Ben şunu anlamıyorum ğs formasında da aynısı yazıyormuş yahu banane ğs den.İsterse barça da yazsın aynısı napalım kötü duruyor işte.Telekom a deseler logonu koy hayır mı diyecek sanki?
Çubuklu forma güzel görünüyor sadece...
iyi de ttnet diye gs de var....şekillli bir halde hemde..gökhan zan'ın imza töreninde onlarınki de bizim gibiyid.sonra bi yerde gördüm.gsnin formasının göğüs reklkamı ttnet.yazının üstünde bir çizgi geçiyor, güzel 1 şekilde.umarım bizimki de öyle olur.
Abisi illaki Ferhat'ı görmek istiyorsan al burdan bak. Daha bu yaşta feryad-ı figan, maşallah
Ceyhun ayakparmaklarini biraz kaldirsa karenin disinda kalacak ççç
formalar güzelde sanki gecen seneki aston villa benzeri formalarda olsaydi süper olurdu
Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.
bize aslinda 3 forma yeter diyoruz.. bu formalar arasindan kesinlikle turuncu forma cikarilmasi lazim.. bizimle hic alakasi yok... ts clubun turuncu formasinda en azindan bordo-mavi renkler vardi... diger 4 forma yeter hatta beyaz forma bile cikarilabilinir ama o zaman baska takim mavi forma giyerse alternativ kalmaz onun icin beyaz forma da kalsin ama turuncu forma koleksyondan cikarilmasi gerekiyor.
Çubuklu formamız güzel. Bir de altına beyaz şort+konç olursa tadından yenmez
işte bunu o örümcek kafalı şahıs düşünemiyor herkimse....
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum