Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Umut ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlık altında 31-07-2008, 18:57 tarihinde attığım mesaj.En son Burçak tarafından düzenlendi; 25.06.2009, 12:05. Sebep: Aynı Sayfada uzun alıntı yapmayalım arkadaşlar.
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ afs
....Yönetim bunu uygun görmüş, buna karar vermiş. Bunun nedeni ekonomik olabilir veya şartlar bunu gerektirmiştir. Nedir bu telaş?...
diye yazmissin. bence arma konusunda ekonomik davranilmaz. beni hala cok üzen armalarimizin düzgün kullanilmamasidir
buna mutlaka bir cözüm bulunmalidir
arma bir kimliktir.
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu altda gösterdin Forma degil T-shirt oluyor, ama senin ne demek istedini anliyorum ben ve hakklisin Kumas kalitesinde, bizim formanin kumasi cok kötüTRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de üzülüyorum ama ne yapayım?
Bu konuda benim kadar çaba sarfeden mail atan yoktur heralde.
Bir aksaklık olunca bana neden bakıyorsunuz? Burada yazan herkes gibi basit bir Trabzonspor taraftarı ve üyesi olduğumu söylüyorum hep.
Birbirimize söylemek çözüm değil işin sorumlusu ve yetkililerini uyarmak onlara bildirmek lazım. Kaş yapayım derken göz çıkararak değil tabii.
eminim onlarda biliyordur yanlislari dogrulari ama neden müdahale etmiyorlar anlamiyorum.
sözüm burda ne seni ne de baskasini elestirmek degildir. burda yanlisi ve dogrulari ayirt etmeye calisiyoruz. tabiki hepimiz ts miz icin en guzelini istiyoruz.
zaten bu armalar konusunda kulübe mail atacagimda
Yorum
-
bardağın dolu tarafını görmeye çalışsak da bu oldukça zor olacak çünkü... yönetimin forma işini ciddiye almadığı belli...hem forma tasarımlarındaki seçimler, hem arma, hem pazarlama vs...bu iş böyle olmaz!!sonunda klüp zarar eder!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Az evvel çubuklu formamızdan aldım. Forma kalitesi eskilerden daha iyi ama beklentilerden de düşük. (çok şey istiyoruz ondandır) Kendime en uygun bedeni almama rağmen göbek ve kol kısımları yeterince rahatsız ediciYinede klübe katkı için aldığımdan pişman değilim.
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Umut ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehirspor'un forması da 75 TL. Hatta 07-08 bank asya da iken de 75 TL idi.
Demekki gerçekten de aynı forma.
Ama işin şu tarafını düşünelim. Bazılarımızın göklere çıkardığı Puma da bize ikinci sınıf muamelesi yapmadı mı? Hatırlayalım Puma zamanını, aynı anda Beşiktaş'a da forma üretiyordu ve iki takımın formaları arasındaki farkı sokaktaki yolda geçen herhangi biri bile söyleyebilirdi. 1 mm yakından fotoğraf çekmeye gerek de yoktu.
Bizim formalar ile o zamanlar Puma'nın sponsor olduğu Elazığspor'un (çok net hatırlıyorum, bizim eski oyuncu Da Silva'da Elazığ'da oynunyordu hatta o sıralar) formaları tıpatıp aynıydı. Ama Beşiktaş'ın forması hepsinden farklıydı ve Lazio ile aynı kalitedeydi.
Yani iş eleştirmekse, markaya takılı kalmadan yapılan tüm yanlışlar eleştirilmeli. Marka savunuculuğu yapmasın kimse, övülen tüm markaları daha önce zaten test ettik ve hemen hiçbirisi elle tutulur bir tavır sergilemedi bize karşı.
Ayrıca hayran olunan TS Club çubuklu formasının, bu Nike'ın yaptığı formadan artısı nedir acaba? Bu formayı daha önce Eskişehir giymiş olmasaydı, yine aynı tepkiler gösterilecek miydi?
Dün bir arkadaşımız çok güzel bir atasözü söylemişti burada, o sözle yazımı bitiriyorum.
Öpmeye niyeti yok, yanağın nerde diye soruyor...Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
a f s hocam, yazdıklarının hepsi kelimesi kelimesine doğru. herkes senin çabalarını biliyor ve takdir ediyordur, buna şüphe yok. sen olmasan anladığım kadarıyla yazlık ürünlerdeki çeşitlilik sağlanamayacaktı. ve belki biraz daha ısrar etsek, daha fazla mail atsak veya toplanıp kulübe gidilse amblemimiz de istediğimiz gibi olacaktı.
ama biliyoruz ki doğrusu bu değil, bu işler taraftarın baskısı ile olmamalı. bu işin başındaki insanlar işinin ehli olmalı, biz söylemeden bizim ne istediğimizi bilmeli ki hem taraftar memnun olsun hem kulübe ciddi olarak girdi sağlasın. işin iç yüzünü bilmesek de; herkes inanıyor, bu işlerin başında siz olsaydınız daha az sorunla karşılaşacağımıza ve daha iyi hizmet alabileceğimize. söylemek istediğim şu ki; istenirse daha iyisi yapılabilir.
bilesin ki arkandayız. her ne kadar Tsclub yönetimi değişmeden işlerin rayına gireceğine inanmasam da, elimizden gelen desteği vereceğiz. şimdi bize düşen; formalarımızı almak formalarımızı beğenmeyen arkadaşlarımız için de en azından yazlık ürünlerden edinmek. anladığım kadarıyla yakın zamanda herkes için bir ürün Tsclub'da bulunacak.
a f s hocam teşekkürler tekrar katkıların için.En son zurjcas tarafından düzenlendi; 25.06.2009, 13:30.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonur kardeşim bende formaları beğendim. on alafım yok. bence reklam bile harika görünüyo formada ( çubuklu için konuşuyorum)ancak burda ki sorunlardan bir taneside biz bu formayı neden geçen sene giymedik antalya kocaeli vs. giyinirken biz neden giyinmedik. bu arada alıntında da söylediğin doğru değil. porto ve intere yapılan forma farklı bize yapılan forma farklı ( bence onlarınki daha güzel) hatta mencıstırın geçen seneki forması apayrıBundan daha doğal bir şey olabilir mi ? kreasyonları aynı genelde Nike'ın marka bütünlüğü yaratmaya çalışıyor. İlk zamanlarında bütün milli takımlara aynı formaları vermişti bilen bilir.
Sponsor olarak bu takımda varsa Nike, bu durum Trabzon için başarıdır. Bizim anlamak istemediğimiz bu.
Geçen sene çok yaygara yapıldıbu sene biraz daha az
Geçen sene ben tarafsız akldım gittim aldım formayı baktım şahane ! kumaş on numara ! Puma'nın naylonuyla alakası yok. Bunu alan herkes gördü ve sustu. Şimdide öyle olacak. Sonuç olarak sponsor stratejik davranıyor. Bu formaların bir maliyeti var onlara hatırlatmak lazım
Bence formalar güzel.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma kimliktir doğru ama yapılan iş de konfeksiyon işidir, demek ki ya beceremediler ya da armanın kumaşı ve tasarımından dolayı şişkinlik oldu ...ben kendi işimden örnek vermek istiyorum, biz de konfeksiyon işi yapıyoruz ve sürekli armaların ürünlerde en önemli yer olduğunu söylüyoruz ama işi biz yapmıyoruz. biz şefe tarif ediyoruz, o da işçiye... eğer işçi kaytarmaz, titiz ve dikkatli çalışırsa istenilen oluyor ne yazık ki bu da çok nadir oluyor
belki bizde öyle bisey bile yoktur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum