Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz formaların yakası bordo olucak denildi, değişmemiş, yanlış istihbarat...
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nike kulüp kendisinden ne talep etmişse onu gönderiyor sonuçta.
      Nike'ın 2009 / 2010 sezonu için belirlediği çubuklu forma modeli bu.

Sıfırdan yepyeni bir model neden yapılmadı sorusu ayrı ve bu işin sorumlusu Trabzonspor yöneticisine sorulmalı.

Barcelona'nın bu sezon parasını peşin verip kulüp olarak Nike'tan aldığı forma sayısı adet olarak tam 2 milyon. Barça gibi avrupanın marka takımları sponsorları ile uzun yıllar çalıştıkları için belli yerlere gelebilmişler bizim gibi sürekli yıkarak değil.

Nike milli takımımıza bile 3 sezon üstüne özel forma yaptı. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, yıkmak bize birşey kazandırmayacak.

Çözüm üretmenin yolu aşağılamak, küfür etmek, lanet okumak değil bu tür yaklaşımların kimseye faydası yok.

Daha önce bu tarihlerde ne forma çıkmıştı ne de bu kadar çeşit ürün.

Bu formanın karşımıza çıkacağını aylar önce biliyorduk neden şaşırıyoruz. ( tasarım yapıldığı tarihte sponsor olayı netleşmemişti )

Sebat'ta bizimle yanı modeli giymişti ne var bunda. Dünya üzerinde aynı modeli giyiyor olmak bir takımı yüceltmez veya aşağılamaz.

Werder Bremen yeni sezon Nike ile anlaştı eminim yepyeni ve özel formalar giyecektir. Buraya dikkat: kimbilir böyle bir çalışma için ne kadar önceden görüşmeler ve çalışmalara başlamışlardır. Bize marka ve büyük muamelesi yapılmasını istiyoruz fakat büyük ve marka gibi kurumsal tavırlar sergilemiyorsak sonuçların böyle olması normal değil mi?

Biz her şeyi istiyoruz, hemen istiyoruz.

İşin ekonomik boyutunu bilmiyoruz, aradaki konuşulanları bilmiyoruz, yok yere birbirimizi kırıyoruz. Ortada bunca güzellik varken.
      Nike'ın kendi çizgisinden taviz vermemesi kendi adına ne kadar tutarlı ve prensipli çalıştığının bir göstergesi o yüzden her sayfaya Eskişehirspor forması yapıştırmayı bırakın artık.

Modelim bu diyor adamlar ve ona göre üretiyorlar, bunun neresi size garip geliyor?

Bakmakla görmek farklı şeyler.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak kimyager tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        almazsan alma kardeŞİm bİz aliriz.bİz sevİyoruz trabzonsporumuzu...karŞiliksiz....umarim bİ yerde hala nİye Şu topÇuyu almadik gİbİ laflar etmezsİn...
        Biz sevmioormuyuz almayan sevmioormu ? Sacma sacma postlar atma senin gibiler yüzünden işte düzgün Forma üretilmioor ikinci sınıf formaları giyicek Bir takım deiLiz Büyük camiaya büyük Forma yakışır...akLında OLsun..

Yorum

• celtıc le kendımızı neden bır tutuyoruz analamadım avrupada son yıllarda ne basarımız var
          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Simetriye ve kaliteye bakarmısınız .
            Boşuna uğraşma kardeşim bu sayfalarda defalarca uğraştık anlatmaya çalıştık anlayan olmadı ... Nato kafa nato mermer ...

Sabır Allah sabır ağızda sakız misali söyleyip duruyor millet . Formanın sabrımı olur yahu yaparsın olur bu kadar mı zor tekstilde dünya devleriyle yarışan , kumaş kalitesinde en önlerde yer alan Türkiye'nin en büyük takımlarından birine yapılan formaya bakın içime sindiremiyorum ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Arkadaşalr formamıza gittim baktım elledim .. gayet hoş kimse bakmadan beğenmedim demesin.bence 2 3 maç giyilsin en güzrel çubuklu formamız bile diyebilirsiniz...Amaaaaaaa

1)bu formanın geçen sene çıkarılmaması büyük bir yanlışlık. eskişehirin giydiği formaları bu sene giyniyoruz. kimse kalkıp buna itiraz etmesin.

