Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yav millet çubuklu formalar geldimi ts clublara

bide ne kadar fiyatı yazın şunu bi size zahmet

Yorum

• İlk olarak Umut ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim formanın modelindeki forma 10 Paund.O da yaklaşık 28 Lira gibi birşey yapıyor.Bizde satılan fiyat ise 33 Paund gibi birşey yapıyor.Bu kadar fark yamuk duran amblem için..

Yorum

• İlk baştaki algılamalar formalarımız hakkında birden fazla olumsuzluğu vurguluyor.

Hele doğru düzgün bir tanıtımı yapılsın, hele doğru açılardan doğru fotoğraflar çekilsin o zaman da bir değerlendirme yapabiliriz.

Bunun yanında formanın yaka kısmında Trabzonspor yazması benim açımdan çok önemli bir gelişme.

Yorum

• buyrun size nike'in Barcelonaya yaptigi özel cubuklu forma...

bizim kisi bize özel forma degil....

bence bu forma alinmaz.......her bordo mavi olan seylere bara verilmez......

nerde bizim özel formamiz.....nerde bizim hamsi renkli formamiz....onudami bir yil bekleyecegiz..........

En son 61_ts tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 18:58.

Yorum

• İndirimde 45 liraya satılan yazlık tişörtün üstelik kış sezonunda üzerinde Trabzonspor logosu var diye 75 liraya satılması benim gibi bir çok taraftarı rahatsız etmiştir.

Tespitlerinde haklısın Umut Öztürk. Umarım anlatmak istediklerimi doğru ifade edebiliyorumdur. "Aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar" diye dünyadan yığınla örnek paylaştım bu sayfalarda. Mesajım doğru yerlere gitmiştir umarım.

Meselenin özünü kaçırmadan ve kendi gerçeklerimizi ıskalamadan olayları değerlendirmek lazım. Werder Bremen Nike ile görüşürken bize göre çok daha önde olan marka değeri ile ve bu işlerdeki tecrübesi ile konuşuyor ve kimbilir bugünki sonuçları almak için ta ne zamandan beri çaba sarfediyor ve çok daha önemlisi karşısında Nike Avrupa var, biz de ise Nike Türkiye.

Nike Türkiye milli takım dışında büyük bir futbol kulübüne sponsor olmamış taraftar nedir ne ister tam bilmediği ortada. Bizden önce hangi ürünü bir sezonda 55 bin satmış sormak lazım. Duyumlarımız artık bizi fazlasıyla ciddiye aldıkları ve markalarına yaraşır hamleler yapmak istedikleri.

Sponsorluk olayı iki taraflı bir olay. Ticari olarak karlılık, hedef kitlenizin ekonomik durumunun dışında olayı 'estetik pazarlama' disiplinler için sunma zorunluluğunuz var. Biz bize düşeni ne kadar yaptık ne için kime kızmalıyız o ince çizgiyi doğru seçmek lazım. Bilgi eksiklikleri, yanlış yorumlara neden oluyor.

Biz kendimizi doğru ifade edip, ne istediğimizi bilerek, marka değerimizi artırıcı tercih ve davranışlarda bulunmazsak, sonuç tahmin edenler için hiç şaşırtıcı değil.

Forma ve ürünlerin çıkış tarihlerinin yetişmesi başarı. Yaz sezonuna bu kadar çeşitle girmek son yıllarda görmediğimiz bir olay. Yarın yeni sezon idman ürünlerini de göreceğiz. Formayı en beğenmedim diyenlerin bile Trabzonsporlu futbolcularla o formaları görünce nasıl duygusallaşıp sevdiğini de biliyoruz.

