...orships#Europe

Geçen yazdım ama kimse cevap vermedi... Ya da ben görmedim neyse...

Nike SADECE bize sponsor değil, Eskişehir parayla alıyor belki ama Ankaraspor ve İBB bu sayfaya göre sponsoru...

Yanlış olduğunu biri söylesin de ben de rahatlayayım...

100 de 100 doğru. Nike'ın sponspor olduğu klüplerdir.
            TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

100 de 100 doğru. Nike'ın sponspor olduğu klüplerdir.
              Teşekkür ederim Umut, bu demektir ki kimse çıkıp Nike bir tek bize sponsor felan demesin, saygılar...

Yorum

• Hayret kimse yapıştırmamış:

Nike logosunun lacivert, bizimkinin ise siyah olduğunu dikkatli gözler fark ediyor.

Fontla ilgili de bir çok şey yazılacak bu mesajdan sonra. Font kunusu da bir tercih meselesi. Formalarda kullanılan yazı karakterleri de forma tasarımının bir parçası, Nike'ın forma modelleri için tercih ettiği font bu.

İlla değişsin diye bakmamak lazım olaya. Kurumsal ve sadece bize özel bir fontumuz olsun istiyorsak önce böyle bir niyet daha sonra bu konunun uzmanları tarafından profesyonel bir çalışma yapmak gerekiyor.

Güzel sanatlar eğitimi almış, üstelik font tasarlamış bir grafik tasarımcı olarak yorumum bizim fontumuzun İBBspor'un kullandığı fonttan çok daha güzel ve formamızla uyumlu olduğu.

Puma'nın kullandığı fontun dünyaca ünlü bir grafik tasarımcısına formalarda kullanılmak üzere özel tasarlatıldığını ilk ben paylaşmıştım.

Sade tasarımlar her zaman daha kalıcı olmuştur.

Nike yönetim ne istemişse onu göndermiş. Önümüze bakalım artık, çıkan formalarla ilgili yapacak bir şey yok bu satten sonra. Sadece bir şey var o da satın almak.

Bundan sonraki süreçlerin taraftarın beklentileri doğrultusunda gelişmesi için pozitif katkı sağlamaktan başka çözüm yok.

Laf değil, iş zamanı.

Başkalarının moralini bozarak kendini iyi hissetmeyi karakter haline getirenlere ise söyleyecek sözüm yok. Burada bir arada bulunduğumuz renkleri sevenlere ise söylenen mesaj çok bu sayfalarda.

İyi niyet ve samimiyetle, kalıcı çözümlere odaklanarak değerlendirmek lazım olayları, anlık tepkilerle değil.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• herseye varimda aston villa formasi cok harikaydi ya onlar niye kaldirildiki
                  KaNuNSuZ oFLu ™
                  aDiM aDiM SaMPiYoNLuGa.. TeK RaKiBiMiZ THY iDi oDa DüSTü...
                  (Düsen ucakda canini kaybedenleri saygiyla aniyorum)

Yorum

• [QUOTE=ucurum;2398119]http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...orships#Europe

Bu liste bence yanlis o yazilan tüm takimlara sponsor olmasi sacmalik.
                    O listeye göre Es Es ile ANtalyayi birak, almanyanin 3 liginde oyniyan takimina sponsor gözükiyor bilmiyorum ama tahmin edemiyorum.
                    Cünkü Union Berlin taraftar potansiyelide eppeyi düsük sonucda Berlinde Hertha BSC var.

Yani zaten Wikipedia olmasi her kafasina esenin orda degisiklik yapa bilmek yetkisinden dolayi öyle yazilmis olabilir.

Olsa kac yazar misal olarak herhalde onlara formalari parasiz veriyorlardi giyindiklerini bize ise para, herhalde her adam akilli is adami yada sirket TS mizin marka degeri ve taraftar potansiyeli onlari 100 e katliyacagini bilir ona göre hareket eder.

Yorum

• Hertha Berlin 2009 / 2010 sezonu formaları:

Dünya izliyor:

Yorum

• Formamız Güzel ya.

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Şapka da yeni.

Uefa ligine kalınca formamızın kollarına UEFA Lig arması gelecek ve büyük ihtimalle UEFA'nın belirlediği kurumsal fontu kullanacağız tıpkı şampiyonlar liginde olduğu gibi.

Yorum

• Formalarımızı beğendim, ancak tanıtım çok daha güzel olabilirdi.En azından TS Club formalarında olduğu gibi bir defile düzenlenebilirdi.

Yorum

• Ali Fuat Abi ürün hakkinda daha süprizler var mi ??? T-schirt vs vs
                              25# Alan Carlos Gomez da Costa
                              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ali Fuat Abi ürün hakkinda daha süprizler var mi ??? T-schirt vs vs
                                Burada görmediğiniz yeni tasarımlar var kulübün beğendiği. Üretim sürecindeler. Ayrıca sonbahar ve özellikle polar tarzı ürünler için çalışmalar başlamış durumda. Resmi satış sitesi yayına girebilseydi ürün çeşidinin ne kadar arttığını görebilecektik.

Bekliyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X