Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

reklami böyle olsaydi süper olurdu ya !!!!!belki de olur ???
    TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Formalar beni ne kadar tatmin etmesede, parçalı formalarda ilk çıktığı zaman böyle tepki görmüştü ama alıp giyindikten sonra bakış açısı daha farklı oluyor buda öyle olacaktır umarım.
      bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• uzun kollusuda aynı gunmu satısa cıkacak.................
        İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
        Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gecen sezonki formalarada bu forumda herkes kötü diye yaziyordu. Ben parcali ve beyaz olanini aldim, daha dogrusu aldirdim. Formalar gayet güzel. Üniversitede, carsida, hali sahada, iste, yani heryerde giydim ve gayet güzelde kritikler duydum. Buraya arkadaslar yaziyor, TS Club, Puma veya Kappa formalari cok daha iyiydidi diye. Arkadaslar her markanin bende formasi var ve bu sekil yazan arkadaslarin hicbirine katilmiyorum. Daha kalitelisini isteyen arkadaslarida anliyorum, ama burda bunun simdilik neden gerceklesmedigini bir kac kere yazilmis zaten. Ali Fuat abiye katiliyorum, nasil sampiyonluga giden yol bir sürecse (gerci o süreci baltaladik ama neyse), markalasmamizda bir sürece baglidir. Yillarca taslasmis yapiyi, bugünden yarina düzeltmek cok zor. Sonuc: Her olayda oldugu gibi burdada abartiyoruz, siyah ve beyaza bölüyoruz. Ama yasadigimiz dünya siyah-beyaz degil, renklidir. Bunu bir türlü bilincimize yerlestiremiyoruz. Forma icin söyleyecegim -> Ben Türkiyeye gelemiyorum, ama kesin birisine aldiririm!
          "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak lazchicko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            reklami böyle olsaydi süper olurdu ya !!!!!belki de olur ???
            Formalar satisa cikti Degistirmezler artik
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Sadece 2 milyon forma satan takımların güzel forması olur, çok haklısınız. Kimlerdi onlar, Barca ve ... ?

Zaten Kappa bize güzel forma yaparken 2 milyon satıyorduk ne olduysa 50 bine düşünce oldu.
              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formalar beni ne kadar tatmin etmesede, parçalı formalarda ilk çıktığı zaman böyle tepki görmüştü ama alıp giyindikten sonra bakış açısı daha farklı oluyor buda öyle olacaktır umarım.

benide tatmin etmiyor ama sırf satışlar düşmesin ve artan satışlarımızdan dolayı nike'ın bize de özel muamele yapması için çok pahalı da gelse istemesemde kalitesizde olsa obez armalara sahipde olsa bi nike forma alacağım bunun yanında birkaç tshirt ve tsclubın kendi çubuklusundan almayı düşünüyorum
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bizim en büyük problemimiz biz Kendimisiz cunku biz herseyi herkezten daha iyi bilioz mantigiyla cikioruz ya yolla bikerede sus otur tessekür etmeyi bil isyan etme yikma onuda mi yapamiosun ozm düzgün elestir yapici elestir yok nikle hemen sözlesmeyi fes edelim diye yapici olunmaz burda ali fuat abi sayfaalrca diyo cözümün parcasi olun diye ama bizler cözümün degil faciyanin bir parcasi olior önceden ts_club larimizda ürün olmasdi sagolsun emegi gecenlerden afs abi olsun ve diyer ugrasan renkdaslardan simdi boy boy t-schirt lerimiz var daha da cikacak diyo ali fuat abi biz hala kendi kafamiza göre konusioruz kendimizi Barcelona olarak görüyoruz ondan sonra Barcelona gibi muamele olmadi mi aglioruz
                  25# Alan Carlos Gomez da Costa
                  Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                  / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadece 2 milyon forma satan takımların güzel forması olur, çok haklısınız. Kimlerdi onlar, Barca ve ... ?