Sevgimizin, ilgimizin Trabzonspor formasına ve onun taşıdığı değerlere olduğunu unutmayalım.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kısmen beyaz forma dışında, geçen seneki formalar hiç hoşuma gitmemişti ve bu nedenle uzun yıllar sonra ilk defa bir sezonu forma almadan kapatmıştım. Ancak yeni çıkan çizgili forma genel anlamda hoşuma gitti diyebilirim. Yarın alacağım bir tane ancak yine de tek öğrenmek istediğim bu Türk telekom yazısının tipinde daha sonra değişim olur mu ? Genelde büyük puntolardan şikayet ederdik, şimdi de yazı tipinde kısmen bir sorun var gibi.
              . .
              . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
              . .

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güzel paylaşım sağol. Görüşlerine de katılıyorum ve sadece mearktan seviyesi düşük klüplerin güzel tasarımlı Nike formalarını çok görmek isterim...

Buradan herşeye ulaşabilirsiniz. Ama tek tek resim isterseniz birazdan birkaç klüpten örneklendirme yaparım.
                TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim formanın modelindeki forma 10 Paund.O da yaklaşık 28 Lira gibi birşey yapıyor.Bizde satılan fiyat ise 33 Paund gibi birşey yapıyor.Bu kadar fark yamuk duran amblem için..
                  aynen öyle

yanarım yanarım da bi ona yanarım

iki yıkamada çıkan amblem iiçn o kadar para verecez
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bende begendim cubuklu formamizi. Sade ve sik olmuslar.

Bazi arkadaslar ne bekliyor? Nike bize özel bir forma mi yapacak? Trabzonspor nekadar forma satiyorda bize özel bir tasarrim yapsin.

ManU, Barca vs. vs. dünyanin dört kösesinde kac milyon forma sattigina bakin ve bizim sattigimiz formalara bakin.

Kendimizi kandirmayalim.
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bakın arkadaşlar.Diyorsunuz ki neden bizi eskişehirle antalyayla kıyaslıyorlar diye.Nedenini yazayım:

-Sen son 10 senedir Şampiyonlar Ligi ön elemesi ve UEFA Kupası ön elemesinden ileri gidebildin mi?
                      -Sen en son ne zaman şampiyon oldun?

Bu soruları kendinize bir sorun.Ondan sonra da İnter , Porto ve Celtic le kıyaslayın kendinizi.

2. olarak simetri diyen arkadaşlarımız var.Bizim formamızla İnter in formasına baktım.Her iki formada da Nike simgesi aynı yerde duruyor.İnter in arması tam Nike simgesinin karşısında.Ama bizimkisi değil.Bizim armamızı Nike yapıştırmıyor klüp yapıştırıyor.

Ve son olarak bu stilde tek Bordo Mavi forma bizde diye biliyorum.
                      En son Uğur GEMİCİOĞLU tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 19:00.
                      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Bir kere formanın kolları yine eskisi gibi.Çok bol.

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bende begendim cubuklu formamizi. Sade ve sik olmuslar.

Bazi arkadaslar ne bekliyor? Nike bize özel bir forma mi yapacak? Trabzonspor nekadar forma satiyorda bize özel bir tasarrim yapsin.

ManU, Barca vs. vs. dünyanin dört kösesinde kac milyon forma sattigina bakin ve bizim sattigimiz formalara bakin.

Kendimizi kandirmayalim.
                          benm formayla bii problemim yok formanın kollarında ki ülker yazıları daha düzgün olabilirdi
                          ve arma daha kaliteil yapılabilirdi
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yav millet çubuklu formalar geldimi ts clublara

bide ne kadar fiyatı yazın şunu bi size zahmet
                            millet yok mu bilen

Yorum

• Arkadaşlar şimdi koyduğum şu resimi biraz inceleyelim işaretlediğim yerlerdeki renk farklılıgı nedir?Yani logoda ki maviyse bizim mavimiz diğer maviyle neden aynı değil.Formadaki maviyse bizim mavimiz logoda neden farklı bir mavi var.Bana kimse forma konusunda Nike firmasıyla seneyede çalışalım demesin.Bu kadar da olmaz hiç özenmemişler.
                              Resime bakın;

Yorum

• facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X