Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben baştan beri adidas ın sponsor olmasını istiyordum inşallah gelecek sene iyiki nike olmuş derim

bide afs abi siteye aston villa tarzı formalar nezaman gelecek kaldırılmış bi bilgin varmı?
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• demek çok satıyor adamlar yetiştiremiyorlar.
      -efendim talep çok yetiştiremiyoruz malum ürünller ithal(malum kişi)
      ......mutedil dalgalı..
      fırtına ihtilal efsane

Yorum

• açıkçası ben forma dizaynını beğenmedim hele bir tane var aston villa forması gibi bize yakışmıyor bize orjinal sadece bize ait taklitten uzak formalar gerekiyor. sezon başında bazı arkadaşların tasarımları çok hoşuma gitmişti onlardan biri olabilir bence bu konuda taraftara danışabilir sonuçta hedef kitle taraftar artık müşteri odaklı davranmalı kulüp
        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi telefonla aldığım bilgiyi paylaşayım isterseniz:
          Parçalı forma diye bahsi geçen tahmin ettiğim gibi şu an giydiğimiz gövdesi bordo kolları mavi formalar.

Ali Fuat abi peki aynı forma ise resmi siteden açıklama yapıp 4 gözle forma bekleyen taraftarı niye heyecanlandırıp hayal kırıklığına uğratıyorlar.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ali Fuat Abi, bu sezonu tek formayla bitireceğiz anlaşılan...Çubuklu konusunda ise büyük hayal kırıklığı yaşıyorum...hani sezonun ikinci yarısına yetişecekti...
            Ben de forma konusunda hayal kirikligi yasayanlardanim.
            Parcali formalarin tutulacagina inanmiyorum.
            Cubuklu formalar devre arasina dediler,simdi ise sezon sonuna attilar.
            Acikcasi bu konuda nike in yetersiz kaldigini düsünüyorum.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• TS CLUP ürünlerini türkiye genelinde satması için klübümüz bi firmayla antlaşma yapmış konuyla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar??
              TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
              Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Kulübümüzün lisanslı ürünleri olan TS Club markası bundan böyle tüm Türkiye’de taraftarlarımıza ulaşacak.

Buna göre İnterspor firmasıyla yaptığımız anlaşma gereğince ürünlerimiz bu firmanın ülkemizde bulunan mağazalarında satışa sunulacak. Taraftarlarımız artık bundan böyle İstanbul,Ankara, Adana , Antalya,Aydın, Artvin,Bursa ,Çanakkale , Denizli, Diyarbakır , Erzurum , Giresun , İzmir , Konya , Mersin, Rize, Samsun, Sivas , Tekirdağ ve Van’da da TS Club ürünlerinden satın alabilecekler.

Tamam arkadaşlar haberi buldum ama baya eskimiş bi habermiş ben baya geride kalmışım....
                TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
                Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Illaki çubuklu formaya ihtiyaç yok bizim klasiğimiz şu an giydiğimiz parçalı forma bence de bu formayı her yıl güncellemeli küçük makyajlar yaparak giymeliyiz

Yorum

• ben mancherter utd. tipi forma da olabilir görüşündeyim. üstte sade bordo forma altta sade beyaz şort ..
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Bunlar geçen senenin eşofmanları armaları daha canlı gibime geldi göze batıyo şimdikiler ise sönük bunun nedeni nedir? (konuyla alakası yok sanırımda merak ettim )

Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• daha sitede birsey yok... cubuklu forma gelse ne olur gelemse ne olur

Yorum

• geçen sene aldığım formayla idare ediyorum,yarısı bordo yarısı mavi olan forma var bende.bende ligin 2.yarısında çıkacak olan çizgili formayı bekliyorum.bizim ruhumuzu en iyi o forma yansıtıyor
                          ne mutlu türküm diyene

Yorum

• parçalı forma deyince akla bu gelir.bu sezon başından beri giydiğimiz formayı yeni bir icat gibi aralık ayında çıkacak demekte ne demek ?
                            En son innocence tarafından düzenlendi; 21.11.2008, 16:29.
                            Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                            Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak D.M.G FatihK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunlar geçen senenin eşofmanları armaları daha canlı gibime geldi göze batıyo şimdikiler ise sönük bunun nedeni nedir? (konuyla alakası yok sanırımda merak ettim )
                              Bu seneki formaların armaları nakış değil ve sarı olan bölümler bu sene turuncu . Bundan kaynaklanıyor .

Yorum

• Capitol'deki İntertspor'da yeni sezon formalarımızdan mavi ve gövdesi bordo kolları mavi olanlar var. ( Uzun kollular aralıktaki partiyle birlikte gelecek sanırım )

Bir detay: mavi formamız Mısır'da, bordo kolları mavi formamız Tayvan'da üretilmiş.

Yeni çubuklu formalarımız Barcelona'nın forma kalitesinden aşağı olmayacak zira yönetimde taraftar gibi Kappa kumaşı kadar kaliteli formalar istiyor.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X