Zaten Kappa bize güzel forma yaparken 2 milyon satıyorduk ne olduysa 50 bine düşünce oldu.

sanayi ortamını bilen bilir , bi ürünü üretmek için kurulan kalıbın maliyeti , belkide üretilecek olan ürünün toplam maliyetinden daha fazladır. bu yüzden belli miktarı aşmayan taleplere yeni kalıp yapılmaz yeni tezgah yeni tasarım uygulanmaz. nike 'ın 55.000 satış için özel bi üretim yapacağını düşünmüyorum. gerçi 2 milyon satmayıda beklemiyorum. neticede 1 milyonluk bir şehir , ve kendini en büyük şehir takımı ilan eden ( ve öyle de olan ) bir takım 55.000 forma satışını geçemiyorsa yapmasınlar da zaten
                    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadece 2 milyon forma satan takımların güzel forması olur, çok haklısınız. Kimlerdi onlar, Barca ve ... ?

ohaaa

cok ucmussun abi...

Bencede Formalar biraz basit, ama o renkler yetiyor. Hele bir Lansmani yapilsin, daha'da güzel olicak.
                      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Barcelona gibi kurumsal olamıyoruz ama bize Barcelona gibi muamele edilmesini istiyoruz. Karton kutu üzerinde çekilen fotoğraflardan pembe fonlu forma tanıtımlarından bugünlere geldik.

Yeterli midir? Elbette değildir, neler olabileceğini benim kadar ifade eden yoktur bu sayfalarda, lakin kendi gerçeklerimizde budur ne yapalım.
                        arkada kalmasin
                        25# Alan Carlos Gomez da Costa
                        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• Fener demi 2 milyon satiyor ? Onlarda her sene özel forma aliyor adidastan ?
                          Sanirim bu is kulüpte bitiyor paran varsa yaptirabiliyorsun yoksa herkesin giydigini giyiyorsun .

Yorum

• renkdaşlar konu ile ilgisi yok ama profilodaki ts club pazar günü açık mı hemen cevap almak için buraya yazıyorum yoksa ts club bölümüne yazacaktım ama kimse yok şuan orda
                            KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sanayi ortamını bilen bilir , bi ürünü üretmek için kurulan kalıbın maliyeti , belkide üretilecek olan ürünün toplam maliyetinden daha fazladır. bu yüzden belli miktarı aşmayan taleplere yeni kalıp yapılmaz yeni tezgah yeni tasarım uygulanmaz. nike 'ın 55.000 satış için özel bi üretim yapacağını düşünmüyorum. gerçi 2 milyon satmayıda beklemiyorum. neticede 1 milyonluk bir şehir , ve kendini en büyük şehir takımı ilan eden ( ve öyle de olan ) bir takım 55.000 forma satışını geçemiyorsa yapmasınlar da zaten
                              Beni yanlış anlamışsın, bize özel birşeyden bahsetmedim ben. Var olan kreasyonlardan küçük takımlar içinde olanlar için değil diğerlerinden seçilebilirdi. Özel özel olsun diye tutturduğum yok, mesajımda da özel yazmadım, güzel yazdım. Tepkim çubuklu formadan çok diğer formalara.

Demek istediğim şu, bazılarına hakim olan düşünce yanlış. Dünyada 2 milyon forma satan 1 tane takım var. Adidas, Kappa bize güzel formalar yaparken 2 milyon satmıyorduk. Yani takımın sahaya iyi formayla çıkması için dünyanın en çok forma satan takımı olmamıza gerek yok !
                              En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 19:54. Sebep: Yazım yanlışı düzeltildi.
                              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Nike'den ayrıcalık beklemiyoruz. Ancak bu formalar gerçekten çok traş. Puma'nın beğenmediğimiz formalarından bile daha kötü. Barcelona değiliz tabiki ancak Eskişehirspor da değiliz kusura bakmasınlar. Böyle formalarla iyi bir satış ivmesi yakalayamazsın tabi. Kappa formaları hatırlayın kapış kapış gidiyordu. Bu işler bu kadar zor olmasa gerek.

Eleştirimizi yapacaz evet ancak formalarımızı da alacaz.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X