2) Bu forma intere yada portoya yada diğer yıldız takımlara yapılan çubuklu değil. iki forma arasında dağlar kadar fark var. en basiti iki formayı yan yana koyun kesimleri farklı. bu dediğim takımın formalarının arka tarafları aşağıya doğru baya sarkık. burdan gösteremem size gidip ykm sportda yada intersportlarda ki bu takımların formalarına bakın anlayacaksınız. ki mallarıda farklı. ikisinede nike fit yazabilir, ancak nike fitin kendi arasında da farklı kalitelere ayrıldığını düşünüyorum.

3) Nike burda bu kadar tepki gösterilmesinin tek nedeni de, geçen sene sadece bize olan !!!! ( geçen sene süper ligde nike giyinen diğer kulupte olmayan) kolları mavi gövdesi bordo formayı çıkartmayıp, geçen sene bizde olmayan ve geçen sene bu nike giyinen takımların hepsinde olan çubuklu formayı bize kasmasıdır.

sonuç olarak, benim görüşüm Nike geçen sene bize gösterdiği orjinalliği bu sene göstermemiştir. en azından geçen sene farklı formamız vardı bu sene yok!!!!! yani burda yazılan 15000 e yakın mesajın nike gözünde hiç bir anlamı yok. boşuna reklam yaptığımıza inanıyorum.çünkü bir şey bir yerde ne kadar çok konuşulursa o ürünü satın alma eğilimi o kadar fazladır. bu yüzden bu durum sadece nike yaramıştır..

dipnot: sorunlarımı yukarda dile getirdim. bunların dışında formamız harika bence.

Yorum

Nike'ın kendi çizgisinden taviz vermemesi kendi adına ne kadar tutarlı ve prensipli çalıştığının bir göstergesi o yüzden her sayfaya Eskişehirspor forması yapıştırmayı bırakın artık.

Modelim bu diyor adamlar ve ona göre üretiyorlar, bunun neresi size garip geliyor?

Bunun dışında farklı bir model gelecek mi?
                Bordomavi.net

Yorum

Nike kulüp kendisinden ne talep etmişse onu gönderiyor sonuçta.
                  Nike'ın 2009 / 2010 sezonu için belirlediği çubuklu forma modeli bu.

Sıfırdan yepyeni bir model neden yapılmadı sorusu ayrı ve bu işin sorumlusu Trabzonspor yöneticisine sorulmalı.

Barcelona'nın bu sezon parasını peşin verip kulüp olarak Nike'tan aldığı forma sayısı adet olarak tam 2 milyon. Barça gibi avrupanın marka takımları sponsorları ile uzun yıllar çalıştıkları için belli yerlere gelebilmişler bizim gibi sürekli yıkarak değil.

Nike milli takımımıza bile 3 sezon üstüne özel forma yaptı. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, yıkmak bize birşey kazandırmayacak.

Çözüm üretmenin yolu aşağılamak, küfür etmek, lanet okumak değil bu tür yaklaşımların kimseye faydası yok.

Daha önce bu tarihlerde ne forma çıkmıştı ne de bu kadar çeşit ürün.

Bu formanın karşımıza çıkacağını aylar önce biliyorduk neden şaşırıyoruz. ( tasarım yapıldığı tarihte sponsor olayı netleşmemişti )

Sebat'ta bizimle yanı modeli giymişti ne var bunda. Dünya üzerinde aynı modeli giyiyor olmak bir takımı yüceltmez veya aşağılamaz.

Werder Bremen yeni sezon Nike ile anlaştı eminim yepyeni ve özel formalar giyecektir. Buraya dikkat: kimbilir böyle bir çalışma için ne kadar önceden görüşmeler ve çalışmalara başlamışlardır. Bize marka ve büyük muamelesi yapılmasını istiyoruz fakat büyük ve marka gibi kurumsal tavırlar sergilemiyorsak sonuçların böyle olması normal değil mi?

Biz her şeyi istiyoruz, hemen istiyoruz.

İşin ekonomik boyutunu bilmiyoruz, aradaki konuşulanları bilmiyoruz, yok yere birbirimizi kırıyoruz. Ortada bunca güzellik varken.

Sözlerin de haklısın AFS...

Yanlız sondan geri doğru gidersek bizim bu 2.senemiz halamı gereken süre olmadı tamamen bize ait dizayn yapmak için ? (werdar bremenle nekadar oldu nike anlaşalı ? )

5 senelik anlaşma yaptık kaldı geriye 3 sene
                  3. senede de aynı şekilde katolok ürünlerini giyersek sevgili AFS senin tavrın ne olur bunu merak ediyorum.

Bence sorun neyi istediğini bilmekte bu yönde de taraftar olarak biz biliyoruz ne istediğimizi ama Asıl yetkili olan Yönetim bilmiyor...

Hata şu Afs sizin gibi bilgi birikime sahip insanların klüp nezlinde çalışmaması !
                  ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    celtıc le kendımızı neden bır tutuyoruz analamadım avrupada son yıllarda ne basarımız var
                    Celtic'in nesi var . En son hangi kupayı aldı . Yıllardır kendi sıkıcı liglerinde Rangers'la paslaşmaktan başka ne yaptı ... Trabzonspor bu kadar küçük değil tuttuğunuz takımı küçümsemeyin ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Nike'ı Allah'a havale ediyorum... Yahu, yıllardır burada taleplerimizi dile getiriyoruz; olmadı örnek çalışmalar ekliyoruz; 'bakın, biz böyle olsun istiyoruz' diyoruz...Adamlar yine bildiklerini okuyorlar. Ulan, formaları alacak olan biziz, müşteri biziz; kime göre ne yapıyorsunuz?

Bahse girerim; sipariş verirken, " Geçen sene Kocaeliye yapılan formaların bordo mavisini yapın, olsun, bitsin." denilmiştir. Alayan anlar.
                      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

Arkadaşım sadece NiKe diye Firma Yok...Kaldıki Bizlerde o yönetimin başındaki kadar bazı şeyleri düşünüooruz nede olsa Futbol bizim yaşam bicicimiz..ben tsclubu kaç defa aradım sayısını biLmioorum gid bir diğer takımların sitelerine bak bide trabzonsporun hep aynı ürünler anlatmakdan bana gına geldi size gelmedi...üretim oLmadan satış oLmaz yeni tasarımlar yeni jenerasyonlar yapıcakki Klübe gelir gelsin...Benim tercihim her zaman kappa oLmştur...

Yorum

• Acaba Nike Türkiye merak edip bordomavi.net gibi taraftar sitelerinde üyelerin/taraftarların yorumlarına hiç bakıyorlar mı? Yada hiç mi kimse bu adamlara böyle büyük kitlelere seslenen sanal oluşumlara bakmalarını önermiyor...
                          t @Selim_Turan

Yorum

• beden olarak nasıl formalar? 1.90,100 kilo bir adamım fazla dar gelmez umarım.
                            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunun dışında farklı bir model gelecek mi?
                              Mavi formalar yarın TS Club'ta olacak. Formaların tanıtımında mavi formamız da olacak.

Sene ortasında nasıl bir forma yaparlar bilemiyorum.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

afs abi madem nıke'ın bu senekı modelı bu porto veya barcelona neden aynı formayı giymiyor? madem nıke'ın prensipleri var onlarda bizimle aynı formayı üretsin ya da onlara 1.sınıf forma üretirken bize "modelımız bu,bunu giyeceksin" deyip 2.sınıf takım muamelesi yapmasın..kusura bakma 2.sınıf takım muamelesi görüyoruzz..werder bremenle henuz bu sene anlaşma ımzalamışken(ki bremen bu sene llıgı 10.sırada bitirdi ve seney avrupa kupalarında yok) onlara çok daha kalıtelı formalar hazırlıyor ama biz seney avrupa kupalarında olmamıza ve nıke ile2.yılımız olamsına rağmen hala absürt formalar üretılıyor bize..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X